دبیر شورای عالی امنیت ملی و رئیس ستاد کل نیروهای مسلح اعلام کردند: اقدام موشکی سپاه با اراده رهبری و مصوبه شورای عالی امنیت ملی انجام شد

دبیر شورای عالی امنیت ملی و رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تصریح کردند اقدام موشکی سپاه با اراده رهبر انقلاب و با نظر و تصویب شورای‌عالی امنیت ملی صورت گرفت.
دریابان علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی درباره حمله موشکی سپاه پاسداران به مواضع تروریست‌ها گفت: اقدام موشکی سپاه با اراده رهبر انقلاب و مصوب شورای‌عالی امنیت ملی صورت گرفت و تصمیمات شورای عالی امنیت ملی نیز باید به تایید مقام معظم رهبری برسد.
شمخانی افزود: قدرت برای این فراهم شده که در شرایط مورد نیاز به درستی به کار گرفته شود و بعد از جنگ تا به امروز یکی از منطقی‌ترین موارد به کارگیری قدرت موشکی ایران، در عملیات موشکی سپاه اخیر شکل گرفت.
دبیر شورای‌ عالی امنیت ملی همچنین با اشاره به پاسخ قاطع ایران به تحرکات کور و کم ارزش گروه‌های تروریستی که به شهادت مظلومانه جمعی از هم‌وطنانمان منجر شد اظهارداشت: امنیت همه جانبه در کشور، خط قرمز غیرقابل تغییر جمهوری اسلامی بوده و هر گروه یا کشوری که بخواهد به هر نحو به این مهم خدشه وارد کند با واکنش شدید و فوق تصور مواجه خواهد شد.


رئیس ستاد کل نیروهای مسلح نیز حمله موشکی سپاه پاسداران به مواضع تروریست‌ها تاکید کرد: اجرای عملیات علیه تروریست‌ها پیشنهاد سپاه و نیروهای مسلح بود و شورای عالی امنیت ملی از این پیشنهاد استقبال کرد و پس از آن سلسله مراتب نیروهای مسلح که تحت امر فرمانده کل قوا هستند،تصمیم‌گیری و اجرای اینگونه اقدامات را بر عهده دارند.
سرلشکر باقری تاصریح کرد: این قواعد در کشور مشخص است و باید این حرف و سخن‌ها را خاتمه داد.
سرلشکر باقری گفت: حمله موشکی مصداق اساسی مبارزه با تروریسم است و این گونه نیست که این اقدام باعث تشدید تنش شود بلکه باعث وحشت تروریست‌ها و حامیان صهیونیست‌ها شده است. رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ادامه داد: کسانی که از تروریست‌ها حمایت می‌کنند باید تاوان بپردازند این که رژیم صهیونیستی تروریست‌ها در داخل دیواره‌های خود مورد حمایت قرار می‌دهد و امکانات لجستیکی در اختیار آنان قرار می‌دهد.
سرلشکر باقری خاطرنشان کرد: طبیعی است وقتی جمهوری اسلامی ایران یکی از مراکز آنان را مورد هدف قرار می‌دهد، رژیم صهیونیستی که این تروریست‌ها پروش می‌دهد باید بترسد و بلوا کند و این به معنای تشدید تنش در منطقه نیست.
سایر اخبار این روزنامه
امضای تفاهم نامه خرید 73 فروند هواپیمای ایرباس توسط دو شرکت ایرانی مرکز آمار: تورم شهری خرداد ماه؛ 4/7 درصد در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان باحضور در راهپیمایی روز جهانی قدس صورت گرفت نمایش وحدت مسلمانان برای آزادی قدس شریف در توصیه‌های رهبر انقلاب به استادان دانشگاه‌ها تاکید شد: جوانان را انقلابی، کارآمد و قدر شناس استقلال کشور بار بیاوریر با حضور در یکی از بیمارستانهای تهران؛ دکتر روحانی از آیت‌الله مظاهری عیادت کرد روسیه: ابوبکر بغدادی کشته شده است تحولات منطقه به نفع مقاومت نامه شاهزادگان به سلمان و هشداری که شاه سعودی به آن توجه نکرد نصر الله: همه بحران‌های منطقه برای فراموشی فلسطین است برگزاری راهپیمایی روز جهانی قدس در کشورهای اسلامی واکنش‌ها نسبت به توهین به رئیس‌جمهور در راهپیمایی روز قدس دبیر شورای عالی امنیت ملی و رئیس ستاد کل نیروهای مسلح اعلام کردند: اقدام موشکی سپاه با اراده رهبری و مصوبه شورای عالی امنیت ملی انجام شد آیا اینهمه وسیله برای عبرت گرفتن کافی نیست؟ اولین راه پیمائی روز قدس بدون آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان باحضور در راهپیمایی روز جهانی قدس صورت گرفت نمایش وحدت مسلمانان برای آزادی قدس شریف در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان باحضور در راهپیمایی روز جهانی قدس صورت گرفت نمایش وحدت مسلمانان برای آزادی قدس شریف در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان باحضور در راهپیمایی روز جهانی قدس صورت گرفت نمایش وحدت مسلمانان برای آزادی قدس شریف در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان باحضور در راهپیمایی روز جهانی قدس صورت گرفت نمایش وحدت مسلمانان برای آزادی قدس شریف در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان باحضور در راهپیمایی روز جهانی قدس صورت گرفت نمایش وحدت مسلمانان برای آزادی قدس شریف