روزنامه همدلی
1397/06/20
۱۳۱ نفر از جوانان استان خوزستان در نامهای اعتراضی به استاندار، خواستار جوانگرایی و لزوم اجرای قانون منع بهکارگیری بازنشستگان شدند
فرصت به جوانان، استراحت به بازنشستگانهمدلی| در پی مطرح شدن قانون منع بهکارگیری بازنشستگان، ۱۳۱نفر از جوانان فعال سیاسی استان خوزستان در نامهای اعتراضی به استاندار این استان، خواستار جوانگرایی و لزوم اقدام جدی در مورد قانون منع بهکارگیری بازنشستگان شدند. متن کامل این نامه که امضا کنندگان آن را فعالان سیاسی، اجتماعی، فرهنگی جوان استان خوزستان تشکیل میدهند به شرح زیر است:
جناب آقای دکتر غلامرضا شریعتی
استاندار محترم استان خوزستان
با سلام
دو سال است که از انتصاب شما به عنوان استاندار استان خوزستان میگذرد. دولتی که چنانچه میدانید یکی از اصلیترین شعارهایش فرصت دادن به جوانان این مرز و بوم بوده و توانسته است با شعارهای جوان-پسندانه در دو دوره انتخابات پیروز شود. امّا چنانچه بر هیچ کس پوشیده نیست، نه تنها بخشی از این شعارها پیگیری نشد بلکه بخشی از دولت، خود مانع تحقق این وعدهها شدند. نمونه واضح آن، طرح تشکیل سازمان ملّی جوانان بود که به گواه برخی از نمایندگان، بخشی از دولت، هرآنچه توانست انجام داد تا این طرح رای نیاورد. تجربهای که در روزهای بحث و بررسی طرح منع به کارگیری بازنشستگان در مجلس در حال تکرار بود، بهطوری که برخی از دولتیها به هر شکل ممکن نارضایتی خود را به بهانه کنار گذاشتن نیروهای خدوم اعلام کردند. حال که خوشبختانه این طرح در مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان تصویب و به دولت ابلاغ شده است، ما جمعی از جوانان استان خوزستان وظیفه خود میدانیم پیگیر اجرایی شدن این مصوبه در استان شویم و از آنجایی که فکر میکنیم شما، خود نیز طرفدار این جوانگرایی هستید، مطالبات خود را خدمت جنابعالی به عنوان عالیترین مقام دولت در استان ارائه میکنیم.
بنیان پیشرفت و توسعه هر کشوری، فرصت به ایدههای نو و خلاقانه با توجه به مطالبات مردم و رفاه ملت است. مدیر کارآمد از نظر علم مدیریت باید ویژگیهایی از جمله؛ تحصیلات عالی در رابطه با حوزه تحت مدیریت، قدرت برنامهریزی و استفاده از ابزارها و نیروی انسانی در راستای آن برنامهها، دارای انگیزه و علاقه در آن حوزه، پشتکار برای پیگیری برنامهها، توانایی مقاومت در برابر ناملایمات، پرانرژی و جوان بودن و بهرهگیری از مشاوران باتجربه را دارا باشد. جوانان نخبه به مدد نیروی جوانی و دانش روز خود میتوانند راه پیشرفت را هموار کرده و با ارتباط نزدیکی که با آحاد جامعه و شناخت نیازهای مردم دارند، چرخ توسعه کشور را به حرکت دربیاورند.
متاسفانه در ایران عزیزمان و به خصوص استان خوزستان، دهههاست که برخی از این ویژگیها در انتخاب مدیران نادیده گرفته شده که در صدر آن عدم استفاده از جوانان شایسته است که منجر به تکرار دوباره سیاستهای غلط مدیریتی شده است. به همین دلیل با وجود آن که در برنامه ششم توسعه به سر میبریم هنوز نتوانستهایم حتی به نیمی از اهداف این برنامه دست پیدا کنیم. این ناکامی در استان خوزستان به عنوان یکی از گلوگاههای مهم توسعه کشور به مراتب نگرانکنندهتر است.
