محمدعلی نجفی اعتراف کرد

همسر محمدعلی نجفی، شهردار اسبق تهران روز گذشته در منزل سکونی اش به قتل رسید .
حوالی ساعت ۱۳ ظهر دیروز خبری در مورد مرگ زنی معروف به «میترا» به مقامات قضائی و انتظامی اطلاع داده شد. دقایقی بعد مأموران پلیس و قاضی محمد شهریاری سرپرست دادسرای امور جنایی تهران در محل حاضر شدند. شهریاری اعلام کرده که بر اساس اطلاعات موجود، زن جوان همسر دوم محمدعلی نجفی ، شهردار اسبق تهران  بوده که در خانه مسکونی خود بر اثر اصابت گلوله به قتل رسیده است.
به گزارش ایسنا، همزمان با انتشار این خبر، شایعات زیادی نیز در فضای مجازی منتشر شد و حتی برخی شایعات از دستگیری محمدعلی نجفی حکایت داشت که پیگیری از فرماندهی انتظامی تهران بزرگ حاکی از آن بود که در ساعات اولیه  در رابطه با این پرونده دستگیری نشده و با این وجود خبر دستگیری شهردار اسبق تهران نیز به تأیید پلیس نرسید. اما عصر دیروز سرپرست دادسرای امور جنایی از قتل همسر شهردار سابق تهران به دست خود نجفی خبر داد.محمد شهریاری در گفت وگو با ایسنا گفت: آقای نجفی به قتل همسرش اعتراف کرد و به دلیل اختلافات خانوادگی آن را به قتل رسانده است.
همچنین آخرین خبرها از محل وقوع جنایت حاکی از آن بود  که تحقیقات برای شناسایی عامل یا عاملان این حادثه با نظارت قاضی شهریاری و رؤسای پلیس پایتخت در دستور کار قرار دارد.


سرپرست دادسرای جنایی تهران گفت: طبق بررسی‌های انجام شده، همسر دوم آقای نجفی بر اثر اصابت گلوله به قلب، به قتل رسیده است.
به گزارش ایسنا، قاضی شهریاری در جمع خبرنگاران درباره جزئیات قتل همسر دوم نجفی شهردار اسبق تهران گفت: این خانم با سلاح گرم به قتل رسیده و من و اکیپ تشخیص هویت به همراه بازپرس ویژه قتل در محل حادثه حاضریم.
وی ادامه داد: بررسی‌های لازم انجام شده و کاملاً مشخص است که همسر دوم آقای نجفی به قتل رسیده است.
سرپرست دادسرای جنایی با بیان اینکه تیر به قلب مقتول اصابت کرده، است خاطرنشان کرد: اینکه چه فرد یا افرادی در این قتل دست داشتند، نیز در حال بررسی است.
عصر ایران در این باره نوشت: ماجرای همسر دوم محمد علی نجفی در سال گذشته پس از استعفای او از شهرداری تهران خبرساز شد. آقای نجفی از شهریور تا اسفند 1396 بر جایگاه شهرداری تهران نشست اما در واپسین روزهای این سال استعفا کرد و بررسی کناره گیری او به جلسات شورای شهر تهران در سال بعد موکول شد و در آغاز سال 97 اعضا با استعفای او موافقت کردند.
پس از آن اما در حالی که تصور مي‌شد محمد علی نجفی مدتی از رسانه‌ها غایب خواهد بود و به معالجه بیماری‌یی مي‌پردازد که به خاطر آن کناره گرفته بود ناگهان بحث همسر دوم پیش آمد و پس از شایعاتی که دربارۀ درست بودن یا نبودن این خبر و صیغه‌ای یا عقدی بودن ازدواج آن دو مطرح شد «میترا استاد» به عنوان «همسر عقدی» گفت و گو کرد.انتظار برای واکنش محمد علی نجفی اما به درازا نکشید و عکسی صمیمانه و متفاوت با عرف رسمی مدیران ارشد جمهوری اسلامی با شعری از حافظ در اینستاگرام منسوب به نجفی منتشر شد:
«اگر غم، لشگر انگیزد که خون عاشقان ریزد
من و ساقی به هم سازیم و بنیادش براندازیم»
با این حال ، هر چند خبر ازدواج رسمی این دو تایید شد ولی انتساب این صفحه و مطالب مندرج در آن به نجفی تکذیب شد.
