تراژدی جاری در غزه، شکست اخلاقی غرب است

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با «تراژدی» خواندن جنگ غزه، اذعان کرد که بحران جاری در خاورمیانه، «شکست اخلاقی دیپلماسی غرب است.» به گزارش رویترز، جوزف بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اذعان کرد که «تراژدی جاری در خاورمیانه، شکست اخلاقی دیپلماسی غرب است.»بورل بدون اشاره به شهرک‌سازی غیرقانونی صهیونیست‌ها در اراضی اشغالی، مدعی شد: «جنگ بین فلسطین و اسرائیل، ماهیت قومی یا مذهبی ندارد بلکه مسئله ملی است و طرفین حق دارند در همان اراضی زندگی کنند!» وی با اشاره به توافق ننگین «اسلو» مدعی شد: «برای زندگی طرفین در آنجا(اراضی اشغالی) سند و توافقی وجود دارد و آن هم توافق اسلو است. هرچند این توافق عملی نشد و مشکل همین‌جاست. جنگ در این سال‌ها تشدید شده است. حماس عملیات‌هایی داشت و اسرائیل پاسخ داد و در نتیجه واکنش اسرائیل، قربانیان(شهدا) غیرنظامی وسیعی برجا ماند.» بورل در ادامه با اشاره به نتیجه عملی نشدن توافق ننگین «اسلو» افزود: «در نتیجه، استعمار اسرائیل در کرانه باختری رود اردن افزایش پیدا کرد و فلسطینیان مورد ظلم واقع شدند.» وی همچنین اذعان کرد: «تراژدی‌ای که در خاورمیانه جریان دارد، شکست اخلاقی دیپلماسی غرب در نتیجه فقدان تلاش‌ جهت نیل به صلح است.» اظهارات و ادعاهای بورل در حالی مطرح شده است که در پی عملیات مقاومت اسلامی فلسطین(حماس) موسوم به «طوفان الاقصی» علیه رژیم صهیونیستی که هفتم اکتبر (۱۵ مهر) صورت گرفت، اشغالگران در اقدامی تلافی‌جویانه و وحشیانه حملات گسترده‌ای را علیه مردم بی‌دفاع غزه انجام داده‌اند به‌طوری که براساس اعلام وزارت بهداشت غزه، تاکنون ۹ هزار و ۷۷۰ نفر به شهادت رسیده‌اند. سخنگوی این وزارتخانه اعلام کرد که چهار هزار و ۸۰۰ نفر از شهدا، کودک هستند.

 پیمان شوم اسلو که رژیم صهیونیستی به آن عمل نکرد
پیمان شوم اسلو، حدود بیست سال قبل بین تشکیلات خودگردان فلسطین و رژیم صهیونیستی امضا شد. این پیمان پس از انتفاضه نخست فلسطین در سال ۱۹۸۷ کنفرانس مادرید در سال ۱۹۹۱ شکل گرفت. مذاکرات در اسلو واقع در نروژ انجام شد و در ۲۰ آگوست سال ۱۹۹۳ به پایان رسید. پس از آن در یک مراسم در واشنگتن دی‌سی در ۱۳ سپتامبر همین سال با حضور یاسر عرفات، رئیس وقت سازمان آزادیبخش فلسطین(ساف)، اسحاق رابین، نخست‌وزیر وقت رژیم اشغالگر قدس و بیل کلینتون، رئیس‌جمهوری وقت آمریکا امضا شد. سند این پیمان همچنین توسط ابومازن از سوی ساف، شیمیون پرز، از سوی رژیم اشغالگر قدس و کریستوفر، وزیر خارجه وقت آمریکا و آندره کوزیرف از جانب روسیه امضا شده است. پیمان اسلو زمینه ایجاد تشکیلات خودگردان را با وظیفه کنترل مناطق تحت سیطره‌اش و پیگیری روند مذاکرات فراهم آورد. در این پیمان عقب‌نشینی نظامیان صهیونیست از غزه و کرانه باختری لحاظ شده بود که رژیم اشغالگر قدس به آن عمل نکرد.

سایر اخبار این روزنامه
تراژدی جاری در غزه، شکست اخلاقی غرب است نامه همسر رئیسی به همسران روسای جمهور ۴۰ کشور اروپایی تشعشعات اتمی هیروشیما؛ «روشی دلپذیر برای مردن»! آمریکایی‌ها توان نابودی حماس را ندارند افزایش فشارهای سیاسی دنیای اسلام برای توقف کشتار مردم غزه حمایت از هر اقدامی برای «بازدارندگی رژیم صهیونیستی و آمریکا» روایت امیرعبداللهیان از پیام آمریکایی‌ها به ایران در ۳ روز اخیر بانک جهانی: تورم مواد غذایی در ایران 37.4درصد ادامه امدادرسانی‌ها در میان سیلاب کاهش دوباره قیمت گوشت قرمز در بازار تهران پنجره 250میلیارد دلاری رو به چین آغاز مرحله چهارم فروش خودروهای وارداتی از امروز رایزنی وحیدی و برادر برای بازگشت پناهجویان افغانستانی اقدام جسورانه آقای وزیر مخبر: فصل جدیدی از روابط تجاری ایران و چین آغاز شده است تجهیزات ارسالی آمریکا به دفتر مولوی عبدالحمید به مقصد نرسید راه‌اندازی کمیته ویژه برای حل مشکل اشتغال فارغ‌التحصیلان مزایای طرح «یک کمربند- یک جاده» برای ایران و چین وام دولتی روس‌ها برای ریل شمالی