اخبار ویژه

قسم دروغ خاتمی و دم خروس تاج‌زاده
محمد خاتمی از سران بی‌صداقت فتنه 88، برای چندمین بار نسبت به نظام جمهوری اسلامی ابراز دلسوزی کرد.
وی هفته گذشته در ملاقات عده‌ای از اعضای فراکسیون امید مجلس گفته است: نکته‌ای گفته شد مبنی بر اینکه مردم در کف خیابان، شعار عبور از روحانی سر دادند اما اگر کمی گسترده‌تر نگاه کنیم آنها که آمدند، گذر از جمهوری اسلامی را مطرح کردند و ضد انقلاب کاملاً از این مسئله سوء استفاده کرد و اینچنین وانمود و تبلیغ کردند که جامعه از نظام جمهوری اسلامی مأیوس شده است.
وی افزود: در جریان اعتراضات اخیر نوعی اشتراک در سخن و موضع در میان جناح‌های مختلف ایجاد شد؛ به غیر از یک جریانی که نه اصلاح‌طلب و نه اصول‌گراست و امکانات دارند و مسئولیت ندارند و حرف خود را می‌زنند. با این دسته کاری نداریم اما در سطح دلسوزان، نوعی نزدیکی دیدگاه و لااقل توجه به مسائل اصلی پیدا شده است و آن این که مشکل وجود دارد. مردم مطالبات دارند و باید به آن مطالبات توجه کرد و در صدد حل مشکلات با همکاری همه برآمد.


وی اظهار کرد: مسئله فراتر از اصلاح‌طلبی و اصولگرایی، مسئله ملی است. باید به نجات ملی و نجات جمهوری اسلامی که حاصل انقلاب ماست بیاندیشیم.
خاتمی با بیان اینکه «در جامعه دایره خودی و غیرخودی ایجاد کرده‌ایم و لحظه به لحظه دایره خودی را تنگ کردیم»، افزود: جمهوری اسلامی یعنی چه و آیا ما با گذشت زمان به معیارهای جمهوری نزدیک یا دور شدیم؟ آیا گفتمانی که به طور رسمی بعد از امام آمده گفتمان جمهوریت است؟ چقدر از جمهوری اسلامی دور شدیم؟
وی با بیان اینکه هدف ما تقویت حاکمیت و نگاهبانی از آثار انقلاب و خط امام است گفت: اما اگر خود حاکمیت نخواهد باید چه کار کنیم؟ اصلاح و اصلاح‌طلبی امر گریزناپذیری است که هم جریانات اصلاح‌طلب و هم حکومت باید دایماً خود را اصلاح کنند.
وی همچنین گفته است: بی‌اعتمادی به جامعه القا می‌شود و بی‌اعتمادی ملت به حاکمیت بسیار مهم است. با روش‌های سخت‌افزاری نمی‌توان امنیت را در این کشور برقرار کرد و مهم‌ترین عامل امنیت ایجاد اعتماد متقابل بین حاکمیت و مردم است و اگر این لطمه ببیند خطر اصل موجودیت نظام را تهدید خواهد کرد.
خاتمی البته شجاعت نداشته که بگوید خودش در زمره ترویج‌کنندگان دروغ تقلب در انتخابات و بی‌اعتمادی نسبت به نظام در سال 88 بود، در حالی که در پستوها به دوستان خود می‌گفت تقلبی اتفاق نیفتاده است!!
اظهار دلسوزی وی برای نظام و انقلاب و جمهوری اسلامی، در حالی است که وی در مرکزیت مجمع روحانیون به همراه موسوی و کروبی، با گروهک‌های نشاندار ضد انقلاب نظیر بهائیت، سازمان منافقین و سلطنت‌طلبان همراه شد و اوباش تحریک شده توسط این ائتلاف شترمرغی، شعار حذف جمهوری اسلامی دادند و تأکید کردند فراتر از بهانه انتخابات، اصل نظام نشانه و هدف آنهاست. در اغتشاش دی ماه امسال نیز برخی اطرافیان خاتمی در حزب مشارکت و اعتماد ملی و مجمع روحانیون، علناً از عناصر آدم‌کش و خرابکار حمایت کردند؛ در حالی که برخی از همین اوباش و تروریست‌ها، به مساجد و حسینیه‌ها حمله کردند و پرچم جمهوری اسلامی را آتش زدند و افراد بی‌گناه را کشتند. با این وجود خاتمی به رسم منافقین ترجیح داد دو پهلو سخن بگوید و یکی به نعل و یکی به میخ بکوبد.