همان زمان، میترا استاد نیز گفت و گویی با سایت امید مردم انجام داد و گفت: هر فردی مي‌تواند عاشق شود و ازدواج کند، همه انسان‌ها تا زمانی که جان دارند حس دوست داشتن در وجودشان است.
وی افزود: هر انسانی یک زندگی خصوصی دارد؛ چه آقای دکتر نجفی و چه هر شخصیت دیگری؛ درست نیست با کسی که واقعا اینقدر برای کشور و نظام زحمت کشیده است، اینطور رفتار کنند؛ با تمسخر صحبت کنند که ایشان چرا ازدواج کرده است. یک عده مي‌گویند اینها طلاق مي‌گیرند و اختلاف سنی دارند، این حرف‌ها چیست؟ این سخنان را مي‌گویند تا به زعم خود برای تخریب دکتر نجفی نظرها را جلب کنند، متاسفانه به من تهمت زدند که من زن صیغه ای دکتر نجفی هستم در حالیکه من عقدنامه دارم و حتی اگر صیغه هم باشد هیچ مشکلی نداشت.
وی با اشاره به نحوه ازدواجش با دکتر نجفی تاکید کرد: آقای دکتر نجفی از من خیلی محترمانه خواستگاری کردند و من هم بعد از مشورت با خانواده به ایشان جواب مثبت دادم و این زندگی سر گرفت. وی در زمان ازدواج 35 سال داشت. آنها در سال 97 ازدواج کرده بودند.
هر چند آقای نجفی اکنون به عنوان شهردار پیشین تهران شهرت دارد اما سال‌ها وزیر آموزش و پرورش بوده است. او در سال آخر دولت مهندس موسوی وزیر آموزش و پرورش شد و در تمام سال‌های ریاست جمهوری‌هاشمی رفسنجانی نیز عهده دار این سمت بود و به گواه کارشناسان در دورۀ وزارت او آموزش و پرورش نظر مثبت فرهنگیان را جلب کرد.
نجفی در 30 سالگی و در آغاز دهه 60 وزیر علوم هم بوده که در آن زمان «فرهنگ و آموزش عالی» خوانده مي‌شد و در دولت اصلاحات نیز یک چند معاونت ریاست جمهوری را بر عهده داشت. در تاریخ 40 ساله جمهوری اسلامی این اولین بار است که همسر یک مقام مشهور سابق این گونه به قتل مي‌رسد و بیرون از دنیای سیاست و از منظر رسانه‌ای ابعاد این قتل شاید تنها با قتل همسر ناصر محمد خانی بازیکن و سرمربی فوتبال قابل قیاس باشد. هر چند تنها یک ساعت پس از انتشار خبر نمي‌توان قضاوت کرد که آیا قاتل یا قاتلان نیز شباهت‌هایی در انگیزه‌ها با آن فقره دارند و آیا این ماجرا هم یک «شهلا جاهد» دارد یا نه؟
آخرین خبر نیز حاکی از آن است که پریسا صالحی خبرنگار تارنمای انصاف نیوز در توییتی نوشته او قصد داشته با این رسانه مصاحبه کند ولی قبل از نهایی شدن آن، به قتل رسید. او تلفنی به این خبرنگار گفته بود می‌خواهم مصاحبه‌ای کنم تا کمی از آبروی رفته‌ام بازگردد. او همچنین از وعده‌های پیش از ازدواجش گفت که مدعی بود محقق نشده است.