علت عدم‌شکایت ایران از رژیم صهیونیستی در محاکم بین‌المللی

معاون حقوقی رئیس‌جمهور هم در حاشیه جلسه هیأت دولت درباره شکایت آفریقای جنوبی از رژیم صهیونیستی اظهار کرد: « این شکایت براساس کنوانسیون نسل‌کشی ۱۹۴۸ انجام شد. ما به‌خاطر برداشتی که از کنوانسیون و ماده ۹ آن داشتیم چون این شائبه‌وجود داشت که شکایت مستقیم ما ممکن است منجر به شناسایی رژیم صهیونیستی به‌عنوان دولت باشد، از این کار اجتناب کردیم.»
محمد دهقان درباره شکایت از ترامپ به‌دلیل نقش در ترور سردار سلیمانی گفت: «ما در حال انجام دو اقدام هستیم. راجع به کلیه کسانی که در ترور شهید سلیمانی نقش داشتند در داخل کشور پرونده تشکیل دادیم و قوه قضاییه در حال رسیدگی است و آنها به‌خاطر جرم شخصی‌شان تحت تعقیب قرار می‌گیرند و به‌زودی قوه قضاییه و محکمه عدلی که در این زمینه شکل گرفته رأی لازم را صادر و ما آنها را تعقیب خواهیم کرد.» معاون حقوقی رئیس‌جمهور درباره فعالیت‌های علی کریمی علیه منافع ملی گفت: «هر فردی اعم از اینکه تابعیت ایران را داشته باشد یا تابعیت کشور دیگری را داشته باشد، اگر علیه امنیت ملی کشور اقدامی انجام دهد، تحت پیگرد قرار می‌گیرد.»

 

سایر اخبار این روزنامه
روسیه قول داد به تمامیت ارضی ایران احترام بگذارد علت عدم‌شکایت ایران از رژیم صهیونیستی در محاکم بین‌المللی تحت هیچ شرایطی یارانه نقدی حذف نخواهد شد تحویل تمامی مسکن‌های مهر تا سال آینده رژیم کودک‌کش صهیونیست در از بین بردن مقاومت ناکام مانده است ابطال خواب‌های دشمن با بیداری مردم حباب‌ها می‌ترکند برگزاری تظاهرات جمعه‌های خشم و انزجار همزمان با روز غزه هموطنان هشدارهای هواشناسی را جدی بگیرند متهمان پرونده قتل مرحوم مهرجویی و همسرش پای میز محاکمه پشت پرده هیاهوی نان پرونده مظنون اصلی سرقت فرش‌های سعدآباد به دادگاه ویژه روحانیت ارسال شد قیمت خرید تضمینی گندم 17500 تومان اعلام شد دوپینگ ایرانی‌ها در بازی‌های آسیایی مثبت نشده است پیشنهاد دولت برای افزایش حقوق‌ها به‌صورت «میانگین» بود به آمریکا آب سنگین اراک را فروختیم رایزنی باقری و مورا درباره مذاکرات رفع تحریم‌ و مسائل منطقه صبر ایران در برابر تروریست‌ها به سر آمده است «قهرمان» زن زندگی آزادی، دزد از آب درآمد