اخیراً تاج‌زاده (معاون سیاسی وزیر کشور خاتمی و رئیس ستاد انتخابات وی) در مصاحبه‌ای تصریح کرد اکثریت اصلاح‌طلبان اعتقادی به جمهوری اسلامی ندارند. با وجود سپری شدن یک هفته از این سخنان، خاتمی همچنان سکوت اختیار کرده و کمترین اعتراضی نکرده است.تورم بازار مسکن 3 برابر نرخ اعلامی روحانی
روزنامه دولت نیز نسبت به گرانی 22 درصدی مسکن ابراز نگرانی کرد. در حالی که روحانی و نوبخت همچنان می‌گویند تورم را زیر 8 درصد نگه داشته، قیمت مسکن و اجاره‌بها در کمتر از یک سال بالغ بر 22 درصد (بیش از یک پنجم) افزایش داشت که فشاری سنگین را بر خانوارها تحمیل می‌کند.
روزنامه ایران در این زمینه نوشت: در کنار رشد معاملات آمار افزایش 22 درصدی قیمت را نیز در همین بازه زمانی نشان می‌دهد. موضوعی که نگرانی را نسبت به ادامه افزایش قیمت‌ها در سال آینده و تاثیر آن بر روند رونق تدریجی بازار مسکن ایجاد کرده است.
میانگین قیمت با حدود یک میلیون افزایش از 4/5 میلیون تومان در سال 95 به 5/5 میلیون تومان در سال 96 رسیده است.
به عقیده فعالان بازار مسکن رشد قیمت بعد از رکود چند ساله امری غیرطبیعی نیست اما رشد بیش از توان خرید متقاضیان مصرفی به عنوان متقاضیان واقعی بازار مسکن که چند سال در انتظار افزایش توان مالی خود برای خرید مسکن مانده‌اند تهدیدی برای رونق بازار مسکن محسوب می‌شود.
رشد قیمت‌ها از آنجا نگرانی‌هایی ایجاد کرده که در تابستان که هر سال بیشترین تعداد معاملات و افزایش قیمت‌ها را در بازار مسکن شاهد هستیم افزایش قیمت تدریجی و اندک بود اما در فصل پاییز برخلاف سال‌های گذشته که قیمت‌ها نسبت به تابستان متعادل‌تر می‌شد افزایش قیمت‌ها شدت گرفت به طوری که در برخی مناطق این افزایش نامتعارف بود و به عنوان مثال قیمت مسکن از متری 5/4 میلیون در تابستان به متری بیش از 7 میلیون در پاییز و زمستان رسید.
اکنون نیز بیشتر نگرانی‌ها از ادامه رشد غیرمنطقی در سال آینده است.دستیار ماله‌کشی بر جاسوسی و حجاب‌ستیزی سازمان یافته
دستیار حقوق شهروندی روحانی می‌گوید برداشتن روسری توسط چند دختر و زن، سازمان‌یافته نبوده است.
درحالی‌که برخی از این افراد بازداشتی با خاتمی و حزب مشارکت و برخی سفارتخانه‌های خارجی و گروهک‌های ضدانقلاب در ارتباطند و از سوی رسانه‌های ضدانقلاب حمایت می‌شوند، مولاوردی به خبر‌آنلاین گفت: من با برخورد قهری موافق نیستم. مخصوصا که این افراد در مصاحبه‌هایشان گفته‌اند این حرکت سازماندهی شده یا خط گرفته از خارج نبود و یک تصمیم فردی است.
اگر در سمت دولتی نبودم قطعا صریح‌تر از این اظهارنظر می‌کردم، اما در شرایط فعلی هرآنچه بگویم نظر شخصی من تلقی نمی‌شود بلکه به دولت الصاق خواهد شد. به هر حال معتقدم تا زمانی که در این کشور رعایت حجاب شرعی، قانون است، باید به آن احترام گذاشت، اما من شخصا برخورد قهری با دختران خیابان انقلاب را نمی‌پسندم چراکه برخورد باید متناسب با جرم باشد و ما متاسفانه چنین چیزی را نمی‌بینیم. اینکه وثیقه 500 میلیونی تعیین کنیم که هیچ‌کدامشان هم قادر به تامین آن نیستند و دختران را در بازداشتگاه نگه داریم خلاف قانون است، به‌خصوص همانطور که اشاره کردم مشخص شده این دختران بنابر اعتقاد شخصی چنین کاری را می‌کنند و خط‌گیری و جهت‌گیری خاصی از خارج کشور ندارند و حرکتی سازماندهی شده نیست. این دختران اعتراض مدنی کرده‌اند و برخورد نیز باید مدنی باشد نه قهری و سلبی.
