چرا نسبت آمار مرگ و میر در ایران با آمار بین المللی مطابقت ندارد؟ این پرسش را از مسئولان مختلف وزارت بهداشت مطرح کردیم اما کسی پاسخگو نبود

ویروس عدم پاسخگویی بدتر از ویروس کرونا!
آفتاب یزد- گروه اجتماعی: آمار‌های جهانی نشان می‌دهد که 2 درصد مبتلایان به کرونا جان خود را
از دست می‌دهند یعنی از هر 100 بیمار مبتلا به کرونا دو نفر جان میبازند اما این طور که پیداست آمارهای جهانی هیچ سنخیتی با نسبت‌های مبتلایان به این ویروس و جان باختگان آن در کشور ما ندارد چرا که طبق آمار رسمی وزارت بهداشت در کشور ما تا لحظه تنظیم این گزارش 43 بیمار رسمی مبتلا به کرونا تشخیص داده شده که 12 نفر از آن‌ها فوت کرده‌اند و حالا ما بعد از چین اولین کشوری هستیم که میزان مرگ و میر به دلیل ابتلا به کرونا در آن دو رقمی شده است! این در حالی است که مسئولین وزارت بهداشت برخلاف وعده‌هایی که داده بودند پاسخگو نیستند.
>ایران بعد ازچین بیشترین میزان مرگ و میر


بر اثر کرونا را دارد
در چین 77150 نفر تا کنون به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند که از این تعداد 2592 نفر جان خود را
از دست داده اند، در ژاپن نیز 838 نفر مبتلا هستند که 4 نفر جان خود را از دست داده اند، در کره 833نفر مبتلا شده‌اند که 8 نفر جانباختند و در ایتالیا 152 نفر مبتلا به ویروس کرونا وجود دارد که از این تعداد 6 نفر جان خود را از دست داده‌اند. در سنگاپور 90 نفر مبتلا به این ویروس وجود دارد که این تعداد هیچ کشته‌ای در بر نداشته و هنگ کنگ هم با 79بیمار کرونایی 2 جان باخته داشته است. کشور‌های دیگر از جمله تایلند، استرالیا، آلمان، ویتنام،کانادا و برخی کشورهای دیگر هم با اینکه بیمار مبتلا به کرونا داشته‌اند اما کسی جان خود را از دست نداده است. در این میان تنها کشور ماست که با اینکه به گفته وزارت بهداشت آمار مبتلایان به کرونا در آن 43 نفر است اما تعداد جانباختگان آن دو رقمی شده و به بیش از ده نفر رسیده است. این در حالیست که ویروس کرونا بعد از همه این کشور‌ها به ایران رسیده است. اول اسفند ماه بود که مسئولین وزارت بهداشت اعلام کردند ویروس کرونا به ایران رسید، با همه این اوصاف شیوع این بیماری طی روزهای گذشته و افزایش مبتلایان تا 43 نفر رسمی و در خلال آن هم 12 نفر جانباخته آمار قابل تاملی است که به نظر می‌رسد وزارت بهداشت باید درباره آن پاسخگو باشد چرا که نسبت آمارهای بین‌المللی با آن چه که در کشور ما در حال وقوع است بسیار متفاوت به نظر می‌رسد.
>ویروس عدم پاسخگویی در مسئولین
برای بررسی این موضوع با مقامات وزارت بهداشت تماس گرفتیم اما هیچ یک پاسخگو نبودند! با روابط عمومی این وزارتخانه تماس گرفتیم که ما را به آقای جهانپور، سخنگوی وزارت بهداشت ارجاع دادند اما این مقام مسئول تلفن همراه خود را به طور کلی از دسترس خارج کرده بود، پس از آن با ایرج حریرچی قائم مقام وزارت بهداشت تماس گرفتیم و ایشان در پاسخ به تماس خبرنگار گفت که فعلا وقت پاسخگویی ندارد، بعد از آن هم با علیرضا رئیسی معاون وزیر بهداشت تماس گرفتیم که وعده پاسخگویی در نیم ساعت بعد را داد اما بعد از نیم‌ساعت هرچه با او تماس گرفتیم دیگر پاسخگو نبود! در چنین شرایطی که هر لحظه بر شایعات افزوده می‌شود، وزارت بهداشت یک آمار می‌دهد، نماینده مجلس آمار دیگری می‌دهد و هر لحظه بر آمار‌های غیر رسمی فضای مجازی نیز افزوده می‌شود و از طرف دیگر رعب و وحشت جامعه را فرا گرفته است، مسئولان در وزارت بهداشت پاسخگو نیستند! به نظر می‌رسد این موضوع عواقب بدتری از ویروس کرونا در پی خواهد داشت. این در حالی است که پیش از این مسئولان وزارت بهداشت در نشست با مدیران مسئول رسانه‌ها اعلام کرده بودند که اتاق خبر تشکیل خواهند داد و لحظه به لحظه با رسانه‌ها در تماس خواهند بود اما در چنین شرایط بحرانی هیچ یک پاسخگو نیستند!