تریدینگ فایندر

رئیس سازمان انرژی اتمی: پیشبرد اهداف کلان صنعت هسته‌ای با شتاب درحال پیگیری است

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: در پرتو ارشادات و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب و در سایه حمایت‌های رئیس جمهوری، پیشبرد اهداف کلان و راهبردی صنعت هسته‌ای با اقتدار و با شتاب درحال پیگیری است.
دکتر علی اکبر صالحی دیروز در سیزدهمین سالروز ملی فناوری هسته‌ای افزود: درحال حاضر باوجود نامهربانی‌های برخی دوستان و شایعه‌پراکنی‌های مغرضان، حرکت در مسیر بهره‌مندی از مواهب و مزایای فنّاوری صلح‌آمیز هسته‌ای در ابعاد و سطوح مختلف، با قوّت و با آهنگی مناسب همچنان ادامه دارد.
وی تصریح کرد: دشمن در پی تحریک ایران برای واکنش‌های عجولانه و نسنجیده است. خوشبختانه درحال حاضر، ریاست دستگاه اجرایی کشور بر عهده شخصیتی است که خود به رموز سیاست بین‌الملل و ابعاد پیدا و پنهان آن، آشنایی کامل دارد.
رئیس سازمان انرژی اتمی تاکید کرد انتقاد از عملکرد دولت و ارائـه نظریات کارشناسانه و نصایح مشفقانه نباید به گونه‌ای انجام شود که زمینه‌ساز تضعیف جبهه خودی و سوءاستفاده بیگانگان و دشمنان قسم خورده ایران اسلامی شود.
تریدینگ فایندر


صالحی ادامه داد: ما براساس یک برنامه میان مدت و بلند مدت، اهداف ترسیم شده در این حوزه را دنبال کرده و به اذن پروردگار متعال یقین داریم که حرکت در این مسیر به هیچ روی با فتور و سستی مواجه نخواهد شد؛ چرا که سنگِ بنا و شالوده این صنعت ملّی بر توکل به خدا و اعتماد به نفس استوار شده است.
معاون رئیس جمهور خاطرنشان کرد: امروز شاهد آغاز نصب زنجیره میانی20 تایی سانتریفیوژ پیشرفته IR6 در سایت هسته‌ای شهید احمدی روشن (سایت نطنز) خواهیم بود که با تکمیل نهایی آن در آینده نزدیک، شرایط انجام تستهای لازم فرآیندی فراهم خواهد شد. ما تولید و بهسازی انواع ماشین‌های سانتریفیوژ را در چهارچوب برجام و همزمان با پایبندی به تعهدات خود پیگیری می‌کنیم و امیدواریم که در پرتو تلاش خستگی‌ناپذیر کارشناسان و دست‌اندرکاران امر، شاهد شکوفایی و بالندگی روزافزون صنعت هسته‌ای در این حوزه باشیم. لازم به ذکر است که سانتریفیوژهای مورد اشاره در مرکز مدرن مونتاژ سانتریفیوژ ایران که بنا به دستور اخیرِ مقام معظم رهبری برپا شده است، تولید شده‌اند.
وی درمورد رویکرد این سازمان با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تاکید کرد: ما همواره از رویکرد مستقلانه و بی‌طرفانه آژانس در قبال برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران استقبال می‌کنیم و خود را پایبند به تعامل با آژانس در چارچوب تعهدات و توافقنامه‌ها می‌دانیم. انتشار 14 گزارش رسمی توسط آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مبنی بر پایبندی کامل جمهوری اسلامی ایران خود گواهی بر این مدعاست.
تریدینگ فایندر
سایر اخبار این روزنامه
در پی بارش‌های اخیر؛ توان نیروگاه‌های برق‌آبی به 10 هزار مگاوات رسید رهبر انقلاب اسلامی در دیدار جمعی از پاسداران و خانواده‌های آنان به‌مناسبت روز پاسدار: علت خصومت آمریکایی ها با سپاه پیشگامی آن در دفاع از کشور و انقلاب است واکنش‌های داخلی و خارجی به تروریست خواندن سپاه توسط ترامپ مجلس دو فوریت طرح تقویت جایگاه سپاه پاسداران در برابر آمریکا را تصویب کرد عمر البشیر به نتانیاهو وعده گشایش سفارت در خارطوم را داد با حضور رئیس‌جمهور و همزمان با روز ملی فناوری هسته‌ای انجام شد؛ رونمایی از 114 دستاورد جدید دانشمندان ایرانی در صنعت هسته‌ای تاکید مراجع تقلید بر تداوم کمک مسئولین و مردم به سیل‌زدگان و اجازه استفاده بخشی از وجوهات برای رفع مشکلات آنان تروریست نامیدن سپاه شکست سیاست ضدایرانی آمریکا راه‌اندازی مجدد 321 واحد صنعتی سیل زده وزارت کشور: ویزای عراق رایگان، اما دریافت آن الزامی است رئیس سازمان انرژی اتمی: پیشبرد اهداف کلان صنعت هسته‌ای با شتاب درحال پیگیری است تجمع اعتراضی دانشجویان دانشگاه‌های تهران در واکنش به تروریست خواندن سپاه ازسوی ترامپ دستور رئیس‌جمهور به استانداران برای شناسایی ساختمان‌ها و اماکن واقع در مسیل‌ها و حریم رودخانه‌ها