دبیر جدید ستاد حقوق‏بشر قوه قضاییه: حقوق بشر تهدید‏زا نیست، فرصت‏آفرین است

دبیر جدید ستاد حقوق‏بشر قوه قضاییه گفت: اگر از درون به موضوع حقوق‏بشر نگاه کنیم نه‏تنها این موضوع تهدید‏‏زا نیست؛ بلکه فرصت‏آفرین است.
به گزارش ایسنا، علی باقری‏کنی در آیین معارفه خود به عنوان رئیس امور بین‏الملل و دبیر ستاد حقوق‏بشر، گفت: خدا را سپاس‏ که ما را را در زمره کارگزاران برای صیانت از حقوق مردمی که خدا آنها را دوست دارد و آنها نیز خدا را دوست دارند قرار داد. سپاسگزارم از خدا به خاطر اینکه مسئولیت دفاع از مردمی که در برابر مومنین خاشع و خاضع هستند را برایم قرار داد.
وی افزود: لازم می‏دانم ابتدا از خداوند قادر و متعال استمداد کمک کنم که توانی را به من داده که دین لطفی را که آقای رئیسی به من داشتند ادا کنم و با تلاش و کوشش خود کمک‏حال بخشی از بار سنگینی که بر دوش آقای رئیسی است باشم.
دبیر جدید ستاد حقوق‏بشر با بیان اینکه رسالت قوه قضاییه ایجاد عدالت است، گفت: در ۴۰ سال گذشته دستاوردهای بی‌بدیلی در عرصه عدالت گستری داشتیم، اما در عرصه نشر و تبیین این عدالت‏گستری کم‏کاری صورت گرفته و این کم‏کاری باعث شده که حضرت آقا نارضایتی خودشان را در بیانیه گام دوم انقلاب از آن ابراز کنند.


باقری، با بیان اینکه نگاه ما به حقوق بشر با آمریکایی‌ها تفاوت دارد دارد خاطرنشان کرد: آمریکایی‌ها سیاست‏شان بر مبنای حقوق‏بشر است در‏حالی‏که حقوق‏‏بشر ما شکل‏دهنده سیاست‏مان است.
دبیر ستاد حقوق‏بشر با بیان اینکه حقوق‏بشر یک مسئله دو‏وجهی است و هم جنبه تهدید‏زایی و هم فرصت‌زایی دارد گفت: اگر از بیرون به مسئله حقوق‏بشر نگاه کنیم جنبه تهدیدی آن بروز پیدا می‌کند. از بیرون دشمنان جمهوری اسلامی ایران به بهانه‌های مختلف ایرادهایی به حقوق‏بشر ما وارد می‌کند. ما باید یا نسبت به آنها بی‏تفاوت باشیم که این امر ممکن نیست یا باید وارد نوعی تعامل با آن‌ها شویم.
سایر اخبار این روزنامه
شهلا ریاحی پس تحمل دوره بیماری درگذشت وداع با اولین کارگردان زن ایران علیرضا صدقی «شکاف» و «چسبندگی» طبقاتی ورود مستقیم نیروهای ترکیه و روسیه به لیبی چه پیامدهایی را در‌پی خواهد داشت؟ سوریه دوم شاخص بورس ۷۰۰۰ واحد رشد کرد چهارشنبه سبزپوش نگرانی کمبود دارو به بیماران ام‌پی‌اس رسید تحریم‌های مالی؛ مقصر اصلی کمبودهای دارویی «ابتکار» از شبیخون پیامکی به اعضای مجمع تشخیص گزارش می‌دهد آخرین تیر مخالفان FATF آیا صنعت خودروسازی در ایران قابل توسعه است؟ رهبر انقلاب در دیدار با پرستاران: کشور را به سمت جنگ نمی‌بریم شروط حسن روحانی برای مذاکره با آمریکا به تعهدات برگردید و بگویید راهمان اشتباه بوده است «‌ابتکار» تازه‌ترین تحولات پیرامون وقایع عراق را بررسی می‌کند واکنش ایران، عقب‌گرد ترامپ دبیر جدید ستاد حقوق‏بشر قوه قضاییه: حقوق بشر تهدید‏زا نیست، فرصت‏آفرین است وزیر کشور: میزان رد صلاحیت‏ها نسبت به دور قبل، رقم بسیار قابل قبولی است