کالاهای اساسی باید ارزان و در دسترس مردم باشد


گروه سیاسی: نماینده مردم خلخال در مجلس شورای اسلامی گفت: جدیت و قاطعیت سازمان تعزیرات حکومتی در مقابله با گران فروشان و ارزان و در دسترس بودن کالاهای اساسی بسیار مهم است. سید غنی نظری در تذکر شفاهی خود خطاب به وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، گفت: کارگزاران مخابرات روستایی مشکلات زیادی دارند و لازم است در خصوص تعیین تکلیف این افراد که با حقوق بسیار اندکی فعالیت می‌کنند و امنیت شغلی ندارند، اقدام لازم انجام شود. نماینده مردم خلخال در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: حقوق و مزایای بازنشستگان مخابرات که ۳۰ سال کار و تلاش کرده‌اند، پرداخت نمی‌شود و این افراد چندین ماه است که به دنبال احقاق حقوق خودشان هستند.
وی تأکید کرد: در خصوص وضعیت نامناسب تلفن ثابت در شهرها و روستاها و کمبود شدید ADSL برای استفاده شهروندان از اینترنت به وزیر ارتباطات مجدداً تذکر می‌دهم و باید این مشکل هر چه زودتر مرتفع شود. نظری در تذکری خطاب به وزیر کشور، گفت: به وضعیت معیشتی دهیاران توجه کافی نمی‌شود. حقوق آن‌ها کم است و نبود امنیت شغلی یکی دیگر از مشکلات آنان است.
نماینده مردم خلخال در مجلس شورای اسلامی با اشاره به گرانی کالاهای اساسی، گفت: گرانی‌ها فشار زیادی را به مردم تحمیل می‌کند، نباید برای اینکه جراحی اقتصادی در حال انجام است، مردم تحت فشار قرار گیرند. وی تاکید کرد: جدیت و قاطعیت سازمان تعزیرات حکومتی در مقابله با گران فروشان، ارزان بودن و در دسترس بودن کالاهای اساسی بسیار مهم است.