هشتگ «قرآن کریم» ترند برتر شبکه‌های اجتماعی عربی شد

روزگذشته و پس از هتک حرمت به ساحت مقدس قرآن کریم در دانمارک، هشتگ «القرآن_الکریم» در کنار هشتگ‌های دیگری ازجمله «المصحف_الشریف» و «نحمی قرآننا بدمائنا» (با خون خود از قرآن پاسداری می‌کنیم) در صدر هشتگ‌های شبکه‌های اجتماعی عربی قرار گرفت و ترند شد. به گزارش ایرنا، اهانت به قرآن کریم در سوئد و پس از آن در دانمارک واکنش قوی کشورهای عربی و اسلامی را به همراه داشته است و تجمع‌های اعتراضی نیز در چندین کشور در محکومیت این اقدام موهن برگزار شد و چند کشور نیز سفیران سوئد را احضار و نامه اعتراض‌آمیز به آنها تحویل دادند.
همچنین مسلمانان و شهروندان کشورهای اسلامی، خواهان تحریم اقتصادی و سیاسی کشورهای حامی اهانت به قرآن کریم ازجمله سوئد و دانمارک شدند.
محکومیت اهانت به قرآن کریم در شبکه‌های اجتماعی عربی نیز گسترده بوده و یک حساب کاربری تحت عنوان «أصیلYF۱۶» در این‌باره نوشت: «قرآن کریم برای ما به‌عنوان یک مسلمان، بسیار گرانبهاست و کسی که به آن توهین می‌کند یا آن را به آتش می‌کشد، دشمن ماست.»
این کاربر فعال در توییتر همچنین خواستار تحریم کالاهای ساخت کشورهای اهانت‌کننده به قرآن و مسلمانان و بستن سفارتخانه‌های آنها در کشورهای عربی و اسلامی شده است.



کاربر دیگری به نام «أمنه محمود» اعلام کرده است: «ما درباره ایمان و یکپارچگی‌مان با کسی تعارف نداریم و به هیچ‌وجه نمی‌توان در مورد تخلفات سوئد و اهانت به قرآن سکوت کرد و به همین دلیل کشورها باید به‌شدت با این کشور برخورد کنند.»
یک فعال دیگر تأکید کرد: «سوزاندن قرآن یکی از اهداف آنها ازجمله ضربه زدن به حرمت قرآن در قلب مسلمانان و خسته کردن امت اسلام برای بی‌توجهی به اهانت‌ها  و مقدسات و نمادهای مذهبی و دینی‌شان است.»
کاربر دیگری تحت عنوان «Layal H. Mansour ||| #الإستقامه_نهجاً» نیز خاطرنشان کرده است: «ما با جان، قلب، خونمان از قرآن حفاظت می‌کنیم.»
یک فعال دیگر به نام «abbas amrullah» توییت کرد: «شعارها و فریادهای پیروزی برای قرآن کریم و اسلام از مراسمات حسینی بحرین که در آن همیشه ما را به شرک، کفر و اهانت به قرآن متهم کرده‌اند، بلند شده است.»
کاربر دیگری به نام زهراء السید در توییت خود خطاب به دشمنان قرآن و اسلام با ذکر آیه‌ای نوشت: «با وجود همه تلاش‌ها و هزینه‌هایتان، نور خداوند ادامه دارد و کتاب الهی باقی خواهد ماند.»
حساب «الملتقی المقاوم» نیز سخنان اخیر دبیرکل حزب‌الله لبنان درخصوص دعوت به قرائت گروهی در مجالس انس با قرآن کریم را باز نشر داد و به نقل از سیدحسن نصرالله نوشت: «باید همه جهان ببینند که وقتی به قرآن ما تعرض می‌شود، چگونه از آن حفاظت و پاسداری می‌کنیم و آن را می‌خوانیم.»