دولت گرفتار پرگویانی که نمی دانند و نمی خوانند
سخنگوی دولت با تاکید بر اینکه انتظار می رفت سوال با پختگی بیشتری صورت می گرفت گفت: مگر معاونت اقتصادی رییس جمهوری جای تخصیص ارز است. در مورد اینکه معاونت اقتصادی شرکتی را معرفی کند برای ارز ۴۲۰۰ تومانی، معلوم است که طراح سوال فاقد هر گونه دانشی در مورد چگونگی تخصیص ارز و فرآیند های آن بوده و نباید سوال هایی که هم فاقد صحت بوده و با یک بررسی ساده معلوم می شود و هم با روح و روان جامعه بازی می کند را، مطرح ساخت.
به گزارش ایسنا علی ربیعی در نشست هفتگی با رسانه ها افزود: آنچه به وفور داریم دستگاهای نظارتی و اطلاعاتی است که به همه جزییات اشراف دارند و جایی برای چنین نگرانی ها و اینگونه شایعه پراکنی های بی اساس نیست و موضوع مطرح شده را از اساس تکذیب می کنم.
وی درباره ارزیابی از مذاکرات ایران وعربستان گفت: در گفتگوهایی که تاکنون بین دو طرف انجام شده مسائل میان دو کشور از موضعی دوستانه با حسن نیت به بحث گذاشته شده و پیشرفت هایی هم حاصل شده این گفتگوها و ادامه آن تا به حداقل رساندن اختلاف نظرها را مثبت ارزیابی می کنیم و آمادگی داریم با تکیه بر حسن نیت متقابل و تامین منافع و رفع نگرانی های دو طرف این گفتگو را با جدیت ادامه بدهیم.
سخنگوی دولت درباره محور دیدارهای وزیران دولت دوازدهم در روزهای گذشته با رئیس جمهور منتخب گفت: دیدارهای اخیر وزرا که با هماهنگی رئیسی انجام گرفته برای انتقال داده ها و اطلاعات مهم به رئیس جمهور منتخب بود. دولت کماکان به وظیفه خود و مطابق با نیازهای دولت آینده متعهد است و از هیچ سطحی از همکاری با رئیسی و نمایندگانی که ایشان در زمینه های مختلف معرفی کرده اند، دریغ نخواهد کرد.

