رئیس قوه قضائیه: ناامیدسازی دشمن همچنان در اولویت است

رئیس قوه قضائیه گفت: اولویت ناامیدسازی دشمن باید همچنان باقی بماند تا از انقلاب، ارزش‌ها و کشور‌ صیانت شود.
به گزارش ایسنا، آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی در جلسه شورای عالی قوه قضائیه، حماسه نهم دی ماه را از تجلی قدرت الهی از غیر مجاری معمولی و طبیعی دانست و تصریح کرد: متوجه شدن دل‌ها به ارزش‌های اسلامی و انقلاب به صورت خودجوش، احساس تکلیف مردم برای دفاع از دین و عاشورای حسینی، برملا شدن چهره فتنه‌گران و خاتمه یافتن فتنه‌ای که هشت ماه امنیت و آرامش کشور را نشانه رفته بود، از مهم‌ترین شاخصه‌ها و دستاوردهای حماسه ۹ دی به شمار می‌رود.
رئیس قوه قضائیه ادامه داد: تجربه ۹ دی را در بسیاری از روزهای انقلاب داشته‌ایم و هر‌جا مردم احساس کرده‌اند که دشمن دسیسه می‌کند، با حضور خود به توطئه‌های دشمن پایان داده‌اند. از جمله این ایام، ۵ دی امسال بود که دشمن به صورت شفاف دعوت به قتل، ویرانگری، کشتار و غارت کرده بود و مردم هم شفاف پاسخ دادند که ناامیدسازی دشمن همچنان در اولویت است. مردم مشکلات اقتصادی و خواسته‌های مهمی دارند که باید مورد توجه جدی قرار گیرد، اما در عین حال، اولویت ناامیدسازی دشمن باید همچنان باقی بماند تا از انقلاب، ارزش‌ها و کشور‌ صیانت شود.
رئیسی، پاسداشت بصیرت و مقاومت مردم را در گرو صیانت از حقوق مردم در همه عرصه‌ها توسط مسئولان و کارگزاران کشور دانست و با بیان این‌که امروز حل مشکلات اقتصادی و گره‌گشایی از معیشت و سفره مردم، یک مسئولیت اساسی است، افزود: در طول چهل سال گذشته، این تجربه را به دست آورده‌ایم که هر‌جا در شرایط جنگ اقتصادی و تحریم، حضور و مشارکت مردم را مد‌نظر قرار داده‌ایم، مردم با مسئولیت‌پذیری در صحنه حضور یافته‌اند و موفقیت کشور را رقم زده‌اند.


رئیس قوه قضائیه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سفر کوتاه خود به شهرستان‌های ورامین و پیشوا، به همه مسئولان در مجموعه دستگاه قضایی و سایر دستگاه‌ها تذکر داد که ساز و کاری ویژه پیش‌بینی شود تا مردمی که به هر دلیل شرایط اقتصادی مناسبی ندارند، قادر به تامین هزینه اخذ وکیل نیستند یا لسان حقوقی ندارند و به طور کلی آحاد محرومان و مستمندان، در دسترسی به عدالت و احقاق حقوق شرعی و قانونی خود یا انجام امور اجرایی و اداری، با مانعی رو‌به‌رو نباشند.
رئیسی با ذکر مثالی در این زمینه، به یکی از مواردی که با آن در سفر اخیر به ورامین مواجه شده است اشاره کرد و گفت: فردی را مشاهده کردم که تحت پوشش کمیته امداد بود و از مددجویان به حساب می‌آمد، اما می‌گفت برای انجام یک کار کارشناسی در پرونده خود، باید ۵۰۰ هزار تومان پرداخت کند. بر همین مبنا همه دادگستری‌ها و به طور کلی دستگاه‌ها در سراسر کشور باید زمینه‌های لازم را فراهم کنند تا در شرایط اقتصادی موجود، همه مردم بتوانند حقوق خود را در عدلیه و ادارات دنبال کنند و نیروها نیز باید با اخلاص، پیگیری و جدیت تلاش کنند که مشکل مردم حل شود و هیچکس علاوه بر تنگناهای معیشتی و مشکلات اقتصادی، درد مضاعفی را برای احقاق حق یا انجام کار خود احساس نکند.
سایر اخبار این روزنامه
محمدجواد ظریف پس از رایزنی با مقامات روسیه به چین رفت بر مدار دیپلماسی شرقی جلال خوش‌چهره سخنان دیروز و امروز روحانی «ابتکار» حمله آمریکا به مواضع حشد الشعبی در عراق را بررسی می‌کند خواب آشفته آمریکا برای منطقه چالش‌ها و راهکارهای تعطیلی‌های پیش‌بینی‏نشده مدارس بررسی شد بحران تعطیلاتِ یهویی! ثبت الکترونیکی دادخواست کارگران از هفته آینده آغاز می‌شود مُهر پایان بر قراردادهای اجباری کارگران معاون فرهنگی وزیر ارشاد در نشست خبری مطرح کرد تقاضای کاغذ بیشتر از توان تامین در قطعنامه پایانی مراسم ۹ دی تاکید شد بررسی موشکافانه قراردادهای بین‌المللی با نهراسیدن از تهدیدات دشمن حسن روحانی عدم پیگیری مطالبات از سوی دولت را غیرمنطقی می‌داند و می‌گوید در شرایط جنگ هستیم رئیس قوه قضائیه: ناامیدسازی دشمن همچنان در اولویت است چشم امید وکلای شهردار سابق برای تغییر حکم به قضات دیوان‏عالی کشور است فرجام‌خواهی برای محمدعلی نجفی علی صوفی: تفاوت انتخابات پیش‌رو با انتخابات گذشته در مشارکت مردم خواهد بود مصباح‏یزدی: زمان پیامبر هم مردم مشکلات مادی داشتند نماینده ولی‏فقیه در سپاه در مراسم بزرگداشت 9 دی: امسال مردم بیشتر از پنج روز به فتنه‏گران زمان ندادند