تمرینات این روزهای استقلال عجیب برگزار می‌شود از آماده‌سازی با دیکته استراماچونی تا بی‌نظمی پیشکسوتان!

تمرینات این روزهای استقلال زیر نظر سه نفر برگزار می‌شود تا با بازگشت استراماچونی و دستیارانش، شرایط به حالت عادی بازگردد.
به گزارش تسنیم، تیم فوتبال استقلال در حالی امروز در هفته پانزدهم لیگ برتر به مصاف شاهین شهرداری بوشهر می‌رود که طی روزهای اخیر تمرینات این تیم بدون آندره‌آ استراماچونی و دستیارانش برگزار شده است.
واکنش بازیکنان به شوک جدایی استراماچونی
از روز دوشنبه بود که بازیکنان متوجه شدند استراماچونی و کمک‌های او ایران را ترک کرده‌اند و باید در غیاب آنها به مصاف پیکان بروند. در روز بازی، وریا غفوری به‌عنوان کاپیتان تیم و با مشورت جواد زرینچه ترکیب تیم را انتخاب کرد. بازیکنان زمانی که به ورزشگاه آزادی رسیدند، متوجه شعارهای هواداران شدند که از آنها می‌خواستند بازی نکنند، اما چاره‌ای جز بازی کردن نداشتند. در رختکن، غفوری از بازیکنان خواست به خاطر نام «استقلال» و البته هواداران با جان و دل بازی کنند. اگر چه استقلال در این دیدار به تساوی 2 - 2 دست یافت و برخی‌ها اعتقاد داشتند که تساوی برای آبی‌پوشان با توجه به شرایطی که پیش آمد، نتیجه بدی نبود، اما بازیکنان به شدت برای دو امتیازی که از دست رفت، ناراحت بودند، به خصوص اینکه باز هم استقلال در لحظات پایانی بازی گل خورد. در میکسذون ورزشگاه، بازیکنان از خجالت امیرحسین فتحی و مدیریت باشگاه استقلال درآمدند و ناراحتی‌شان را سر آنها خالی کردند.


نحوه حضور مربی ایرانی در کادر فنی آبی‌پوشان
پس از دیدار با پیکان، استراماچونی که برای بازگشت چراغ سبز نشان داد، با وریا غفوری صحبت کرد و نحوه تمرینات در غیاب خود را برای او توضیح داد. مترجم استراماچونی نیز به همراه صالح مصطفوی، آنالیزور استقلال به تمرینات بازگشتند. مصطفوی قرار بود از هفته چهارم کار آنالیز را برعهده بگیرد، اما قراردادش توسط باشگاه استقلال بسته نمی‌شد. با این حال، مصطفوی به خاطر قولی که به استراماچونی داده بود، برای آنالیز تیم‌ها به او کمک کرد تا اینکه یک ماه پیش قرارداد این مربی به‌عنوان آنالیزور امضا شد. مصطفوی در هفته‌های گذشته در تمرینات شرکت نمی‌کرد، چون کارش آنالیز بود، اما بازیکنانی که از مصطفوی شناخت داشتند از او خواستند به تمرینات بیاید تا کار را در دست بگیرد. مصطفوی اعلام کرد که به‌عنوان آنالیزور با استقلال قرارداد بسته و نمی‌خواهد حرف و حدیثی ایجاد شود، اما بازیکنان خواستند توجهی به این مسائل نکرده و در تمرینات حضور یابد.
برگزاری تمرینات زیر سایه استراماچونی
مترجم استراماچونی و وریا غفوری با گرفتن برنامه تمرینی از سرمربی ایتالیایی، آن را برای مصطفوی و بازیکنان شرح دادند تا تمرینات همچنان براساس تفکرات سرمربی ایتالیایی برگزار شود. این درحالی است که مترجم استراماچونی مسئول GPS‌ بوده و به کارهای فنی آشنایی دارد. بنابراین در این چند روز تمرینات استقلال با تفکر استراماچونی برگزار شد. در جریان تمرینات نیز وریا غفوری به‌عنوان کاپیتان استقلال اجازه بی‌نظمی به بازیکنان نمی‌دهد و تاکید دارد که هیچ بازیکنی نباید بدون تمرکز تمرین کند. بازیکنان نیز با وجود ناراحتی از شرایط به وجود آمده، در تمرینات با مصطفوی، غفوری و مترجم استراماچونی همکاری می‌کنند تا به خوبی آماده بازی با شاهین شوند.
حضور پیشکسوتان و بی‌نظمی در تمرینات
اگر چه استقلال شرایط خوبی ندارد، اما حضور برخی پیشکسوتان نیز نظم تمرینات را به‌هم زده است، به طوری که برخی از آنها به راحتی وارد زمین شده و با بازیکنان صحبت می‌کنند. بازیکنان هم برای حفظ احترام پیشکسوتان، با آنها صحبت می‌کنند، اتفاقی که اگر استراماچونی در تمرینات حضور داشت، قطعاً اجازه وقوع آن را نمی‌داد و حتی با متخلفان برخورد می‌کرد.
استراماچونی خطاب به بازیکنان: می‌خواهم برگردم
طی روزهای اخیر حرف و حدیث‌های زیادی برای بازگشت استراماچونی مطرح شده است، اما این مربی ایتالیایی طی صحبت با چند بازیکن استقلال به آنها گفته است که می‌خواهد برگردد و فعلاً تحمل کنند تا مشکلات حل شود. بازیکنان با وجود اینکه متوجه علاقه استراماچونی برای بازگشت به ایران شده‌اند، اما از شرایط به وجود آمده ناراحت بوده و اعتقاد دارند دو امتیاز حساس بازی با پیکان نباید از دست می‌رفت، ضمن اینکه حتی با وجود بازگشت استراماچونی، استقلال دیگر نمی‌تواند شرایط گذشته را داشته باشد.
دیدار استقلال - شاهین شهرداری بوشهر در چارچوب هفته پانزدهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور از ساعت 17:30 امروز در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود. فرشید اسماعیلی به دلیل مصدومیت در این دیدار غایب خواهد بود. علی کریمی و فرشید باقری هم با وجود سرماخوردگی شدید، مشکلی برای همراهی آبی‌پوشان ندارند.
سایر اخبار این روزنامه
در چند روز گذشته گزارش‌هایی از توزیع کیک‌های حاوی قرص در چند استان ایران منتشر شده است محمدعلی وکیلی چرایی غیبت اصلاح‏طلبان در دانشگاه‌ها‏ اصلاح‌طلبان منتظر بررسی صلاحیت نامزدهای خود توسط شورای نگهبان هستند بیم و امید اصلاحات در انتخابات دولت از ایجاد یک‌میلیون شغل در سال ۹۹ خبر داد تکرار وعده‌های تکراری! سلامی خطاب به دشمنان منطقه‌ای ایران: اگر دست از فتنه برندارید با به آتش کشیدن منافعتان انتقام می‌گیرم منتفی شدن تاثیر افزایش نرخ بنزین بر مسکن تیر سوداگران به سنگ خورد تمرینات این روزهای استقلال عجیب برگزار می‌شود از آماده‌سازی با دیکته استراماچونی تا بی‌نظمی پیشکسوتان! حزب محافظه کار پیروز قاطع انتخابات پارلمانی بریتانیا شد شوک انتخاباتی جانسون ناصر ایمانی: احتمالا لیست اصولگرایان بدون سرلیست باشد دبیر جشنواره موسیقی آینه‌دار در گفت‌وگو با «ابتکار» در پاسخ به انتقادات: منافع عده‌ای در گروِ دفاع از جشنواره‌های دولتی است