حرف های جنجالی داریوش ارجمند

گروه سینما و تلویزیون - داریوش ارجمند بازیگر باسابقه سینما و تلویزیون جمعه بعد از ظهر، مهمان برنامه «من و شما» در شبکه شما بود و در این برنامه، به سؤالات آرش ظلی‌پور، مجری پاسخ داد. او در این گفت‌وگوی صریح، حرف‌های متفاوتی درباره حسن فتحی و محمدرضا شریفی‌نیا زد و درباره فیلم «پایان نامه» هم صحبت کرد. داریوش ارجمند که سابقه بازی در سریال‌های «امام علی(ع)» و «مسافر ری» را در کارنامه دارد، در حرف‌هایش، نگاهی منتقدانه هم به بازی فریبرز عرب‌نیا در سریال «مختارنامه» داشت و راز حضور نیافتن خود در این سریال را بیان کرد. 6 فراز از گفته‌های او را بخوانید:
 
1- بازیگرانی که خواننده شدند، موفق نبودند
 داریوش ارجمند در ابتداى گفت وگو درباره صراحت بیانی که دارد گفت: من هیچ وقت صراحت را با وقاحت و تحقیر اشتباه نگرفتم؛ کاری که خیلی از مجریان تلویزیون می‌کنند. اتفاقا کتابی درباره اصول اجرای صحیح هم نوشته ام که به زودی منتشر خواهد شد. وی همچنین گفت که در خانواده اى به دنیا آمده که مادرش تار می نواخته و خواهر و برادرش هم به هنر پیوستند. او در پاسخ به سوال ظلى پور درباره علاقه اش به خوانندگى گفت: «به خوانندگى علاقه داشتم اما هیچ گاه نخواستم به عنوان شغل به آن فکر کنم و علاوه بر آن من در میان بازیگرانى که خواننده شدند توفیقی ندیدم.»
2- اگر علی معلم زنده بود مجری «هفت» مشخص بود


پس از این صحبت، نام علی معلم مطرح و یاد این هنرمند نیز زنده شد و ظلی پور با کنایه ای گفت: «علی معلم مردی تکرارنشدنی بود و به طورقطع اگر زنده بود روند انتخاب مجری برای برنامه «هفت» این قدر طول نمی کشید»! ارجمند نیز با تایید این حرف گفت: «بارها و بارها بعد از فریدون جیرانی به علی معلم برای اجرای این برنامه پیشنهاد شده بود، اما نپذیرفت چون برای خودش اصولی داشت.»
3- فرار از بهروز افخمی به خاطر ناصر تقوایی
در بخشی دیگر از گفت وگو نیز ارجمند به این موضوع برای اولین بار اشاره کرد که به خاطر بازی در «ناخدا خورشید» قید بازی در «کوچک جنگلی» به کارگردانی بهروز افخمی را زده است. بازیگر فیلم «اعتراض» درباره همکاری اش با حامد کلاهداری در «پایان نامه» و «شکلات داغ» و این که آیا از این همکاری پشیمان است، بیان کرد: «من کلاهداری را از وقتی بچه بود می‌شناختم و فیلم «شکلات داغ» او هم به نظرم فیلم خیلی خوبی است؛ اما سناریوی«پایان نامه» که من بازی کردم این نبود. اصلا قرار نبود از دانشجوی ستاره دار و این چیزها در آن صحبت شود. چیزی که من خواندم این نبود.»
4- حسن فتحی من را دوست نداشت و ندارد
پس از آن عکس اکبر عبدی نمایش داده شد که ارجمند معتقد بود او بیشتر از آن که در بازیگری استعداد داشته باشد، در شو مستعد است و اگر به او برنامه بدهند خیلی بیشتر از «دورهمی» و... دیده می‌شود. ظلی پور از فیلم «ازدواج به سبک ایرانی» به عنوان یکی از بهترین فیلم های کارنامه داریوش ارجمند یاد کرد و پرسید چرا هیچ وقت همکاری با این کارگردان تکرار نشد که وی در پاسخ گفت: «حسن فتحی من را دوست نداشت و هنوز هم دوست ندارد. برعکس کیمیایی که عاشق بازیگرهایش می‌شود. اگر در فیلم اولش کار کردم چون فیلم اولش بود؛ خیلی از کارگردان ها فیلم اولشان را با من کار کردند. من خیلی نظر و پیشنهاد می‌دادم و احتمالا همین را دوست نداشت.»
5- کنایه تند داریوش ارجمند به محمدرضا شریفی نیا
در پایان این برنامه، ظلی پور با نمایش عکس محمدرضا شریفی نیا پرسید: چرا در طول این سال ها مانند این چهره کار «کستینگ» فیلم های سینمایی را انجام ندادید و بازیگر معرفی نکردید؟ و ارجمند در پاسخ گفت: «نه، من روی شاگردانم تبلیغ نکردم و نمی‌کنم. او خیلی کارها می‌کند که ربطی به سینما ندارد و یکی از آن ها هم همین است! کستینگ می دانید یعنی چه؟ سندیکایی وجود دارد که بازیگران را رصد و بعد انتخاب می کند؛ نه این که من از چشم و ابروی کسی خوشم بیاید و او را انتخاب کنم یا این که او دخترخاله ام است یا پسرخاله ام و آن یکی 10 هزار تومان می دهد و فردی دیگر پنج هزار تومان!»
6- بازی فریبرز عرب نیا را در «مختارنامه» دوست نداشتم
بازیگر نقش مالک اشتر بعد از نمایش عکس داوود میرباقرى در پاسخ به این سوال که آیا براى بازى در مختارنامه پیشنهاد داشته، با بیان این که با واسطه میان تصویربردارى این کار براى بازى دعوت شده، ادامه داد: «به واسطه گفتم بگویید که سناریو را برایم بفرستند و از آن جایی که من و داوود از این حرف ها با هم نداشتیم که سناریو را بخواهم، او احتمالا تعجب کرد و در نهایت این همکارى اتفاق نیفتاد.» وی درباره بازى فریبرز عرب نیا هم گفت: «اصلا بازی عرب نیا را دوست نداشتم. اولین اصل براى بازى در یک سریال تاریخى این است که صورتت شباهتى به اصالت نقش داشته باشد. مهدى فتحى وقتى نقش عمروعاص را بازى می کرد، با آن شکل بازى شک نمی کردید که این آدم عرب است. اما از کجا می توانید در مختارنامه حس کنید که آقاى عرب نیا به جز اسمش عرب است؟»