سرپرست سازمان تامین اجتماعی: افزایش 13 درصدی به علاوه 261 هزار تومانی حقوق بازنشستگان پیشنهاد شد

سرپرست سازمان تامین اجتماعی از افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی برای سال جاری بر مبنای 13 درصد به علاوه 261 هزار تومان به هیات دولت خبر داد و گفت: پیشنهاد افزایش حقوق سایر سطوح مستمری ‌بگیران و بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی بر همین مبنا است.
محمد حسن زدا در جلسه با اعضای کانون عالی بازنشستگان، کارشناسان و شرکای اجتماعی افزود: به همین منظور نظرات کانون عالی بازنشستگان برای افزایش حقوق سایر سطوح مستمری بگیران را دریافت کردیم. پیشنهاد کانون عالی بازنشستگان، همان پیشنهاد شورای عالی کار که برای سایر سطوح افزایش 13 درصدی همراه با 261 هزار تومان موافق است به همین دلیل ما نیز این موضوع را مصوب و برای تصویب نهایی به هیات دولت ارسال می‌کنیم.
وی افزود: به عنوان مثال اگر بازنشسته‌ای سه میلیون تومان دریافتی دارد این مبلغ ضربدر 13 درصد به اضافه 261 هزار تومان محاسبه شده و تلاش ما این است که از اردیبهشت ماه این افزایش اعمال شود.
زدا گفت: حداقل ‌بگیرها نیز که تکلیف آنها مشخص است و از افزایش 36.5 درصدی برخوردار خواهند بود به طوری که کسی که سال گذشته یک میلیون و 100 هزار تومان حقوق دریافت می‌کرده، در سال 98، یک میلیون و 500 هزار تومان حقوق می‌گیرد.


سرپرست سازمان تامین اجتماعی افزود: متخصصان سازمان تامین اجتماعی پنج سناریو تعیین کرده بودند و همچنین به تورم و مصوبه شورای عالی کار و به پیشنهاد دولت و صندوق بازنشستگی کشوری و نیز به کسانی که بیشتر از 30 سال پرداخت حق بیمه و تعهد بیمه‌ای داشتند نیز توجه کردیم.
زدا با اشاره به اینکه طبق اعلام بانک مرکزی، تورم 26.5 درصد است، تصریح کرد: در پیشنهاد خود به ترکیب تورم و حداقل‌بگیرها نیز توجه کردیم و در نهایت ترکیب این دو را با هم در نظر گرفته‌ایم.
وی خاطرنشان کرد: این مصوبه در هیات مدیره سازمان تامین اجتماعی و هیئت دولت پیگیری می‌شود و تمام سعی ما این است که از اردیبهشت ماه این افزایش را انجام دهیم.
سایر اخبار این روزنامه
سرپرست سازمان تامین اجتماعی: افزایش 13 درصدی به علاوه 261 هزار تومانی حقوق بازنشستگان پیشنهاد شد واکنش منفی جهانی به توطئه آمریکا علیه سپاه دکتر ظریف پس از دیدار با فرمانده سپاه: اقدام احمقانه آمریکایی‌ها کشور ما را متحدتر کرد راهپیمایی سراسری محکومیت اقدام ترامپ و حمایت از سپاه فردا برگزار می‌شود تحلیل سیاسی هفته رئیس جمهور در جلسه هیات دولت: باید همه در صف واحد و مستحکم در برابر توطئه آمریکا بایستیم سقوط یک بمب‌افکن ارتش آمریکا در افغانستان رای اسرائیلی‌ها به جناح راست افراطی سخنگوی وزارت امورخارجه: عربستان و بحرین درک درستی از پیامدهای ماجراجویی آمریکا ندارند مقام ژاپنی: از حق خود برای خرید نفت ایران کوتاه نمی‌آئیم دکتر روحانی در تماس تلفنی رئیس جمهور فرانسه: خواهان اجرای کامل تعهدات دو طرف در توافق برجام هستیم در جلسه هیات دولت انجام شد؛ ماموریت رئیس‌جمهور به دستگاه‌های اجرایی برای ارائه برنامه‌های خود در راستای رونق تولید اعزام نمایندگان رهبر انقلاب برای تجلیل از جانبازان در جلسه هیات دولت انجام شد؛ ماموریت رئیس‌جمهور به دستگاه‌های اجرایی برای ارائه برنامه‌های خود در راستای رونق تولید سخنگوی وزارت امورخارجه: عربستان و بحرین درک درستی از پیامدهای ماجراجویی آمریکا ندارند در دیدار فرمانده ناجا با رئیس قوه قضائیه تاکید شد لزوم هماهنگی هر چه بیشتر قوه قضائیه و نیروی انتظامی ارسال محموله 100 تنی کمک ستاد اجرایی فرمان امام(ره) به مناطق سیل زده خوزستان در جلساتی جداگانه و در حضور دکتر روحانی؛ برنامه‌های سال جدید و عملکرد سال گذشته شش وزارتخانه بررسی شد واکنش منفی جهانی به توطئه آمریکا علیه سپاه واکنش منفی جهانی به توطئه آمریکا علیه سپاه واکنش منفی جهانی به توطئه آمریکا علیه سپاه واکنش منفی جهانی به توطئه آمریکا علیه سپاه واکنش منفی جهانی به توطئه آمریکا علیه سپاه