کیانی: هادی نوروزی را تشویق می‌کنند، چند دقیقه بعد به قلعه‌نویی می‌گویند مافیا

مهدی کیانی هافبک تیم سپاهان از تساوی تیمش مقابل پرسپولیس در تهران راضی نیست.
او در این باره می‌گوید: «با توجه به شرایطی که در جدول داشتیم باید این بازی را می‌بردیم. هدف ما برد بود و مساوی نمی‌تواند برای ما راضی‌کننده باشد. ما تنها تیمی بودیم که در ورزشگاه آزادی به پرسپولیس موقعیت ندادیم و حتی چند فرصت هم داشتیم که متأسفانه به هدر رفت. در بازی‌های بزرگ همیشه باید از کمترین فرصت‌ها نهایت استفاده را ببرید، در غیر این‌صورت به هدف‌تان نمی‌رسید. البته این را هم باید گفت که بازی برابر تیمی مثل پرسپولیس در ورزشگاه آزادی برای هیچ تیمی آسان نیست.»
 او با اشاره به حساسیت‌ها و درگیری‌های این بازی اینطور می‌گوید: «به ‌هر حال این بازی حساسیت‌های خاص خودش را داشت و هر دو تیم دنبال برد بودند. پرسپولیس چند امتیاز با تیم‌های پایین‌تر از خودش فاصله دارد و طبیعی است که خیلی‌ها این تیم را شانس اول بدانند اما در فوتبال چیزی قابل پیش‌بینی نیست و تمامی تیم‌ها شانس دارند. ما هم تلاش می‌کنیم تا در سه بازی پایانی بهترین نتایج را بگیریم.»
البته کیانی حاشیه‌های پیش آمده را فقط به این بازی مربوط نمی‌داند. او تا حدودی نگران بازی جام حذفی این دو تیم در اصفهان است. «ریشه این اتفاقات برای همین بازی نیست و شما می‌بینید که از سال‌های گذشته چه مسائلی به وجود آمده است. متأسفانه چند سال پیش چشم آن سرباز مملکت نابینا شد و خیلی حاشیه‌های دیگر هم به وجود آمد. در همین بازی هم متأسفانه خیلی‌ها مصدوم شدند و یک نفر فوت کرد. واقعاً فوتبال به فحاشی و بی‌احترامی خلاصه شده است و دیگر هیچ لذتی از این فوتبال نمی‌بریم.»


کیانی درباره جو حاکم روی سکوها و شعار علیه سرمربی تیمش می‌گوید: «قلعه‌نویی نیازی به تعریف من ندارد و معتقدم هر فردی که برای این فوتبال زحمت کشیده است باید احترامش حفظ شود. متأسفانه فضای خوبی را در استادیو‌م‌ها نمی‌بینیم و این تأسف‌آور است. هواداران پرسپولیس در دقیقه 24 هادی نوروزی را تشویق می‌کنند، حتی منصور پورحیدری را هم تشویق می‌کنند، عزیزانی که دست‌شان از دنیا کوتاه است. آنها اما چند دقیقه بعد علیه قلعه‌نویی شعار می‌دهند و می‌گویند مافیا! ما نمی‌دانیم که در این فوتبال باید بخندیم یا گریه کنیم. خیلی چیزها به ‌هم ریخته و درست هم نمی‌شود. شما می‌بینید که در اروپا فرهنگ فوتبال چگونه است، ولی متأسفانه در ایران دنبال چیزهایی هستیم که خنده‌دار است. در ورزشگاه‌ها تمام هواداران، مربیان، بازیکنان و ... از فوتبال لذت می‌برند اما در ایران این‌طور نیست.»