وی در پاسخ این سوال که «موضوع رفراندوم در سخنان رئیس‌جمهور هم بود. فکر می‌کنید می‌توان این موضوع یعنی اختیاری بودن حجاب را هم به همه‌پرسی گذاشت؟» گفت: اتفاقا یکی از انتقاداتی که به این نظر رئیس‌جمهور شد همین مصادیق است که ممکن است نهایتا به چنین خواسته‌هایی ختم شود. یکی از برنامه‌هایی که در حوزه حقوق شهروندی در دست بررسی است این است که مثل خیلی از کشورهای دیگر، اگر مطالبه‌ای بالای مثلا یک میلیون متقاضی داشت تبدیل به لایحه و قانون شود.
مولاوردی در بخش دیگری از همین گفت‌وگو و در پاسخ این سوال که «حق تحصیل‌ بهایی‌ها را هم پیگیری خواهید کرد» گفت: همه این موارد از طریق مراجع ذیربط مانند وزارت اطلاعات پیگیری می‌شوند تا حداقل توجیهات و توضیحات را برای پیگیری لازم کسب کنیم. مطمئن باشید هیچ درخواستی را بی‌پاسخ نمی‌گذاریم.
خبرنگار پرسید: «یعنی اقلیت‌های مذهبی مانند بهایی‌ها یا دراویش می‌توانند این امید را داشته باشند که براساس این منشور، به وضعیت مطلوبی رسیده و از حقوق شهروندی برخوردار شوند؟» مولاوردی پاسخ داد: اگر تاسیس نهاد ملی حقوق شهروندی تصویب و این نهاد ایجاد شود، شاهد تحول مهمی در تسریع تحقق حقوق شهروندی خواهیم بود. این نهاد مرجعی خواهد بود برای دریافت گزارشات مربوط به موارد نقض حقوق بشر و شهروندی و دارای کمیسیون‌های مختلفی که شبیه نهادی به نام «آمبودزمان» یا «دادآور» در کشورهای دیگر عمل خواهد کرد.
دستیار روحانی درباره ارتباطش با نزار زکا جاسوس دوتابعیتی آمریکایی - لبنانی، مدعی شکایت از کیهان شد و گفت: این بار چون در این روزنامه اصطلاح «مرتبط با جاسوس آمریکایی» به کار رفته قطعا از طریق قانونی این قضیه را پیگیری خواهیم کرد. بارها عنوان کرده‌ام ما نه نقشی در دادن ویزا به این فرد داشته‌ایم و نه وظیفه‌ای در این رابطه برایمان تعریف شده و نه از سوابق‌شان اطلاعی داشتیم. همایشی بین‌المللی با مشارکت معاونت امور زنان و خانواده و وزارت صنعت، معدن و تجارت برگزار شد و من به عنوان رئیس شورای سیاست‌گذاری، دعوتنامه میهمانان خارجی را امضا کردم. این آقا نیز از افرادی بود که مقاله‌ای ارسال کرده و قبلا هم به ایران سفرهایی داشته. او در این همایش شرکت کرد بدون این‌که حتی کلامی بین ما رد و بدل شود. چند روزی ایران بود و به جز مقاله‌ای که در نشست ارائه کرد، در نشستی تخصصی هم در بین شرکت‌کنندگان حضور داشت. ضمنا در ضیافت شامی که به افتخار میهمانان داشتیم ایشان هم حضور داشت و مثل بقیه با من هم عکس گرفت و بعد از چند روز خبر رسید که این فرد به اتهام جاسوسی دستگیر شده و همان عکس که با گوشی خودشان هم گرفته بودند در شبکه‌های مجازی و رسانه‌ها پخش و عنوان شد «جاسوس در کنار مولاوردی»! این موضوع را بارها روایت کرده‌ام، اما هنوز هم نشریاتی مانند کیهان و نشریات وابسته به این جریان فکری، هرچند وقت یک بار این مسئله را زنده کرده و از آن علیه من استفاده می‌کنند. اما این بار از حق خودم نخواهم گذشت و به صورت قضایی این موضوع را پیگیری خواهم کرد.
