تریدینگ فایندر

تظاهرات گسترده یمنی‌ها در حمایت از عملیات «نصرمن الله» و بیزاری از ائتلاف آمریکایی – سعودی

هزاران یمنی دیروز در حمایت از عملیات «نصر من الله» ارتش و کمیته‌های مردمی کشورشان علیه ائتلاف سعودی به خیابان آمدند و علیه این ائتلاف و آمریکا و سیاست‌های استکباری در منطقه شعار دادند.
به گزارش شبکه خبری المسیره، هزاران یمنی در استان صعده با شرکت در این تظاهرات با به اهتزاز در آوردن پرچم کشورشان، شعارهایی درباره آزادی و علیه آمریکا و سیاست‌های سلطه جویانه‌اش در منطقه سر دادند.
یمنی‌های معترض در این تظاهرات حمایت خود را از فلسطین نیز اعلام کردند و شعارهایی چون «به سمت الاقصی حرکت می‌کنیم» و "ائتلاف آمریکایی به یاری خداوند نابود می‌گردد» سر دادند.
یمنی‌ها از سایر شهرستان‌ها و مناطق تابع صعده به این استان آمدند تا در این تظاهرات حضور یابند.استاندار صعده نیز در این تظاهرات شرکت کرد و از اهالی این استان خواست که در تظاهرات روز دوشنبه به نام «کاروان پیروزی» در حمایت از نیروهای یمنی در جبهه‌های نبرد، شرکت کنند.
تریدینگ فایندر


این مقام یمنی پیروزی نیروهای مسلح یمن در عملیات نصرمن‌الله در محور نجران را به مردم یمن و عبدالملک الحوثی رهبر جنبش انصار‌الله تبریک گفت.
استاندار صعده تاکید کرد که دشمن باید از عملیات نجران پند گیرد در غیر این صورت، باید منتظر عملیات آتی باشند.
نیروهای یمنی شنبه گذشته از اجرای عملیات «نصر من الله» به عنوان بزرگترین عملیات نظامی علیه ائتلاف سعودی از آغاز حملات آنها به یمن خبر دادند.در جریان این عملیات که در محور نجران واقع در جنوب غربی عربستان انجام شده است، 3 هزار نظامی ائتلاف سعودی به اسارت نیروهای یمنی درآمدند.
نیروهای یمنی در این عملیات، موفق شدند منطقه‌ای به مساحت 350 کیلومتر مربع در نجران را به کنترل خود درآورند. علاوه بر آن، توانستند برتمامی مواضع نظامی و پایگاه‌های تازه تاسیس دشمن سیطره یابند.
عملیات نیروهای یمنی در خاک عربستان در واکنش به محاصره چند ساله یمن و بمباران هر روزه این کشور ازسوی ائتلاف سعودی انجام شده است.
تریدینگ فایندر
سایر اخبار این روزنامه
بعیدی نژاد:‌ وصول خسارت بانک ملت از انگلیس موفقیت مهم حقوقی است رهنمودهای مهم آیت‌الله سیستانی در زمینه تظاهرات این روزهای عراق سفر وزیر نفت به مسکو برای شرکت در مجمع هفته انرژی روسیه زنگنه: کشورهای منطقه، ایران را دوست خود بدانند کنگره ملی نقش امام خمینی(ره) در دفاع مقدس و 6200 شهید استان مرکزی در اراک برگزارشد رئیس قوه قضاییه در هرمزگان: دریا را برای قاچاقچیان ناامن کنید تظاهرات گسترده یمنی‌ها در حمایت از عملیات «نصرمن الله» و بیزاری از ائتلاف آمریکایی – سعودی واکنش مثبت عربستان به طرح صلح انصارالله یمن فرانسه، آمریکا را تهدید به تحریم کرد چاووش اوغلو: آنکارا از آمریکا صداقت ندیده است انتقاد پوتین از استفاده ابزاری آمریکا از دلار سازمان اطلاعات سپاه اعلام کرد: شکست طرح ترور سردار سلیمانی در کرمان وزیران خارجه و علوم این هفته به سوال 6 نماینده مجلس پاسخ می‌دهند سخنگوی وزارت خارجه: دخالت وزارت خارجه فرانسه در پرونده اتباع ایرانی وجاهت قانونی ندارد حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی واعظی دار فانی را وداع گفت امنیت، خریدنی نیست