تریدینگ فایندر

بنیاد برکت 800 طرح اشتغال‌زایی جدید در مناطق محروم مازندران راه‌اندازی می‌کند

با سفر مدیرعامل بنیاد برکت ِستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی به مازندران، ایجاد 800 طرح اشتغال‌زایی در این استان در دستور کار قرار گرفت.
مهندس سعید جعفری، مدیران و معاونان بنیاد برکت در حاشیه بازدید از طرح‌های اشتغال‌زایی در شرق استان مازندران گفت: بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی تاکنون 300 طرح اشتغال‌زایی در شرق مازندران ایجاد کرده، هم‌چنین 590 طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور را با اعتباری بالغ بر 450 میلیارد ریال در شهرستان‌های نکا، گلوگاه و بهشهر به بهره‌برداری رسانده است.
وی افزود: برای امسال نیز ایجاد 800 طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور با 900 میلیارد ریال اعتبار در سه شهرستان مذکور به علاوه شهرستان سیمرغ که به دلیل جاری شدن سیل دچار خساراتی شده است، در دستور کار این بنیاد قرار دارد. راه‌اندازی این تعداد طرح اشتغال‌زایی، زمینه شاغل شدن 2 هزار نفر را در قالب مشاغل خرد و خانگی فراهم خواهد آورد.
وی خاطرنشان کرد: ایجاد اشتغال و کاهش نرخ بیکاری در شرق مازندران به خاطر ظرفیت و پتانسیل‌های گردشگری و زیرساخت‌های اقتصادی در منطقه جزو برنامه‌های بنیاد برکت در مازندران به شمار می‌رود که ازسوی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی هدف‌گذاری شده است.
تریدینگ فایندر
سایر اخبار این روزنامه
ادامه صادرات محصولات پتروشیمی ایران به سه قاره جهان بازتاب داخلی و خارجی توقیف نفتکش انگلیسی در بندرعباس بازداشت 900 فلسطینی ساکن قدس توسط صهیونیست‌ها طی 7 ماه گذشته با امضا تفاهم‌نامه بین وزارتخانه‌های ارتباطات و فناوری اطلاعات و آموزش و پرورش انجام می‌شود اتصال مدارس به شبکه ملی اطلاعات تا پایان سال سخنگوی سازمان انرژی اتمی: تاسیسات هسته‌ای فردو تعطیل نشده است عالم استبداد ستیز به بهانه سی‌ام تیر سالروز بزرگداشت آیت‌الله کاشانی موضعگیری گروههای بحرینی و فلسطینی علیه دیدار وزرای خارجه بحرین و اسرائیل موافقت ملک سلمان با میزبانی عربستان از نیروهای آمریکایی امضای قرارداد 740 میلیارد تومانی تعمیق ساخت داخل برای قطعات خودرویی حمله پهپادی ارتش یمن به پایگاه هوایی «ملک خالد» عربستان نقطه عطفی در مناسبات منطقه‌ای سامانه زیارت مجازی گلزار مطهر شهدا رونمایی شد بنیاد برکت 800 طرح اشتغال‌زایی جدید در مناطق محروم مازندران راه‌اندازی می‌کند وزیران نیرو و دفاع این هفته در مجلس حضور می‌یابند نقش محتوا در کسب و کارهای الکترونیک حوزه کودک در نمایشگاه الکامپ بررسی شد