تریدینگ فایندر

شهره بیات، کیمیا علیزاده، علی کریمی، نوید زنگنه و...

ادامه مهاجرت ورزشکاران نخبه
آفتاب یزد – گروه شبکه: حال ورزش کشورمان خوب نیست. عملکرد نامناسب مدیران و شرایط موجود در این حوزه، آنچنان آشفتگی‌ای را رقم زده است که برخی از ورزشکاران عطای ماندن در ایران را به لقایش بخشیدند و حالا خبر مهاجرتشان به نقل محافل تبدیل شده است. آنها که تعدادشان هم کم نیست، رفتند تا آینده‌شان را در کشوری به غیر از ایران رقم بزنند. به نظر می‌رسد که با رفتن این ورزشکاران که هرکدامشان در حوزه تخصصی‌شان افتخارآفرین بودند، ورزش ایران دچار مشکل شود و اگر این روند ادامه پیدا کند و مدیران فکری به حال این مسئله نکنند، دیری نمیپاید که ورزش ایران تهی از بهترین ورزشکاران شود. به تازگی نیز دو تن از ورزشکاران که یکی از آنها جزء تاریخ سازهاست و دیگری داور بین‌المللی است،‌ ایران را ترک کرده‌اند و با رفتنشان بازتاب‌های زیادی را به وجود آورده‌اند.
> داور شطرنجی که به ایران بازنگشت
پدر شهره بیات، داور زن شطرنج ایران می‌گوید که او دیگر قصد بازگشت به ایران را ندارد. بعد از انتشار عکس‌های شهره بیات سرداور زن ایرانی در مسابقات قهرمانی جهان حواشی زیادی پیش آمد. پیش از این پدر بیات در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرده بود که عکس‌های بی‌حجاب دخترش شیطنت عکاسان بوده و او قصدی از این موضوع نداشته و از این عکس‌ها تعجب کرده است. این در حالی است که این داور زن ایرانی، پنجشنبه شب نیز باردیگر در رقابت‌های قهرمانی بانوان با همان وضع داوری کرد، موضوعی که حکایت از عدم بازگشت او به ایران دارد. پدرشهره بیات ضمن تایید مهاجرت و عدم بازگشت دخترش گفت: «مصاحبه قبلی من عین واقعیت بود اما در این مدت مسائلی بین ما مطرح شد که او نگران ادامه فعالیتش شده بود لذا تصمیم گرفت که به کشور بازنگردد و با کمک فدراسیون جهانی کار ماندنش در یک کشور دیگر را دنبال کند.» او بیان کرد: «باتوجه به تلاش‌های زیادی که من و مادرش و حتی رئیس فدراسیون ایران انجام دادیم تا او به ایران برگردد اما دخترم حاضر به برگشت نیست. من سه روز تلاش کردم که برگردد ولی او این تصمیم را ندارد. تمام تلاش‌ها را انجام دادیم و خودش به این نتیجه رسیده که برنگردد برایش بهتر است.» پدر شهره بیات افزود: «من به عنوان پدر تا یک جایی می‌توانستم اصرار کنم. دخترم ازدواج کرده و برای خودش تصمیم می‌گیرد و من نمی‌توانم برای او تصمیم بگیرم.»
تریدینگ فایندر


مهرداد پهلوان‌زاده رئیس فدراسیون شطرنج در این باره به تسنیم گفت: «فدراسیون جهانی به طور مستقل و بدون نیاز به گرفتن ارتباط با فدراسیون کشور مبدا، از داوران مورد نظرش دعوت می‌کند. در واقع داوران مورد نظر نیازی به دریافت مجوز از کشور مبدا ندارند و بیات هم به همین شکل در مسابقات حضور پیدا کرده است.»
> کیمیا علیزاده از ایران رفت
اما پیش از مهاجرت این داور بین‌المللی، خبر رسید که تنها و نخستین مدال‌آور تاریخ ورزش بانوان ایران در رقابت‌های المپیک با مهاجرت به کشور هلند قصد دارد در بازی‌های المپیک توکیو برای کشوری غیر از ایران مبارزه کند. چندی پیش کیمیا علیزاده، دارنده مدال برنز المپیک ریو و نقره و برنز جهان در رقابت‌های انتخابی تیم ملی تکواندو بانوان ایران غایب بود و کادر فنی تیم ملی دلیل این موضوع را آسیب دیدگی این ورزشکار عنوان کردند و حتی این صحبت از سوی سرمربی تیم ملی مطرح شد که علیزاده به شرط رسیدن به شرایط ایده آل، می‌تواند راهی اردوی تیم ملی شود و برای کسب سهمیه المپیک تلاش کند. برخلاف این ادعاها، اما علیزاده چند روزی است راهی کشور هلند شده و تمرینات آماده‌سازی خود را در اروپا پیگیری می‌کند. علیزاده با مهاجرت به هلند دیگر قصدی برای مبارزه برای ایران را ندارد و به دنبال این است در بازی‌های المپیک توکیو برای کشوری غیر از ایران مبارزه کند.
