حمله به مراکز هسته‌ای را در رزمایش در هم کوبیدیم

به گزارش قرارگاه رسانه‌ای رزمایش، امیر سرتیپ قادر رحیم‌زاده، فرمانده رزمایش مشترک تخصصی پدافند هوایی مدافعان آسمان ولایت ۱۴۰۱ در تشریح روند این رزمایش با بیان اینکه ارزیابی‌ها نشان از موفقیت زیاد در طراحی و تولید سامانه‌های بومی پدافند هوایی کشور دارد، افزود: افتخار ما این است که همه سامانه‌هایی که در این رزمایش مورد استفاده قرار گرفتند، اعم از سامانه‌های راداری، موشکی و جنگ الکترونیک همگی بومی و تولید شده به دست دانشمندان و متخصصان کشورمان است.
هماهنگی بالای ارتش و سپاه در رزمایش مشترک
فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم‌الانبیا (ص) کشور گفت: شاهد همکاری و همراهی بسیار خوب یگان‌های عمل‌کننده اعم از ارتش و سپاه و شبکه یکپارچه پدافند هوایی بودیم و در ارزیابی‌هایی که انجام گرفت، همه یگان‌ها نمره بسیار بالایی اخذ کردند.
امیر سرتیپ رحیم‌زاده عنوان کرد: عملکرد مراکز فرماندهی و کنترل در اختیار قرارگاه مشترک پدافند هوایی کشور بسیار خوب بود و ما به صورت تاکتیکی در کنار سامانه‌های راداری و موشکی، مراکزی را به عنوان مراکز فرماندهی و کنترل در منطقه عمومی رزمایش مستقر کردیم که این مراکز به صورت مشترک با کارکنان ارتش و سپاه اداره می‌شود و این مراکز در این رزمایش عملکرد بالای خودشان را توانستند نشان دهند. وی ادامه داد: تمرینات بسیار پیچیده‌ای در این رزمایش انجام شد، به طوری که در نوع خود برای اولین بار صورت می‌گرفت مانند تمرین رزم پدافند هوایی در شب و در محیط جنگ الکترونیک مطلق و یا تهاجم به مراکز هسته‌ای و حساس از سمت و جهت‌های مختلف که همه این تهدید‌ها و پرنده‌های مهاجم یک به یک مورد اصابت موشک‌های پدافند هوایی قرار گرفتند.


فرمانده رزمایش مشترک تخصصی پدافند هوایی مدافعان آسمان ولایت ۱۴۰۱ تصریح کرد: ارتباط پایدار و چند لایه در این رزمایش باعث شد تا اقدامات سایبری نیرو‌های متخاصم مؤثر نباشد و در تمام طول رزمایش از ارتباطات امن، پایدار و چند لایه برخوردار باشیم.
دلگرم‌کننده برای ملت دندان شکن برای دشمن
امیر سرتیپ رحیم‌زاده با اشاره به پیام این رزمایش، تصریح کرد: پیام این رزمایش روشن است؛ برای ملت‌مان پیامی دلگرم‌کننده دارد و با این اقتدار و هماهنگی که در عملکرد نیرو‌های این رزمایش دیدیم می‌توانیم ادعا و اثبات کنیم که امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از یک آسمان بسیار امن برخوردار است. وی ادامه داد: این رزمایش پیامی خاص برای دشمنان دارد و آن هم اینکه باید بدانند نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران با توکل به خدا و با اتکا به دستان توانمند دانشمندان جوانش و با برخورداری از رزمندگانی که تحت فرماندهی فرمانده معظم کل قوا (مدظله‌العالی) از ارتش و سپاه دوشادوش یکدیگر در حال اجرای مأموریت هستند، این آمادگی را دارند تا دفاعی همه‌جانبه از آسمان کشور داشته باشند.
امیر سرتیپ رحیم‌زاده عنوان کرد: اگر کسی خدای نکرده خیال خامی به سرش زده باشد و قصد تعرض به آسمان جمهوری اسلامی ایران داشته باشد، قطعاً با واکنش قاطع و پاسخ دندان‌شکن نیرو‌های مسلح مواجه خواهد شد.
