تریدینگ فایندر

سردار سلامی: ما از همه دفاع می‌کنیم حتی از کسانی که ما را دوست ندارند

به گزارش فارس، سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روز یکشنبه ۱۰ مهر، در چهارمین دوره مراسم یادها و نام‌ها که توسط مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس برگزار شد، با طرح این سوال که آیا شمایلی که امروز آمریکا در منطقه دارد با ۳۰ سال پیش قابل مقایسه است؟ گفت: آمریکا امروز پیر، فرسوده و عاجز شده و ما این قضیه را می‌بینیم.
وی افزود: من با چشم سر می‌بینم و می‌گویم که آمریکا شکست خورده است و اکنون به دنبال جبران این شکست‌ها، همه شیاطین و اشرار عالم، یک جنگ سیاسی و رسانه‌ای را آغاز کردند.
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار کرد: شما نشانه‌های این تهاجم دشمن را برای جبران آن شکست‌های سخت، می‌بینید؛ آنها می‌خواهند اجازه ندهند تا به نام اسلام یک جغرافیای مستقل با حاکمیت، قدرت و با منطقی نافذ وجود داشته باشد.
سلامی ادامه داد: آمریکایی‌ها نفوذ منطقه‌ای ما را سد بزرگی برای سیطره سیاسی، امنیتی، اقتصادی و فرهنگی خودشان در عالم اسلام که مهمترین قطعه جغرافیای جهان است، می‌دانند. آمریکایی‌ها به ما می‌گویند که نفوذ ایران در منطقه را قطع کنید زیرا ما می‌خواهیم در منطقه حضور داشته باشیم و بعد شما را احاطه کنیم و بعد درون سرزمینتان جاری شویم تا دوباره شما فقط دیکته بنویسید، ما هم به آنها می‌گوییم ما هر درسی را بلدیم جز نوشتن دیکته.
تریدینگ فایندر


فرمانده کل سپاه افزود: آمریکایی‌ها می‌خواهند با اقوام و فریب جوانان ما را به درون خیابان‌ها بکشند. این آخرین سیاست دشمن است، ترکیبی از هر آنچه قبلا به کار گرفته است، اما ما کار آزموده‌ایم و کافیست که دشمن را بشناسید. نداشتن آگاهی و شناخت، عامل شکست است ولی آگاهی همیشه پیروزی می‌آفریند. پیروزی در آگاهی و ایمان است.
وی خطاب به جوانانی که فریب دشمن را خورده‌اند گفت: به این عده قلیل از جوانان عزیز کشورمان که متاسفانه مورد شکار و صید دشمن قرار گرفتند و عملیات روانی دشمن بر روی آن‌ها موثر بوده است، عرض می‌کنیم، وقتی به خیابان می‌آیید پشت سرتان نگاه کنید تا ببینید امتداد حرکتی که در مسیر آن هستید، به کجا می‌رسد. شما فرزندان این مملکت هستید و ما وقتی از کشور دفاع می‌کنیم، برای همه دفاع می‌کنیم، حتی برای آن‌ها که به دلیل فریب و اغوای دشمن، ما را دوست ندارند ولی ما آنها را دوست داریم.
وی ادامه داد: ما شما را دوستان خودمان می دانیم و اجازه نمی‌دهیم دشمن به شما تعرض کند. موقعیت خود را نسبت به دوست و دشمن مشخص کنید. آن‌هایی که از شکسته شدن قلب‌های به هم پیوسته و ناامنی خوشحال می شوند و مستقیم تصاویر آتش سوزی را نشان می دهند دوستان شما نیستند. این‌ها همان کسانی هستند که ثروت ما را به غارت بردند. ملت ایران بسیار آگاه است.
سرلشکر سلامی گفت: به دشمنانمان، آمریکا، انگلیس و سعودی‌ها و این‌هایی که از طریق رسانه‌های مخرب و ویرانگر علیه کشور ما تلاش می‌کنند، هشدار می‌دهیم که ما شما را می شکنیم. شما راهی به این سرزمین ندارید.
فرمانده کل سپاه با بیان اینکه جوانان ما آگاه هستند و در مقابل دشمن می‌ایستند، اظهار داشت: ما مردم و جوانان مان را می‌شناسیم. آنها پرچم را به دست می‌گیرند. آرام و مطمئن حرکت می کنند. ملت ما آماده و مستحکم و بیگانه ستیز هستند. می‌دانند کجا باید عمل کنند. ما رهبری داریم که بارها دشمن را خلع سلاح کرده و شکست داده است. راه بر دشمن بسته و دشمن شکست خورده‌ است. در دایره معارف سیاسی این ملت شکست معنا ندارد. ما این راه را به قوت مردم شریف ادامه می‌دهیم.
سرلشکر سلامی با بیان اینکه دشمن این روزها موج اقتدار را دید، تاکید کرد: پیشکسوتان جهاد هرگز در برابر دشمن کم نیاوردند و بی‌اعتنا به قدرتی که شرق و غرب به صحنه آورده بود، سرزمین‌های اشغالی را آزاد کردند.
وی ادامه داد: آن‌ها هیچ واهمه‌ای از شکوه ظاهری و هیبت دشمن نداشتند. وقتی آرایش دشمن را می‌دیدند با گام‌هایی ثابت‌تر پیش می‌رفتند. آن‌ها کسانی بودند که رفیع‌ترین قله‌های ‌کشور را فتح کردند.
سرلشکر سلامی عنوان کرد: آن‌ها اجازه ندادند سیمای زیبای استقلال کشور ضربه ببیند؛ آن‌ها زخمی شدند، بر زمین افتادند، اما شکوه آفریدند. تمام فضیلت‌ها را معنا کردند. برخی از آن‌ها رفتند تا ما بمانیم، ایران بماند، نوامیس ما امنیت داشته باشند؛ آن‌ها رفتند تا منزلت، شکوه و عظمت جهانی بیابیم و ایران جهانی شود.
فرمانده کل سپاه گفت: آن‌ها رفتند تا دشمن به ما نگوید تو به عنوان ایرانی این مقدار باید در علم پیشرفت کنی؛ رفتند تا دشمن نگوید حق هسته‌ای شدن و پیشرفت فضایی نداری. رفتند تا دشمن نگوید تو با کسی دوست باش که ما می‌گوییم.
تریدینگ فایندر