معاون وزارت جهاد کشاورزی: برخلاف نظر تحریم کنندگان، مشکلی در تامین مواد غذایی نداریم

معاون برنامه‌ریزی اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: کشور از امنیت غذایی و ملی بالایی برخوردار است و با وجود تلاش دشمنان برای ایجاد مشکل، انبارها مملو از مواد غذایی است و بازار هیچ مشکلی برای تامین ندارد.
به گزاش ایرنا، «عبدالمهدی بخشنده» روز یکشنبه در مراسم افتتاح نمایشگاه دستاوردهای 40 سال مدیریت جهادی در محل مصلی تهران افزود: تصور دشمنان این بود که با اعمال تحریم‌ها علیه ایران، ظرف سه ماه کشورمان با قحطی روبرو شود، اما پیش‌بینی نادرست بود و کشورمان به راحتی از سد موانع گذر کرد.
وی افزود: اکنون 83 درصد انرژی و کالری مورد نیاز کشور در داخل تامین می‌شود و کمتر از 15درصد نیاز به واردات محصولات کشاورزی و مواد غذایی داریم.
بخشنده، ایران را جزو کشورهای دارای امنیت ملی بالا دانست و افزود: وزارت جهاد کشاورزی در سالهای گذشته در بخش پروژه‌های اقتصادی، دستاوردهای خوبی داشته و ظرفیت تولید سالیانه محصولات کشاورزی به 122 میلیون تن رسیده که این حجم تولیدات با افزایش بهره وری همراه است.


به گفته وی، اکنون در بحث صرفه جویی مصرف آب نیز تولیدات کشور در سال 92 از830 گرم به ازای مصرف یک مترمکعب آب، به یکهزار و 320 گرم رسیده که رشد 24 درصد را نشان می‌دهد.
معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه ایران دارای ظرفیت‌های گسترده است، گفت: می‌توان با کمک تولیدکنندگان و مدیران در قالب برنامه ششم توسعه به اهداف پیش‌بینی شده دراین بخش دست یابیم.
نمایشگاه دستاوردهای 40 سال مدیریت جهادی در بخش کشاورزی از دیروز تا 14اسفند به مدت سه روز در مصلای تهران برگزار می‌شود.
در این نمایشگاه دستاورد‌های صنایع تبدیلی و تکمیلی فناوری‌های پیشرفته غذایی، صادرات، فعالیت‌های تشکل‌های جهادی ارائه و پاویون حلال با محور‌های مدیریت جهادی، بهره‌وری کشاورزی، توسعه پایدار و تجارت حلال برپا خواهد شد.
همزمان با برپایی این نمایشگاه، عرضه مستقیم کالا‌های کشاورزی مانند محصولات باغی با قیمت تنظیم بازار و خشکبار آغاز می‌شود و تا 26 اسفند نیز ادامه خواهد یافت.
در حاشیه این نمایشگاه از جلد چهارم دانشنامه اسلامی کشاورزی و منابع طبیعی و محیط‌زیست، نخستین رادیوی اینترنتی موسوم به رادیو جهاد رونمایی می‌شود.
همچنین قرار است در روز 17 اسفند ماه به مناسبت هفته درختکاری با هماهنگی سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری نهال مثمر به صورت رایگان در محل نماز جمعه تهران عرضه شود؛ در روز 24 اسفند ماه نیز در محل نماز جمعه تهران، جمعه بازار کشاورزی برای عرضه سیب درختی و پرتقال با قیمت‌های تنظیم بازاری برپاست.
برای پاسخگویی به هموطنان و تولید کنندگان بخش کشاورزی نیز در حاشیه نماز جمعه تهران، میز خدمت مدیران جهاد کشاورزی برپا خواهد شد.
سایر اخبار این روزنامه
رئیس کل بانک مرکزی: هدف از ادغام بانک‌ها تحول نظام بانکی است معاون وزارت جهاد کشاورزی: برخلاف نظر تحریم کنندگان، مشکلی در تامین مواد غذایی نداریم ایران و سوییس سند همکاری کشاورزی امضا کردند اخبار کوتاه اقتصادی مسکو: نمی‌گذاریم آمریکا در ونزوئلا مداخله نظامی کند دکتر ظریف: مجمع تشخیص مصلحت نظام برای حل مشکلات اقتصادی لوایح مربوط به FATF را تایید کند با تصویب مجلس نمایندگی مجلس بیش از سه دوره متوالی ممنوع شد رونمایی از 100عنوان کتاب تاریخ شفاهی دفاع مقدس انجام شد با هدف محرومیت زدایی؛ بنیاد برکت 2500 روستا را ورزشی می‌کند آغاز رسمی مبارزات انتخابات برنی سندرز با هدف شکست ترامپ رسانه‌های چین: آمریکا دنیا را به خطر انداخته است علت خشم انگلیس از حزب‌الله لبنان آذروش مطرح کرد اختصاص یارانه سفر زیارتی به بازنشستگان برخورد و مستندسازی تخلفات رانندگی خودروهای دولتی تا پایان سال 1397؛ افزایش یک‌ساعته ساعت کار خط 5 متروی تهران سی و یکمین نمایشگاه ملی صنایع دستی برگزار می‌شود مذاکره آمریکا و کره شمالی؛ نمایشی از جنسی متفاوت