خط قرمز نیرو‌های مسلح
فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم‌الانبیا (ص) کشور، عملکرد نیروی هوایی ارتش در این رزمایش را قابل تحسین برشمرد و گفت: نیروی هوایی با در اختیار گرفتن هواپیما‌های باسرنشین و بدون سرنشین در کنار یگان‌هایی از نیروی پدافند هوایی ارتش و نیروی هوا فضای سپاه توانستند نقش نیروی نارنجی یا مهاجم را به خوبی ایفا کنند. امیر سرتیپ رحیم‌زاده در پایان خاطرنشان کرد: دشمنان باید بدانند تأمین منافع ملی و امنیت کشور و امنیت دریا و زمین و آسمان، خط قرمز ما است.
امیر سرتیپ رحیم‌زاده در پایان از تلاش جهادی فرماندهان و رزمندگان عرصه پدافند هوایی کشور اعم از ارتش و سپاه که در اجرای موفق این رزمایش با تمام توان، اقتدار و تفوق پدافند هوایی بر آسمان کشور را به نمایش گذاشتند، قدردانی کرد.
حراست ۲۴ ساعته آسمان کشور
سردار سرتیپ پاسدار رضا شبان، فرمانده پدافند هوایی نیروی هوافضای سپاه هم در حاشیه رزمایش مدافعان آسمان ولایت ۱۴۰۱ با بیان اینکه بحمدالله در این رزمایش براساس تمامی اهدافی که از قبل تعیین شده است در بخش‌های مختلف کشف، شناسایی، ردگیری و مقابله با اهداف موفقیت لازم تا این لحظه از رزمایش کسب شده است، گفت: رزمایش‌ها برای تمرین تکنیک‌ها و تاکتیک‌های بومی و خلاقانه نیرو‌های نظامی و احصای نقاط قوت و ضعف است که بحمدالله در این رزمایش به خوبی این هدف به دست آمده، همچنین ما در این رزمایش از سامانه‌های راداری بومی خودمان استفاده کردیم که به خوبی توانسته‌اند مأموریت خود را انجام دهند.
فرمانده پدافند هوایی نیروی هوافضای سپاه بابیان اینکه لحظه به لحظه از آسمان کشور حراست می‌شود، تأکید کرد: پدافند هوایی به صورت ۲۴ ساعته و لحظه به لحظه مشغول حراست از آسمان کشور است و به عبارتی ما در پدافند هوایی ثانیه‌ای تعطیلی نداریم و ۲۴ ساعته کل آسمان کشور مورد حفاظت قرار می‌گیرد.
سردار شبان، اظهار کرد: یکی از تفاوت‌های رزمایش امسال با سال‌های گذشته وسعت بسیار زیاد مناطق عملیاتی است، به شکلی که مرحله نهایی رزمایش حدود دو سوم از آسمان کشور عزیزمان را در بر می‌گیرد، یعنی در گستره‌ای بیش از یک میلیون کیلومتر مربع برگزار می‌شود. وی با تأکید بر اینکه در این رزمایش مقابله با اهداف پرحجم، همه‌جانبه و ۳۶۰ درجه و در محیط جنگ الکترونیک با سناریو‌های بسیار سختگیرانه و پیچیده در دستور کارمان قرار داشت، گفت: مقابله با اهداف دورایستا و اهداف پرسه‌زن بر اساس آخرین برآورد‌های اطلاعاتی از جمله اقدامات صورت گرفته در این رزمایش بود. فرمانده پدافند هوایی نیروی هوافضای سپاه در پایان گفت: با استفاده از سامانه‌های بومی و دستاورد‌های داخلی تاکنون توانستیم در مقابله با اهداف پرحجم و همه‌جانبه عملکرد موفقی داشته باشیم و به تمام اهداف از پیش تعیین شده در این رزمایش برسیم.