تسريع در ترخيص خودروهاي وارداتي


شوراي عالي هماهنگي اقتصادي به رياست حجت الاسلام حسن روحاني رئيس جمهور و با حضور رئيس مجلس و معاونان قوا تشکيل جلسه داد.

به گزارش ايلنا، در آغاز جلسه، گزارشي از همکاري‌هاي اقتصادي با کشورهاي همسايه و توافق‌هاي انجام شده براي گسترش مبادلات کالا و خدمات و سرمايه گذاري‌هاي مشترک ارايه شد و تسريع در انجام توافقات مورد تأکيد قرار گرفت.

همچنين وزير صنعت، معدن و تجارت گزارشي از وضعيت خودروهاي سواري وارداتي که در انبار اماکن گمرکي، مناطق آزاد تجاري – صنعتي يا مناطق ويژه اقتصادي مي‌باشند، ارايه داد و شوراي عالي با تأکيد بر اجراي مصوبه اخير هيأت وزيران در اين زمينه، تصميم‌هاي لازم در جهت تسريع در ترخيص خودروهاي مشمول اين مصوبه و رسيدگي قضايي به تخلفات و جرايم متخلفان در واردات خودرو را اتخاذ نمود.

در ادامه اين جلسه، رئيس کل بانک مرکزي گزارشي از پيشنهادها و اقدامات در جهت اصلاح نظام بانکي ارايه نمود و شوراي عالي با هدف سلامت نظام بانکي، صيانت از حقوق سپرده گذاران در موسسات اعتباري، بهبود مديريت و اصلاح اين موسسات و نحوه تقويت نظارت بانک مرکزي در اين زمينه، تصميم‌هاي لازم را اتخاذ نمود.