از مردم بخواهند در قرنطینه برای امام حسین(ع) عزاداری کنند

عضو مجمع روحانیون مبارز در خصوص برگزاری یا عدم برگزاری مراسم عزاداری محرم در شرایط شیوع کرونا گفت: امروز افراد و دست اندرکاران فضای فکری و فرهنگی جامعه باید این مسأله را روشن و واضح برای مردم توضیح دهند. باید بخواهند مردم برای عزاداری در گوشه خانه خود بنشینند و در قرنطینه برای امام‌حسین(ع) عزاداری کنند.
حجت الاسلام والمسلمین محمد مقدم در گفت و گو با خبرنگار جماران، درباره ضرورت برگزاری مراسم ویژه محرم در ایام کرونا گفت: تعجبم از این است که چرا باید مسأله ای به این روشنی و سادگی موجب چالش در فضای فرهنگی کشور شود؟! وقتی در جامعه ای یک بیماری واگیردار مانند کرونا آمده که همه اطباء و دست اندرکاران پزشکی می‌گویند این بیماری مسری است، یعنی باید برای حفظ خود ماسک بزنیم، فاصله‌های اجتماعی را رعایت کنیم و از جمعیت‌های موجود فاصله بگیریم.
وی افزود: آن وقت می‌آییم مسأله ای را که با جان و حیات انسان و جامعه سروکار دارد را در مقابل مسأله ای که اصلش مستحب است و بر مبنایش «هرکس می‌تواند برای اهل بیت عزاداری کند»، قرار می‌دهیم. متأسفانه برخی دوستان و بزرگان به این مسأله توجه ندارند که در مباحث دینی این مسأله ای کاملا روشن است که هر چیزی موجب ضرر به جان خود و دیگری باشد، باید از آن دوری کرد.