رونمایی از «موشک رعد ۵۰۰» و نسل جدید پیشران‌های موشکی و ماهواره‌برها

آیین رونمایی از موشک رعد ۵۰۰ با موتور کامپوزیتی «زهیر» و نسل جدید پیشران‌های موشکی و ماهواره برها، با حضور سرلشکر سلامی برگزار شد.
به گزارش ایسنا، آیین بازدید از خط تولید و رونمایی از  موشک رعد ۵۰۰ با موتور کامپوزیتی «زهیر» و موتور کامپوزیتی فضایی «سلمان» با نازل متحرک به عنوان  نسل جدید پیشران‌های موشکی و ماهواره برها،  با حضور سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و سردار سرتیپ پاسدار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه برگزار شد.
بنابر این گزارش ؛ با نمایش موشک چابک رعد ۵۰۰،  از نسل جدید پیشران‌ها با بدنه غیر فلزی و کامپوزیت رونمایی شد.
استفاده از فناوری بدنه‌های الیاف کربن قابلیت تحمل ۱۰۰ بار فشار و دمای۳ هزاردرجه سانتیگراد و دستیابی به موشک‌های بسیار سبک را فراهم می‌کند.


موشک رعد ۵۰۰ از موشکهای نسل جدید است که در مقایسه با موشک فاتح ۱۱۰ با بدنه فولادی، با یک دوم وزن اما  ۲۰۰ کیلومتر از افزایش برد برخوردار می‌باشد.
همچنین نیروی هوافضای سپاه  امروز از موتورهای موشک با نازل متحرک رونمایی کرد که ترکیب دو دستاورد بزرگ «بدنه کامپوزیت» و «نازل متحرک» در موشک، امکان استفاده از موتورهای سوخت جامد را در خارج از جو فراهم کرد.  با دستیابی به این موفقیت،  ساخت ماهواره برهای سبک سوخت جامد، موشک‌های زمین به زمین با سطح مقطع راداری کم و مانورپذیر کردن موشک‌ها به منظور عبور از سپر موشکی و کاهش هزینه‌ها و افزایش تولید و کاهش پیچیدگی در تولید و نهایتاً جهش نسلی در موشک‌ها فراهم شد .
سردار سرتیپ پاسدار امیرعلی حاجی زاده فرمانده  نیروی هوافضای سپاه نیز  در آیین رونمایی از  موشک رعد ۵۰۰ و نسل جدید پیشران‌های موشکی و ماهواره برها، اظهار کرد: ما در نیروی هوافضای سپاه توافقی با دانشمندان و متخصصین داریم که دفاع مان باید اقتصادی باشد و اقدام امروز علاوه بر توانمندی‌های حوزه تکنیکی و نظامی‌، کار را اقتصادی و ارزان سازی کرده است. وی با تاکید بر اینکه هزینه نیروهای مسلح ما بسیار کمتر از نیروهای مسلح سایر کشورها است، به قابلیت‌های  بدنه کامپوزیتی اشاره و تصریح کرد: بیشترین شتاب جانبی که می‌بایست موشک‌ها تحمل کنند، مربوط به موشک‌های پدافندی است و این بدنه کامپوزیتی به گونه ای طراحی شده که علاوه بر موشک‌های زمین به زمین، در موشک‌های پدافندی نیز استفاده شود.
سردار حاجی‌زاده خاطرنشان کرد: با برخورداری از فناوری نازل متحرک  امکان کنترل موشک‌های سوخت جامد در خارج از جو و در فضا پیما‌ها و ماهواره بر‌ها و موشک‌های ضد سپر فراهم شد.