بدیهی است که این روند جوانسازی مدیریت کشور و کادرسازی برای آینده با توجه به اصل شایستهسالاری و علم مدیریت باید از سالها پیش آغاز و با به کارگیری جوانان در لایههای پایینتر مدیریت، پرورش مدیرانی جوان و هرچه باتجربهتر برای نیاز امروز، از پیش تدبیر میشد، اما حال که بحران پیری سیستم مدیریتی کشور بروز پیدا کرده، تنها راه موجود، ورود جوانان شایسته به مناصب مدیریتی و قرار گرفتن مدیران باتجربه دیروز در کنار این جوانان است تا از آسیبهای احتمالی کمبود تجربه جوانان جلوگیری شود. به همین جهت پنج راهکار زیر برای سرعت بخشیدن به حرکت کشور و جبران کمکاریها با توجه ویژه به جوانان پیشنهاد شده و همانطور که در بالا ذکر شد پیگیر به ثمر نشستن این راهکارها خواهیم بود:
1- پیگیری اجرای کامل و دقیق قانون منع به کارگیری بازنشستگان، مصوب مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان قانون اساسی، در تمام مناصب مدیریتی استان تا پایان سه ماه و جلوگیری از انحراف و بیاثر کردن این قانون.
2- انتصاب س30درصد (بیش از 40نفر) از جوانان شایسته (زیر 40 سال) در طی سه ماه آتی در حوزههای زیرمجموعه استانداری (معاونین استاندار، مدیران کل استانداری، فرمانداران، معاونین فرمانداران و بخشدارها).
3- پیگیری انتصاب 30درصد از جوانان شایسته (زیر 40 سال) در طی سه ماه آتی در دستگاههای اجرایی استان (مدیران کل، معاونین و روسای ادارات شهرستانها) و کاهش 10سال میانگین سنی مدیران دستگاههای اجرایی استان در طول یک سال آینده.
4- پیگیری استخدام جوانان بومی به منظور جایگزینی با افراد بازنشسته شده دستگاههای اجرایی.
5- ارائهی گزارش ماهانه در خصوص تحقق بند 2 و همچنین پیگیری جهت انتشار گزارش اقدامات انجام شده در رابطه با بند3 توسط دستگاههای اجرایی، با قید رزومه افراد منصوب و دلایل انتصاب آنها و انتشار در رسانههای عمومی به منظور شفافیت و احترام به افکار عمومی.
لازم به ذکر است منظور از مدیران جوان در این نامه، نه آقازادهها و افراد نالایق متکی بر روابط، بلکه جوانان تحصیلکرده، شایسته و متخصص هستند که میتوانند گوشی شنوا برای شنیدن انتقادات مردم و پیگیر مطالبات اقتصادی، فرهنگی و سیاسی ملت باشند.
جناب آقای شریعتی
این نامه حرف جوانانی است که در اردیبهشت ماه سال96 از پیشقراولان پیروزی دکتر روحانی در استان بودند که به امید اعتلا و سرافرازی ایران عزیزمان به میدان آمدند. متاسفانه در حال حاضر موج ناامیدی، جوانان استان را در برگرفته است و از آن شور روزهای انتخابات خبری نیست. بدیهیست تداوم این فضای غبارآلود در کنار عوامل مختلفی که به این آسیب دامن زده و ابعاد آن را گستردهتر و عمیقتر میکند، در آینده نزدیک، موجب گسست کامل بین دولت و جوانان خواهد شد. بنابراین انتظار داریم با اهتمام حضرتعالی در این خصوص، امید به جوانان و فضای عمومی کشور بازگشته و نقطه عطفی در تاریخ چهلساله سیستم مدیریتی کشور رقم بخورد. انشالله.
