سومین پرتاب موفقیت آمیز قاصد برای تکمیل طرح‌های اطلاعاتی سپاه

سومین ماهواره بومی نیروی هوافضای پاسداران انقلاب اسلامی با نام نور ۳ همزمان با ایام آغاز امامت حضرت ولی‌عصر (عجل‌الله تعالی فرجه) توسط ماهواره‌بر ترکیبی سه مرحله‌ای قاصد به فضا پرتاب و با موفقیت در مدار ۴۵۰ کیلومتری زمین قرار گرفت. این ماهواره و ماهواره‌بر هر دو در سازمان تحقیقات سپاه طراحی و ساخته شده است. سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیش از این نیز ماهواره‌های نور ۱ و نور ۲ را توسط ماهواره‌بر قاصد به فضا پرتاب کرده است.
سردار حسین سلامی، فرمانده سپاه انقلاب اسلامی، با اشاره به پیروزی و موفقیت ارزشمند پرتاب ماهواره‌بر نور ۳ به ۴۵۰ کیلومتری زمین خاطرنشان کرد که از مجموعه دریافت‌ها و محصولاتی که این ماهواره از سطح زمین برداشت می‌کند برای تکمیل نیازمندی‌های سپاه بهره‌مند خواهیم شد.
وی با اشاره به تجهیزات تصویربرداری ماهواره‌ نور ۳ خاطرنشان کرد که این تجهیزات کیفیت و دقت مناسبی دارد و به شکل طبیعی یکی از حلقه‌های زنجیره نقشه راه ماهواره‌ای سپاه را کامل می‌کند.وی گفت: «این ماهواره و پرتاب آن در امتداد نقشه راه پرتاب‌های ماهواره‌ای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است که به شکل زنجیره‌ای با دستیابی به پدیده جدیدتر و مدرن‌تر اتفاق افتاده است و نسبت به ماهواره قبلی ۷ کیلوگرم سنگین‌تر است.»
سردار امیرعلی حاجی‌زاده نیز در حاشیه پرتاب موفقیت‌آمیز ماهواره‌ نور ۳ با بیان اینکه «تا پایان سال اگر برسیم دو پرتاب دیگر هم خواهیم داشت»، گفت: «ان‌شاءالله با این روندی که پیش می‌رویم در آینده نه چندان دور، منظومه‌ای از ماهواره‌ها را در مدار خواهیم داشت.»



وی همچنین درباره ماهواره نور ۳ اظهار کرد: «این ماهواره نور ۳ بود که پرتاب شد و الحمدلله با موفقیت در مدار ۴۵۰ کیلومتری قرار گرفت. ماهواره‌بر آن قاصد بود و این سومین پرتاب موفقیت‌آمیز این نوع ماهواره‌بر به‌حساب می‌آید.»
حاجی‌زاده درباره ماموریت ماهواره نور ۳ گفت: «ماموریت این ماهواره هم اپتیکی است یعنی دوربین دارد و هم به جمع‌آوری سیگنال مشغول خواهد بود.»
حسین دلیریان، سخنگوی سازمان فضایی ایران، نیز در پیامی در توییتر با اعلام این خبر اظهار کرد: ماهواره «نور ۳» با ماهواره‌بر «قاصد» و توسط نیروی هوافضای سپاه با موفقیت در مدار ۴۵۰ کیلومتری زمین قرار گرفت.»