> واکنش فدراسیون تکواندو
این در حالی است که سیدمحمد پولادگر، رئیس فدراسیون تکواندو ضمن ابراز بی‌اطلاعی از علت این تصمیم گفت: برخلاف برخی جوسازی‌ها و شایعات رسانه‌های بیگانه، علیزاده نه تنها به مربی خود حتی به پدرش هم هدف از این سفر را تفریح و استراحت عنوان کرده و جای شگفتی است که در شرایط حساس کنونی کشور، برخی رسانه‌های بیگانه با اهداف سیاسی به سفر این ملی پوش کشورمان پرداخته‌اند. به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: طی این سال‌ها کمیته المپیک، وزارت ورزش و فدراسیون تکواندو نهایت سعی و تلاش خود را در حمایت از علیزاده انجام داده‌اند و افتخارآفرینان ورزش کشورهمواره مورد حمایت همه‌جانبه مجموعه ورزش کشور بوده‌اند اما در عین حال بزرگترین و مهمترین حامی بانوی مدال‌آور تاریخ المپیک
ایران، مردم فهیم و قدرشناس کشورمان بوده‌اند. اینکه از سوی برخی رسانه‌های بیگانه و فرصت طلب موضوعاتی از جمله بی‌توجهی و محدودیت و اینطور موارد در خصوص ایشان مطرح می‌شود، کذب محض، غیرمنصفانه و دور از واقعیت است. پولادگر گفت: هیچکس نمی‌تواند حداقل در رابطه با خانم علیزاده مدعی شود که به او بی‌مهری یا بی‌توجهی شده چون شرایط او در ایران بگونه‌ای است که بیش از اینکه مسئولین به او توجه کنند مورد محبت و حمایت همیشگی مردم قراردارد حتی زمانی که به دلیل بیماری در بیمارستان بستری بود ازدحام اقشار مردم و مسئولین برای عیادت از او به حدی بود که مسئولین بیمارستان و سایر بیماران دچار مشکل شده بودند. هم صدا شدن بعضی افراد با صدای بیگانه در کم‌توجهی به ایشان قبل از اینکه بی‌انصافی نسبت به مسئولین ورزش کشور باشد ظلم
فاحش در حق مردم و نظام اسلامی است در مقابل این همه محبت و قدرشناسی چگونه می‌توان مدعی بی‌توجهی شد. وی افزود: معتقدم پوشیدن لباس تیم ملی برای هر ورزشکاری مایه فخر و مباهات است و ورزشکاران برای رسیدن به این مهم باید از جان مایه بگذارند. لباس تیم ملی مقدس است و افتخارآفرینی برای کشور در مسابقات جهانی و المپیک و برافراشتن پرچم عزیز کشورمان در جهان کمتر از مبارزه و رشادت در میادین نبرد نیست. مردم خوب و قدرشناس کشورمان هیچگاه افتخارآفرینان خود را در هیچ میدانی فراموش نمی‌کنند و همواره قدردان آنها هستند، شاهد بودیم در همین هفته چگونه سردار دلیر وطن و ولایت شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی را تکریم کردند و همین از مردم ما ملتی بی‌نظیر و نمونه در جهان ساخته است. رئیس فدراسیون تکواندو اظهار کرد: علیزاده سه ماه پیش عضو تیم ترکیبی ما در مسابقات کسب سهمیه المپیک بود، تیمی که موفق به کسب سهمیه شدند و قرار است در المپیک توکیو حضور داشته باشند. علاوه بر این هنوز در گروه بانوان در مسابقات کسب سهمیه قاره‌ای شرکت نکرده‌ایم و این رقابت‌ها فروردین ماه سال آینده در چین قرار است برگزار شود، بنابراین لزومی ندارد ورزشکار با این شرایط به کشور دیگر برود. پولادگر در پایان گفت: برای هر ملی‌پوش درمسیر قهرمانی میلیاردها تومان از بودجه بیت‌المال هزینه می‌شود و وظیفه ماست که در تمامی لحظات چه در دوران آماده‌سازی و تمرینات و چه در هنگام مسابقات، ملی‌پوشان خود را کاملا رصد کرده و شرایط روحی و جسمی آنها را پایش کنیم. برای مسئولان وزارت ورزش و فدراسیون تکواندو همواره آرامش روحی و روانی و سلامت جسم و جان ورزشکاران اهمیت ویژه‌ای داشته است.
