تریدینگ فایندر

رئیس دفتر رئیس جمهور: پاسخ رهبرانقلاب به نامه وزرا حاوی رهنمودهای خوبی است

رئیس دفتر رئیس جمهور با تایید پاسخ رهبر انقلاب به نامه وزرا گفت: نامه نویسی وزرا به رهبری روال معمولی است. رهبر انقلاب در پاسخ به نامه وزرای عضو شورای عالی مقابله با پولشویی، رهنمودهای بسیار خوبی ارائه کرده‌اند.
به گزارش ایرنا، محمود واعظی در حاشیه جلسه هیات دولت در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره نامه وزرا به رهبر انقلاب گفت: در دولت یازدهم و دوازدهم ارتباط وزرا و اعضای کابینه با دفتر مقام رهبری ارتباط بسیار نزدیکی بوده است. بنده زمانی که وزیر ارتباطات بودم نامه‌های متعددی را خدمت ایشان فرستادم که هم ارائه گزارش بوده و هم رهنمودهایی را از ایشان دریافت کرده ام. نامه‌هایی هم پیش از این با سه یا چهار امضا داشتیم که این یک روال معمول است و اتفاق جدیدی نیفتاده است.
واعظی ادامه داد: نامه‌ای که دو هفته قبل فرستاده شد در شورای عالی پول شویی نوشته شده است. در این شورا 8 نفر از اعضای کابینه عضو هستند و مسائلی که ممکن است در آینده در اثر عدم تصویب لوایح چهارگانه به وجود آید و محدودیت‌هایی که در این زمینه ایجاد می‌شود مورد بررسی قرار می‌گیرد. تصمیم دوستان این بود که ما جمع بندی جلسه را خدمت مقام معظم رهبری گزارش دهیم، این اتفاق افتاده و این کار انجام شده و مسئله خاصی نبوده است.
واعظی با تایید پاسخ رهبری به نامه وزرا گفت: رهبر انقلاب هم محبت فرمودند و پاسخ نامه را دادند که تا اینجا یک روال عادی انجام شده است. رهبری هم در پاسخ خود رهنمودهای بسیار خوبی فرمودند و به همین دلیل هم این نامه نوشته شد.
تریدینگ فایندر


