تریدینگ فایندر

رئیس یک نهاد مالزیایی: ترور سردار سلیمانی بربریت آمریکا را به تصویر کشید

رئیس یک نهاد مدنی پرنفوذ مالزیایی پس از اقدام تروریستی دولت آمریکا علیه سردار قاسم سلیمانی با محکوم کردن این اقدام گفت: ترور سلیمانی توسط نظامیان آمریکا، به جهانیان نشان می‌دهد که ایالات متحده یک کشور سرکش از بدترین نوع است و این اقدام بربریت آمریکا را به تصویر کشید.
سازمان اسلامی شورای مشورتی مالزی "ماپیم " با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: این بربریت آمریکاست که خود را به عنوان یک دولت مجاز به کشتن می‌داند. این سیاست وحشیانه بالاتر از قانون عمل می‌کند و باعث شده که آمریکا به کشوری تبدیل شود که برای کشتن افراد اقدام کند.
دراین بیانیه که به امضای "عظمی عبدالحمی" رئیس سازمان اسلامی شورای مشورتی مالزی رسیده، آمده است: ایالات متحده مدت‌ها است که قتل‌های غیرقانونی را با مصونیت از مجازات انجام داده و جهان تاکنون هیچ اقدامی علیه آن انجام نداده است.
وی در بیانیه این سازمان تاکید کرد: هدف قراردادن افراد و ترور اشخاص با چنین روشی جرم است و نمی‌تواند بدون مجازات بماند. ما این اقدام تروریستی آمریکا را که آشکارا انجام شده به شدت محکوم می‌کنیم و هیچ عذری برای آن قابل قبول نیست.
تریدینگ فایندر


این نهاد مدنی پرنفوذ در مالزی تاکید کرد: سازمان ملل نباید درقبال این اقدام سکوت کند و باید جلسه فوری دراین زمینه در این سازمان تشکیل شود.
ماپیم در بیانیه خود هشدار داده است: اقدامات آمریکا در منطقه، صلح را تهدید می‌کند و واشنگتن باید مسئولیت اقدامات خود را بپذیرد.
تریدینگ فایندر
سایر اخبار این روزنامه