> ورزشکارانی که رفتند
گفتنی است که در این یک ماهه اخیر شاهد رفتن بسیاری از ورزشکاران کشورمان بودیم. قبل از مهاجرت کیمیاعلیزاده یعنی درست یک هفته قبل میترا حجازی پور از شطرنج‌بازان کشورمان، بدون حجاب در رقابت‌های شطرنج سریع و برق‌آسای قهرمانی جهان که به میزبانی کشور روسیه برگزار شد، حضور پیدا کرد و به این ترتیب خبر مهاجرتش را اعلام کرد. قبل‌تر از آن خبر مهاجرت علیرضا فیروزجا که از او به عنوان
نابغه شطرنج ایران یاد می‌کنند شوک بزرگی به شطرنج ایران وارد کرده بود. همچنین از دیگر ورزشکارانی که اخیرا از ایران مهاجرت کرده‌اند می‌توان به سعید مولایی جودوکار، علی کریمی فوتبالیست و نوید زنگنه، کشتی‌گیر آزادکار کشورمان و دارنده مدال برنز در جهان به کانادا اشاره کرد.
> واکنش کاربران
به هر حال خبر مهاجرت کیمیا علیزاده از ایران با واکنش‌های کاربران شبکه‌های اجتماعی روبه رو شده است.
یکی از کاربران ایرانی در این مورد نوشته است: « کیمیا علیزاده هم دیگه زیر پرچم ایران بازی نمیکنه گویا مهاجرت کرده همینجوری ادامه بدن خود مسئولین باید گرم کنن برن تو زمین»
دیگری نوشت: « کیمیا علیزاده برای همیشه از ایران رفت؟چجوری دلش اومد بهترین اتفاق زندگیش رو رها کنه و بره؟»
یکی دیگر از کاربران اینطور می‌نویسد:«حالا با غم رفتن کیمیا علیزاده چه کنم؟»
کاربران دیگر نوشته‌اند:« کی این سیل خبرهای ناگوار قراره تموم بشه؟ کیمیا علیزاده هم سودای رفتن در سر دارد...»، «به کیمیا علیزاده نمی‌یومد به همین راحتی وطنشو بفروشه»،‌ « وقتی خبر مهاجرت کیمیا علیزاده رو شنیدم، بدون این که قضاوتش کنم یاد حرفی افتادم که تو المپیک قبلی زد و گفت برای المپیک ۲۰۲۰ کلی برنامه داره... دلم برای انگیزه‌ای که
از دست رفت خیلی سوخت.»، « ولی خیلی نامردیه که با پول بیت‌المال مملکت مشهور شی و جایی برسی ولی وقتی شرایط نه‌چندان سخت شد بزاری بری».
تریدینگ فایندر
سایر اخبار این روزنامه
آرزوی دلار 20 هزار تومانی بر دل سوداگران بازار ارز ماند! شهره بیات، کیمیا علیزاده، علی کریمی، نوید زنگنه و... هجوم جوانان شهرستانی به تهران برای شغل سرایداری می‌توانستیم آسایشگاه آمریکایی‌ها را بزنیم اما هدف مان کشتن نبود فریدون مجلسی در واکنش به تصویب طرح محدود کردن اختیار ترامپ برای حمله به ایران در گفت و گو با آفتاب یزد: استقبال داعش از اقدام آمریکا برای ترور بانک جهانی: ایران سال آینده از رکود خارج می‌شود بعد از یک هفته پرتنش، حسن روحانی با دیپلماسی تلفنی، آخر هفته‌ای پرمشغله داشت. آفتاب یزد سیاست دولت بعد از گام نخست انتقام سخت و عقب‌نشینی ترامپ را بررسی می‌کند ایران از پروتکل الحاقی خارج نمی‌شود درباره ادعاهادر مورد سقوط هواپیمای اوکراینی اظهارات عجولانه هزینه پردازی غیر تولیدی افتتاح خط لوله ترک استریم درباره ادعاهادر مورد سقوط هواپیمای اوکراینی هزینه پردازی غیر تولیدی اظهارات عجولانه خبر تلگرامی حمایت نمازگزاران جمعه یزد از برنامه‌های مرکز وکلای قوه قضائیه