حمایت مولاوردی از اقدام سازمان‌یافته کشف حجاب توسط چند زن که با بی‌اعتنایی عمومی روبه‌رو شد، درحالی است که باند بهائیت، شبکه بی‌بی‌سی و من و تو و صدای آمریکا، در کنار سازمان منافقین و سلطنت‌طلبان، پشت این پروژه هستند و از چند سال پیش، علنا وارد معارضه با حکم الهی و قرآنی حجاب شده‌اند.
ازسوی دیگر حجاب اگرچه قانونی و الزامی است، اما حکم صریح قرآن است و سخنان مولاوردی مبنی بر اینکه «تا زمانی که رعایت حجاب، قانون است باید به آن احترام گذاشت»، شبیه کار موذن یهودی شده است که می‌گفت: «به قول مسلمان‌ها، اشهد ان محمد رسول‌الله»!!
ثالثا ادعای همه‌پرسی درباره حجاب مانند این است که گفته می‌شود اجرای احکام الهی و حرمت شراب و قتل نفس و ارتشاء و اختلاس و دزدی ناموس و ده‌ها حرام و جرم را به رفراندوم بگذاریم! ملت ایران با رای قاطع به جمهوری اسلامی و قانون اساسی آن، اجرای احکام اسلامی را از همه مسئولان انتظار دارند و هر مدیر و مسئول و دستیاری که به این حقیقت باور نداشته باشد، غش در معامله و گندم‌نمایی‌ و جو فروشی کرده و در اصل غصب کرده و تصدی او نامشروع است.
و بالاخره مشخصا درباره بهائیت گفت که برخلاف مغالطه خبرنگار و خانم مولاوردی، این گروه، یک باند صهیونیستی - انگلیسی و دین جعلی است که تمام ارکان امنیتی و اقتصادی و سیاسی و فرهنگی را در رژیم دست‌نشانده پهلوی در قبضه داشت و نمی‌توان از آن به عنوان یک اقلیت مذهبی یاد کرد. این باند، بنیانگذار و مروج کشف حجاب در عصر پهلوی بودند و عجیب است که دستیار روحانی، از آنها به عنوان اقلیت مذهبی یاد می‌کند و پروژه‌های سازمان یافته‌شان برای مبارزه با حجاب و عفاف را، اقدامی و تصمیمی مشخص می‌خواند. آیا با وجود همه این قرائن، نباید به او شک کرد؟ او به عنوان رئیس شورای سیاستگذاری یک همایش، آیا نباید از دستگاه‌های ذیربط درباره هویت افراد پرس‌وجو کند؟ ضمن اینکه نزار زکا آدم گمنامی نیست و با سران رژیم و ارتش آمریکا عکس‌های یادگاری متعدد دارد که با یک جست‌وجوی ساده قابل مشاهده است؛ مگر اینکه بگوییم آمریکایی‌ها نیز زکا را نمی‌شناخته‌اند و عکس‌های یادگاری  را کاملا اتفاقی گرفته‌اند!!فضای مجازی چه خبر است؟ برهنگی برای جذب تبلیغ!
ولنگاری و بی‌بندوباری فضای مجازی، صدای روزنامه اصلاح‌طلب را درآورد.
روزنامه آفتاب یزد در گزارشی با عنوان «در اینستاگرام چه خبر است؟ برهنگی برای جذب تبلیغ» نوشت: اوایل کاربران ایرانی در اینستاگرام فعالیت شان به گذاشتن تصویری از خود خلاصه می‌شد و روند طبیعی‌ای را طی می‌کرد، اما به یکباره همه چیز تغییر کرد؛ یعنی جایگاهی شد برای حضور افراد عجیب، اقدامات متحیرالعقول.
شاید همین مسئله درآمدزایی است که باعث شده چیز‌هایی را در دنیای اینستاگرام ببینیم که از تعجب چشم‌های‌مان گرد و رویش دو شاخ را روی سرمان احساس کنیم! چراکه این روزها تبلیغات اینستاگرامی بازار داغی را به خود اختصاص داده و از آنجاکه گرفتن تبلیغ یک امتیاز و منبع درآمد خوبی، هم برای تبلیغ‌دهنده و هم تبلیغ‌کننده محسوب می‌شود، برخی‌ها را وادار به رفتارهای بعضا ناپسند و خلاف عرف کرده است. کافی است که انگشت‌تان را روی لوگوی دوربین رنگارنگ (اینستاگرام) قرار دهید و این افراد معلوم‌الحال را که توانسته‌اند فضای مجازی را به تسخیر خود درآورند ببینید.
