تریدینگ فایندر

رفع دل‌نگرانی مردم در دولت سیزدهم

وزیر اقتصاد گفت: «با راه‌اندازی صندوق بیمه حوادث طبیعی ساختمان توانستیم یکی از مهم‌ترین دل‌نگرانی‌های مردم را که پس از بروز بلایای طبیعی رخ می‌داد، برطرف کنیم.»
به گزارش تسنیم، سیداحسان خاندوزی، وزیر امور اقتصادی و دارایی در سی‌امین همایش ملی و یازدهمین همایش بین‌المللی بیمه و توسعه که با حضور رئیس کل بیمه مرکزی، سردار هادیان‌فر رئیس پلیس راهور، رئیس پژوهشکده بیمه و مدیران عامل و مسئولان شرکت‌های مختلف بیمه‌ای برگزار شد، گفت: «لازم می‌دانم فهرستی از همه خدمات و تلاش‌هایی که خانواده صنعت بیمه در دو سال اخیر انجام داده‌اند، اعلام کنم.»
او افزود: «البته حتما دستاوردها بیش از این است، اما در دو سالی که از عمر دولت سیزدهم می‌گذرد، یک مهمان جدید و نوخوانده به صنعت بیمه آمد و آن هم صندوق بیمه حوادث طبیعی ساختمان است. با پیگیری‌ها و همکاری کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی توانستیم یکی از مهم‌ترین دل‌نگرانی‌های مردم را که پس از بروز بلایای طبیعی رخ می‌داد و اساس خانواده‌ها در معرض خطر قرار می‌گرفت، با اقدامات بسیار خوبی که از سوی صندوق بیمه حوادث طبیعی ساختمان شاهد بودیم، برطرف کنیم.» خاندوزی بیان کرد: «بیش از 15هزار واحد پرداخت برای بلایای طبیعی از سوی صندوق بیمه حوادث طبیعی ساختمان انجام شده است و امیدواریم صندوق بیمه حوادث طبیعی ساختمان بتواند جایگزین روش‌های سنتی دولت‌زده پیش از این شود و امیدواری نسبت به دو سال آینده بیشتر است تا دامنه شمول صندوق را افزایش دهیم و به طور کلی و کامل آن را از سبد دولت خارج و تمام و کمال به سبد بیمه اضافه کنیم.» وزیر اقتصاد عنوان کرد: «همچنین اقدامات بسیار خوبی درخصوص بیمه تکافل صورت گرفته است و باید در مورد فراگیری آن تمهیداتی انجام شود. درخصوص خدمات زوار اربعین نیز صنعت بیمه مسیر نو و جدیدی را باز کرده است.»
او ادامه داد: «در صنعت بیمه درخصوص توسعه بین‌المللی نیز گام‌های خوبی برداشته شد که البته قانع نیستیم. همچنین دو شرکت فی‌مابین ایران و سوریه قرارداد بیمه‌ای منعقد کرده‌اند که امیدواریم بتواند بیمه‌نامه‌های خودش را صادر کند.»

تریدینگ فایندر


خاندوزی گفت: «یکی دیگر از اقداماتی که اهتمام دو ساله دولت سیزدهم هم بود، موضوع مجوزهاست که تقریبا در طول عمر دو ساله دولت سیزدهم به اندازه کل دهه 90 مجوزهای تاسیس به منظور رقابت سازنده صادر شده است. همچنین درخصوص اصلاح آیین‌نامه‌ها؛ آیین‌‌نامه 104 در مورد سرمایه‌گذاری‌ها، آیین‌نامه‌های دیگر مانند آیین‌نامه 94-1 درخصوص نرخ‌شکنی‌های غیرفنی، آیین‌نامه 90 و... را داشتیم که همگی دستاورد یک سال اخیر بوده است.» وزیر اقتصاد توضیح داد: «همه این تمهیدات کوتاه باید ذیل دو عنوان و کلیدواژه اصلی انجام شود تا مسیر را اشتباهی نرویم، این کلیدواژه‌ها «موضوع تسهیل اقتصادی برای تولیدکنندگان و کسب‌وکارها» و نیز «هوشمندسازی و شفافیت» هستند. همه این خدمات با این نگاه صورت می‌گیرد که برآیند درخت صنعت بیمه موجب تسهیل و سهولت بیشتر کسب‌وکارها برای فعالیت باشد. در داخل خود فرآیندهای صنعت بیمه نیز کمک کند که نظامات هوشمندتری برای ارائه خدمات نوین به کار بگیریم.»
او اضافه کرد: «و برآیند این دو مطمئنا باید هزینه مبادله را در اقتصاد کاهش دهد؛ اقتصادی که با نااطمینانی‌های متعدد بخواهد فعالیت کند، قطعا موجب عدم‌رضایتمندی و نهایتا عدم‌رقابت‌پذیری و عدم‌بهره‌وری در اقتصاد می‌شود و این دو کلیدواژه انتظار دولت و نظام سیاست‌گذاری است که ما در رکن تامین مالی بانکی و همچنین رکن بورس و بازار سرمایه و... نیز همین جهت‌گیری را داریم، به‌طوری که در هشت ماه ابتدایی امسال دو برابر هشت ماه ابتدایی سال گذشته عرضه اولیه داشته‌ایم.»
خاندوزی خاطرنشان کرد: «در سایر ارکان هم این اتفاق می‌افتد. ما همه را ذیل یک نخ تسبیح می‌بینیم و آن هم تسهیل کسب‌وکارها و هوشمندسازی است. البته اقتصاد ایران با ذی‌نفعان متعددی مواجه است که ذی‌نفع بروکراسی، ذی‌نفع عدم‌شفافیت و عدم‌هوشمندسازی و همچنین ذی‌نفع صورت‌نگرفتن تسهیل کسب‌وکار و عدم‌هوشمندسازی صنعت بیمه هستند و توقعم از مدیران صنعت بیمه این است که بیش از این همگرا در داخل این صنعت باشند و آن چیزی را که به تسهیل اقتصادی و کسب‌وکارها و هوشمندسازی منجر می‌شود، در اولویت اقدامات خود قرار دهند تا کمک کند که وارد دوره خدمات نوین برای ملت شریف ایران شویم.»

تریدینگ فایندر