رئیس دفتر رئیس جمهور افزود: نامه به رهبری یک روال عادی بوده است و من از نحوه خبرسازی‌ها و فضاسازی‌هایی که در این زمینه انجام شده، بسیار متاسف هستم. این فاصله اندازی بین همه و اختلاف افکنی در داخل کابینه و اینکه بین دفتر رهبری و دولت اختلاف وجود دارد، کذب است.
واعظی تاکید کرد: به هیچ وجه نه بحثی از استعفا مطرح شده و نه موضوع دیگری. روابط ما با دفتر مقام رهبری بسیار صمیمانه است و لذا خواهش بنده این است که رسانه‌ها به این قبیل مسائل توجه نکنند. ما در دفتر رئیس‌جمهور پیگیر این مسئله هستیم تا مشخص شود چه رسانه‌ای برای بار نخست چنین موضوعی را مطرح کرده و برخی از خبرگزاری‌ها هم با استناد به این خبر بی‌پایه آن را توسعه داده‌اند.
واعظی در ادامه با اشاره به بازداشت مرضیه هاشمی، خبرنگار شبکه پرس تی وی ایران در آمریکا گفت: رنگین پوستان در آمریکا همواره با مشکل مواجه بوده‌اند آنچه درباره خانم مرضیه هاشمی هم مشاهده شد یکی از تبعیض‌هایی است که رنگین پوستان در آمریکا با آن مواجه هستند. ایشان دو اتهام دارد اتهام نخست رنگین پوست بودن و اتهام دوم هم مسلمان بودن ایشان است. مسلمان ستیزی در دولت آقای ترامپ بیشتر خود را نشان می‌دهد و ما موظف به حمایت و بسیج افکار عمومی دنیا برای آزادی وی هستیم.
واعظی در پاسخ به سوال دیگری درباره اظهار نظرها پیرامون مرحوم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی و اینکه هدف این اظهار نظرها روحانی است گفت: آنچه می‌توانم بگویم این است که خدماتی که آیت‌الله هاشمی رفسنجانی به این کشور کرده غیرقابل انکار است. ایشان همواره مواضع معتدلی داشته و با توجه به عملکرد ایشان هم در دوران ریاست جمهوری و هم دوران ریاست مجلس و هم ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام روشن است که رویکرد ایشان چگونه بوده است.
وی تصریح کرد: با یک مصاحبه نمی‌شود کسی مثل آقای هاشمی رفسنجانی را از آنچه که به آن اعتقاد دارد تغییر داد و به نظر می‌رسد مردم ما همواره قدرشناس مسئولین کشور هستند و با این گونه مصاحبه‌ها چیزی تغییر نمی‌کند.
رئیس دفتر رئیس جمهور در پاسخ به سوال دیگر مبنی بر اینکه برخی جناح‌های سیاسی خروج از برجام را مطرح می‌کنند و جان بولتون(مشاور امنیت ملی آمریکا) مدعی شده اطلاعاتی که ایران به اژانس بین‌المللی نرژی اتمی می‌دهد اطلاعات غلطی است،گفت: آقای بولتون چه الان و چه زمانی که سمتی هم نداشت مخالفت و دشمنی وی با دولت، ملت و حکومت ایران علنی بوده است و الان که مسئولیت گرفته می‌خواهد از هر ابزاری استفاده کند.
وی یادآور شد: معلوم هم نیست که همه حرف‌هایی که ایشان می‌زند نظر کلیت دولت آمریکا باشد ولی ایشان چون خودشان تلاش کردند از برجام خارج شدند و کشورهای اروپایی و بقیه کشورها مثل روسیه و چین مقابل آن ایستادند و هر تلاشی هم که کردند منزوی شده‌اند.
واعظی افزود: الان هم علاقمند هستند به روش‌های مختلف فضا سازی کنند که به نوعی تنها نباشند وتلاشی که می‌کنند، نتیجه نخواهد داد.
رئیس دفتر رئیس جمهور تصریح کرد: ما در ایران تحت تاثیر این گونه جوسازی‌ها و فضاسازی‌ها و تبلیغات قرار نمی‌گیریم و به دنبال این هستیم که خودمان آگاهانه و براساس منافع کشور تصمیم بگیریم و تا زمانی که برجام منافع سیاسی و بین‌المللی و اقتصادی ما را تامین می‌کند ما در برجام خواهیم ماند.
وی با اشاره به مخالفت برخی گروهها و جریانات سیاسی کشور با برجام اظهارداشت: این مساله چیز جدیدی نیست. از زمانی که برجام تصویب شد در داخل کشور عده‌ای مخالف بودند. الان هم همان‌ها مخالف هستند مهم این است که ما براساس نظر آنها عمل نمی‌کنیم مهم برای ما مراجع رسمی کشور و نظر مقام معظم رهبری است.ما مراجعی داریم که دولت خود را با آن مراجع تنظیم می‌کند.واعظی همچنین ایده بنزین برای 80 میلیون نفر را یک ایده عنوان کرد.
تریدینگ فایندر
سایر اخبار این روزنامه
اخبار کوتاه رئیس جمهور در جلسه هیات دولت: تصویب نهایی لوایح چهارگانه توطئه مالی آمریکا را خنثی می کند وال‌استریت‌ژورنال از احتمال «لغو نشست ورشو» خبر داد رئیس دفتر رئیس جمهور: پاسخ رهبرانقلاب به نامه وزرا حاوی رهنمودهای خوبی است معاون اول رئیس جمهور: ایران در دوران بازسازی سوریه درکنار مردم این کشور خواهد بود وزیر دفاع: دومین ماهواره ایرانی به‌زودی به فضا می‌رود نوبخت: عیدی کارمندان با حقوق بهمن ماه پرداخت می‌شود رهبر انقلاب اسلامی در دیدار مسئولان و محققان ستاد توسعه علوم شناختی: شتاب حرکت علمی کشور به هیچ‌وجه کُند یا متوقف نشود انتظار می‌رود هرگونه روایت یا قضاوت در مورد این سخنان با مراجعه به متن سخنرانی صورت پذیرد و افراد تحت تاثیر روایت های غیر مستقیم یا تحریف و تقطیع شده واقع نشوند اطلاعیه دفتر رئیس جمهور در خصوص سخنان اخیر دکتر روحانی در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات؛ رئیس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی: بانک ملی ژن ایرانیان باید راه‌اندازی شود تحلیل سیاسی هفته وزیر دفاع: دومین ماهواره ایرانی به‌زودی به فضا می‌رود هشدار سفارت ایران در مسقط درباره آبروریزی عجیب ایرانی‌ها در عمان پول ویزا را کارمندان فرودگاه مسقط دادند! ابتکار: تصویب FATF موجب انضباط مالی در کشور می‌شود شهردار تهران مطرح کرد: ترخیص 85 درصد از واگن‌های خریداری شده مترو از گمرک تا پایان سال انجام می‌شود ؛ بهره‌برداری از250 طرح محرومیت زدایی و اشتغال‌زایی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی لایحه جامع انتخابات در هیات دولت تصویب شد