راه پایان رنج غزه

عبدالرسول هاجری محقق و مدرس حوزه و دانشگاه

دولت اسرائیل خیلی ترحم‌برانگیز شده! تاکنون هیچکس این دولت مغرور و جنایتکار و طلبکار را به این ذلت و خواری ندیده بود!
بیش از یک هفته از هجوم چند جوان فلسطینی با سلاح‌ و امکانات محدود و شکست مفتضحانه و مذلت‌بار اسرائیل می‌گذرد، اما هنوز نتوانسته‌اند هیچ ضدحمله و هجوم بازدارنده‌ای را علیه نیروهای مقاومت در غزه طراحی و اجرا کنند!
یک‌بار بهانه می‌آورند منتظر تشکیل لشکر احتیاط ۳۰۰هزارنفری هستند! بار دیگر اعلام می‌کنند نیروهای نظامی را به مرز غزه گسیل کرده و منتظر استقرار آنها هستند یا سخنگوی نظامی آنها می‌گوید برای آغاز عملیات، منتظر رسیدن ناوهای جنگی آمریکا هستیم! دیروز هم اعلام کردند به دلیل امور بشردوستانه! و جلوگیری از کشته شدن زنان و کودکان! منتظر تخلیه و خروج اهالی غزه هستیم! حقیقت اما چیز دیگری است. دولت و ارتش اسرائیل و حامیانش، به‌ویژه ایالات متحده آمریکا، هنوز در«شوک» عملیات غافلگیرانه «طوفان‌الاقصی» هستند و تمرکز خود و جرات اقدام را از دست داده‌اند! شیرازه ارتش اسراییل به شدت از هم پاشیده و متلاشی شده و هنوز نتوانسته‌اند خود را جمع و ترمیم کنند! از سوی دیگر، از عمق و گستره قدرت بازدارندگی رزمندگان حماس و جهاد اسلامی اطلاع دقیقی ندارند و نگران غافلگیری و شکست مجدد و نیز  گسترش میدان جنگ و ورود حزب‌الله لبنان و موشک‌ها و جنگ‌افزارهای آنان هستند!
نتیجه این جنگ نامتقارن و نابرابر هر چه باشد اما تا همین‌جا، تعلل و تاخیر چندروزه عملیات زمینی اسرائیل در غزه و نگرانی جناب کدخدا و نوچه مغرور و منطقه‌ای او «اسرائیل» از آینده و نتیجه جنگ نشان می‌دهد عمق و گستره قدرت جبهه مقاومت و میدان نفوذ استراتژیک آن به اندازه‌ای توسعه یافته و اثبات شده که حتی بزرگ‌ترین ارتش‌ها و زرادخانه‌های نظامی جهان نیز در جنگ و مواجهه با آن مثل مترسک‌های پوشالی متوقف شده و به گل نشسته‌اند!
امروز اگر دنیای اسلام و  سران کشورهای اسلامی و دُوَل عرب «ذره‌»ای از غیرت، شجاعت و مردانگی مجاهدان فلسطینی و مسئولان ایرانی را در برابر آمریکا و اسرائیل به کار گیرند، نه تنها رنج‌های مردم مظلوم غزه پایان می‌یابد، بلکه معادلات قدرت در جهان را تغییر می‌دهند .