یکی از این موارد، افرادی هستند که به صورت نامتعارف یعنی نداشتن پوشش مناسب سعی در جذب فالوئر دارند. آنها هم می‌خواهند دیده شوند اما روش خوبی را انتخاب نکرده‌اند. کامنت کاربران در پیج این افراد گواه این مسئله است و سوال مشترک‌شان این است که «با چه پشتوانه فکری‌ای دست به چنین کاری می‌زنند... دیده شدن به چه قیمتی؟!»
عمل‌های متعدد زیبایی و وجود برنامه‌هایی نظیر فتوشاپ باعث شده افراد به راحتی تغییر چهره دهند. اما گاه برخی، از آن سوءاستفاده کرده و چهره‌های وحشتناکی از خود به نمایش می‌گذارند تا جایی که آنها را زامبی‌های اینستاگرام می‌نامند.
آفتاب یزد با چندش‌آور توصیف کردن روش‌های خودنمایی در فضای مجازی می‌نویسد:  بی‌تردید افراد زیادی هستند که حاضرند علاوه بر اینکه در این فضا دیده شوند، درآمدی هم به دست آورند، دست به هر کاری بزنند اما سؤال اینجاست که چرا این عده حاضرند که کارهای عجیبی را حتی به قیمت اینکه وجهه بدی از آنها در ذهن‌ها باقی بماند، انجام دهند. از همه مهم‌تر اینکه چرا عده‌ای در فضای مجازی مشتاقانه این افراد را به عنوان فالوئر دنبال می‌کنند.
یک جامعه‌شناس در این مورد به آفتاب یزد می‌گوید: «از لحاظ شخصیتی این افراد بسیار پایین هستند و جزو افرادی محسوب می‌شوند که مسئله خوب و بد بودن و رعایت ارزش‌ها و هنجارهای اجتماعی برای‌شان مهم نیست و حتی از اینکه مدام مورد بدگویی از سوی مردم قرار بگیرند هیچ ابایی ندارند. آنهم به این دلیل که چیزی برای از دست دادن ندارند.»
این افراد فاقد وجهه اجتماعی هستند. به قول معروف لمپن و جزو اراذل فضای مجازی تلقی می‌شوند. یعنی برای جامعه رذیلت به وجود می‌آورند. به نوعی می‌توان گفت از آنجایی که هیچ گونه پیوندی با خانواده و اجتماع ندارند، خودباخته هستند و به همین خاطر دست به هر کاری می‌زنند.  آنها به هر آن چیزی که عرف است و باید رعایت شود پشت پا زده‌اند؛ چون حقیرند و برای رسیدن به کسب ثروت به هر کاری روی می‌آورند. در واقع مسئله شرافت شغلی و حرفه‌ای برای‌شان بی‌معناست. از لحاظ شخصیتی، فرهنگی، تربیتی و خانوادگی بسیار ضعیف‌اند و با کارشان رذیلت‌های اجتماعی را به وجود می‌آورند.»
این جامعه‌شناس در خصوص دنبال کننده‌های این افراد در فضای مجازی گفت: «اما کسانی که مشتاقانه این افراد را در شبکه‌های اجتماعی دنبال می‌کنند و باعث رشدشان می‌شوند؛ آنها هم خود باخته‌اند. در واقع کسانی هستند که در همان رده قرار می‌گیرند، چرا که افراد با شخصیت، فهمیده، تحصیلکرده و با وجهه اجتماعی بالا و دارای اصالت خانوادگی هرگز این افراد را دنبال نمی‌کنند.
از آنجا که وجود این افراد بدآموزی دارد؛ به ویژه برای کودکان و نوجوانانی که عضو مهم شبکه‌های اجتماعی بوده و بیشتر احساسی هستند و آنچه را که می‌بینند قضاوت می‌کنند، باید مورد بازخواست قرار بگیرند. این افراد در واقع با اقدامات غلط‌شان آموزش می‌دهند و ممکن است برخی کودکان از آنها الگوبرداری کنند. حتی کسی که قمه می‌کشد خطرش از وجود این افراد کمتر است، چون این افراد آموزش و شیوه بد زندگی را به برخی یاد می‌دهند و با این  کارشان زخم عمیقی برجامعه می‌گذارند.»