کیهان هم از وزیر کشور دفاع کرد

آفتاب یزد- گروه سیاسی: کیهان و حسین شریعتمداری که در شش سال گذشته علم مخالفت با دولت حسن روحانی و کابینه‌اش را تندتر و غراتر از هر شخصی و هر اصولگرایی و هر کس دیگری برداشته بود در یک ماهه اخیر، بعضا از برخی اعضای کابینه و شخص حسن روحانی حمایت کرده است.
شریعتمداری و کیهان در حالی که تا پیش از این دولت حسن روحانی را به ناکارآمدترین دولت‌ها تشبیه می‌کرد و همه کاری انجام می‌داد تا چوب لای چرخ دولت بگذارد و آن را بر زمین بزند اکنون در مقابل طرح برخی از اصلاح‌طلبان مبنی بر استعفای رئیس جمهور ایستاده و آن را فتنه دشمنان داخلی – اصلاح‌طلبان- می‌داند و درباره کسانی که خواهان استعفای حسن روحانی شده‌اند نوشته است: نگاهی به کارنامه افراد حاضر در جریان مورد اشاره (استعفای رئیس جمهور) و سوابق شناخته شده آنان در پادویی بیگانگان و خیانت به مردم این مرز و بوم می‌داند.
> امروز وزیر کشور
کیهان اما در جدیدترین اقدامش بعد از رد طرح پیشنهاد استعفای حسن روحانی از در دفاع از کسان دیگری هم برآمده کسی مثل رحمانی فضلی وزیر کشور. شخصی که مطمئنا در ماجرای افزایش قیمت بنزین چه در نحوه اطلاع‌رسانی و... به عنوان مرد شماره یک دولت در این عرصه شناخته می‌شود. عملکرد وزارت کشور بنا به گفته برخی استیضاح‌کنندگان او در مجلس در هردوی این موضوعات که چیزی جز هزینه برای کشور به همراه نداشت، باعث شد تا حتی مجلسی که بسیار خنثی و بی‌عمل در قبال این وقایع عمل کرد، موضوع استیضاح وزیر کشور را به عنوان کوچکترین کاری که می‌تواند اندکی از آب رفته را به جوی برگرداند مطرح کند. استیضاح وزیر کشور اما با بن بست‌های زیادی روبه‌رو شده است. همانطور که سایر استیضاح‌های وزرای مربوط به حوادث آبان ماه مانند وزیر نفت به بن بست خورد. با این حال اما عملکرد رحمانی فضلی باعث پافشاری گروهی از اصلاح‌طلبان برای به استیضاح کشاندن او شد این در حالی است که در این باره اخبار ضد و نقیضی هم به گوش رسید، عده‌ای حتی از منتفی شدن موضوع استیضاح وزیر کشور می‌گفتند تا اینکه علی مطهری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با رد منتفی شدن طرح استیضاح وزیر کشور گفت که در حال حاضر استیضاح وزیر کشور بیش از حد نصاب امضا را دارد و قطعاً اعلام وصول خواهد شد. او گفته که نمایندگان استیضاح‌کننده از پاسخ‌های وزیر قانع نشدند و مصر به بررسی استیضاح وزیر کشور در صحن علنی مجلس هستند. این در حالی است که او در گفت‌وگویی نیز از فشارها به نمایندگان برای منصرف شدن از استیضاح‌شان می‌گوید. این عضو فراکسیون امید مجلس درباره برخی فشار‌ها برای پس گرفتن امضا‌ها افزود: امضاکنندگان ثابت‌قدم هستند و تحت تاثیر فشار‌ها قرار نمی‌گیرند، چون به حکم وظیفه دست به این اقدام زده‌اند. البته از جا‌های مختلف تحت فشار هستند.


مطهری از رفتار خلاف آیین نامه‌ای نیز سخن گفت: اساسا علت اینکه هیئت رئیسه برخلاف آیین نامه استیضاح را اعلام وصول نکرد و جلسه دوم کمیسیون را برقرار کردند همین است که بتوانند امضا‌ها را پس بگیرند، ولی اکثر امضاکنندگان افراد محکمی هستند و با هم عهد کرده‌اند که امضا‌های خود را پس نگیرند.
اکنون کیهان تصمیم گرفته تا به حمایت از این وزیر دولتی نیز بپردازد و درصدد دفاع از وی بربیاید. این رسانه برای دفاع از وزیر کشور در این باره می‌نویسد: «خط تخریب وزیر کشور از درون این دسته سیاسی(اصلاح‌طلبان) و از جمله از درون دولت با جدیت دنبال می‌شود. بعضی از اعضای حلقه خاص در دولت، وزیر کشور را به ناکارآمدی در برنامه افزایش قیمت بنزین و حوادث پس از آن متهم کرده‌اند. وزارت کشور درباره ادعا‌های مطرح شده توسط این حلقه حرف‌های شنیدنی زیادی دارد و حدود سه هفته پیش، بخش‌هایی از آن را در شبکه یک سیما بیان کرد. الان هدف حمله‌کنندگان به وزیر کشور، انتخاباتی است که آنان شکست سنگین خود را در آن قطعی می‌دانند. طرح استیضاح وزیر کشور که البته عملی نخواهد شد- چرا که منطقی نیست دو ماه پیش از انتخابات، وزیر برگزارکننده آن کنار برود و «سرپرست» جای او را بگیرد- برای شل کردن پیچ‌های انتخابات است، به گونه‌ای که بتوان در آن به اتفاقاتی میدان داد و با استناد به آن روایی و سلامت انتخابات را زیر سوال برد و در چند سال آینده، نان آن را خورد. از نظر آنان اگر نتوان وزیر کشور را وادار به استعفا کرد و نیز اگر نتوان او را از طریق استیضاح برکنار نمود، می‌توان از اعتبار و کارآمدی او کاست به گونه‌ای که با دلسردی نتواند ستاد و بدنه وزارت کشور را در انتخابات آنطور که باید فعال نماید و یا از این طریق، او را وادار به قبول اقدامات یا اتفاقاتی کرد که سلامت آراء زیر سوال برود و بتوان با اتهام و زیر ضربه گرفتن، مجلس آینده را منفعل کرد تا نتواند اقدام اساسی در اصلاح امور و واداشتن دولت به آن انجام دهد.»
> دفاع کیهانی
دفاع کیهان از وزیر کشور و ارتباط دادن آن به امتیازگیری از او، در حالی مطرح می‌شود که هیچ اشاره‌ای به ضعف رحمانی فضلی در وقایع آبان نشده بلکه با بیان جملاتی مانند «وزیر کشور هم حرف‌های شنیدنی بسیاری دارد» و یا اینکه «می‌خواهند او را متهم به ناکارآمدی کنند» تمام قد پشت او ایستاده است. البته این رسانه به پیشگویی این موضوع هم پرداخته که وزیر کشور استیضاح نخواهد شد چون عملی نیست اما با این حال این رسانه نگران این است تا مبادا ادامه کار وزیر کشور و قدرتش در این سمت دچار چالش شود.