تریدینگ فایندر

با فساد مبارزه کرد

محمدرضا شوق‌الشعراء- خبرنگار: سیستم اداری کهنه، راه را برای فساد باز گذاشته است و تا این روند، جاری هست، فساد هم جاریست و باید از نو پایه های این سیستم کهنه را بنا نهاد، و اما مشکل اینست که کدام دست ها و با کدام مصالح می خواهند سیستم خالی از فساد جدید را بنا کنند و بسازند؟
برای مبارزه با فساد، به «زمان» و «دست های پاک» و «قضات شجاع» و «رسانه های آزاد» و «خبرنگاران آگاه» نیاز است.
دلیل رشد فساد در ایران، سیستم معیوب، و فاقد پاسخگو دولتی بوده است و به همین دلیل ساده، مبارزه با فساد در ایران مشکل شده است.
آیت‌ا‌الله رئیسی می خواهد با فساد مبارزه کرده و شیشه هایی را که طی سال های سال مدام سیاه و کثیف شده، تمیز کند.
تریدینگ فایندر


پول و زور در دست کسانی است که سالهای سال مردم را دوشیده اند و ثروت های افسانه ای جمع کرده اند و حال چگونه می شود به جنگ آنهایی که همه چیز را در دست دارند، رفت؟
برای شروع مبارزه با فساد، سیستم اداری باید از معدود عناصر ناپاکی که عدالت را نشانه رفته و باعث بدبینی مردم به نظام و اسلام، و
ناحق شدن حق‌ها شده‌اند، پاک شده و به مجازات در روبروی چشم مردم برسند، وقتی دست چند مدیر رشوه گرفته قطع شد، آنوقت مبارزه با فساد آنهم با اصلاح سیستم آغاز خواهد شد.
آیت‌الله رئیسی شما می‌خواهید و می‌توانید و نشان‌داده‌اید که توان مبارزه با فساد را دارید و مردم همچنان منتظر محاکمه علنی و مجازات دانه درشت ها هستند.
خدا یارتان باشد.
تریدینگ فایندر