اسامی امضا کنندگان:
سعید هوشنگ، مجتبی عبدالهی، صدیقه جلالی، هادی آرامی، ابراهیم صالحی، پریچهر رضایی، یاسین افرا، نوید جراح، سید مهدی موسوی، بنیامین عفیفی، سمانه چمحیدری، حبیب سلامیفر، احمد موسوی، افسون دارابپور، محمد لیموچی، صادق سامانی، علی پیش بین، عاطفه جوادی، رشید زلقی، مجتبی حاجتی، محمدحسین شکیبا امین، بیژن بهوندی، طاهره عیدی زاده، شکراله کلاهکج، محمد اردشیری، مهدی آموزیان، فائز علوانی، مصطفی زارع، یوسف شاهولی، سارا امانی بابادی، حمیدرضا درستکار، محسن هادی پور، محسن سعیدی پور، شکوفه پایدار، مهرداد طافی، محسن نوروزی، مریم آقاسی پور، دنیا امیدی بیرگانی، عارف نصاری، سید دانیال موسوی، اسماعیل رحمانی، فردین آذریان، شهرام هزاریان، نوید طلاوری، حکیم محسن پور، محمد نعامی پوران، محمد نجاتی، بلال طاهری، ابراهیم مصطفوی، صادق دشت بزرگی، محمود فرخیان، علی کرم پور، علی سراجیان، قاسم طرفی، حسین نوری خواه، اکبر هادی پور، مصطفی ایگدری، امین قنواتی، رضا اسفندیاری، سمیر کامیاب، حامد موحدیان، رضا راد پور، بهراد بساک پور، یاشار محرابی، مصدق زنگنه، محمد قربانی، ایمان سرقلی کریمی، سمیرا جلیلی، شیما فاضل کیا، نازنین محرابی، علی چاروسایی، مجتبی اسکندری، فرشته تابانیان، رضا هونجانی، مهدی لک، مهدی بهزادی، ایمان حسن پور، علیرضا شربتدار، ایمان علیرضایی، نواب خلف زاده، فرشاد نعمتی، صابره حقیقی، محمد چنگلوایی، محمد حبیبی، ابراهیم قاسمی زاده، جلال زندی، قادر سبحانی، علی پور باقر شهنی، یوسف بهمنی، مجتبی شیخی، جواد بهرامیان، علمدار کیانی عزیزی، میلاد نوذری، اکبر هادی پور، ایمان اورکی، محمد امین جمشیدی، حسین هادی پور، آرش حاجی صباحی، بهرام عبدالهی، صلاح ناصری، محمد سلطانی، امین نبهانی، محمد طرفی حردانی، عارف سواری، حامد بوعذار، عبدالمنعم حمیدی، سعید یاسینی، صالح دورقی، هادی حزباوی، مریم بوعذار، فاطمه سواری، مرضیه امیری، لیلا کوتی، سارا شیرالی، مهرداد ارزانی، مصطفی فخاری، جواد علوانی، ماجد آل معزز، آرش صیایی، حیدر تمیمیان، فرشاد صفرزاده، پوریا پرویزی، نورالله حموله، رحمان بهمنی، رضا فریدونی، علی محبی، عبدالقادر حسنی منش، حبیب گودرزی، حمیدرضا قائدی، مرتضی احمدی، علی جمشیدی.
و من الله توفیق
پربازدیدترینهای روزنامه ها
سایر اخبار این روزنامه
جزئیات صید فانوسماهیها و شائبه فعالیت کشتیهای چینی در آبهای ایران جاروی چینیها جمع نشد؛ مخفی شد
۱۳۱ نفر از جوانان استان خوزستان در نامهای اعتراضی به استاندار، خواستار جوانگرایی و لزوم اجرای قانون منع بهکارگیری بازنشستگان شدند
گزارش همدلی از نخستین جایزه آکادمی سینماسینما عطاران در آینه!
بر اساس اعلام بانک مرکزی حجم نقدینگی با 20 درصد افزایش به یک هزار و 600 هزار میلیارد تومان رسید
«همدلی» رخدادهای فیضیه به بهانه رویارویی «حجتیکرمانی» با «مصباحیزدی» را بازخوانی کرد
آملی لاریجانی: برخی تصور میکردند اگر بست بنشینند، قوه قضاییه عقب نشینی میکند
عارف در جمع اعضای حزب هدا: دولتی روی کار آوردیم که مجبوریم با سیلی صورتمان را سرخ کنیم
برای سالروز «ناین ایلون» که 90 کشور را داغدار کرد
پراید و وجه ناپیدای مردم