اخبار کوتاه


محفل انس با قرآن کریم در حضور رهبر انقلاب برگزار شد
محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد. محفل انس با قرآن کریم در نخستین روز ماه رمضان با حضور شماری از قاریان و استادان ممتاز و فعالان قرآنی در محضر حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در حسینیه امام خمینی(ره) دیروز برگزار شد. این مراسم هر ساله در نخستین روز از ماه رمضان با حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی برگزار می‌شود

تبریک رئیسی به فرماندهان سپاه و ارتش برای دریافت نشان فتح
آیت‌الله رئیسی در پیام‌های جداگانه‌ای اعطای نشان فتح از سوی مقام معظم رهبری به فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ارتش جمهوری اسلامی ایران را به ایشان تبریک گفت. «آیت الله سید ابراهیم رئیسی» دیروز سه‌شنبه -۲۲ اسفند ۱۴۰۲- در پیام‌های جداگانه‌ای با تبریک اعطای نشان فتح از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به سردار سرلشکر حسین سلامی و سردار سرلشکر عبدالرحیم موسوی اعطای این نشان را نمادی از رضایت و خرسندی معظم‌له از مجاهدت‌های ایشان دانست که توانسته‌اند با حضور فرزندان رشید ملت سرافراز ایران در این نهاد مردمی، در همه زمینه‏‌های نظامی، عملیاتی، ‌اطلاعاتی و پیشرفت و اعتلای کشور و همچنین خدمت‌‏رسانی به مردم عزیز کشورمان در برهه‌‏های حساس به خوبی بدرخشند و همچون خاری در چشم دشمنان باشند. در متن پیام‌ رئیس جمهور خطاب به سردار سرلشکر پاسدار جناب آقای حسین سلامی فرمانده سپاه آمده است: اعطای نشان پرافتخار فتح از سوی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) به جنابعالی که بیانگر لیاقت، شایستگی و مجاهدت‌های آن برادر گرامی در فرماندهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ارتقای توان دفاعی و رزمی و قدرت بازدارندگی آن و نقش‌‏آفرینی در صیانت از ارزش‌‏های والای انقلاب اسلامی و دفاع از استقلال و امنیت کشور است، صمیمانه تبریک و تهنیت می‌گویم.

تصویب چارچوب کلی واگذاری سهام عدالت به مشمولان جدید
چارچوب کلی واگذاری سهام عدالت جدید به مشمولان، رفع موانع و تسهیل واگذاری بنگاه‌های دولتی از طریق شیوه‌های ترکیبی و واگذاری مدیریت به بخش غیردولتی در شرکت‌هایی که سهام دولت در آنها اندک است، در جلسه شورای‌ عالی اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی به تصویب رسید. سومین جلسه شورای‌ عالی اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی در دولت سیزدهم پیش از ظهر امروز - سه‌شنبه - به ریاست سید ابراهیم رئیسی با تصویب سه مصوبه برگزار شد. در این جلسه چارچوب کلی واگذاری سهام عدالت جدید به مشمولان پس از بحث و بررسی به تصویب رسید تا پس از تعیین تکلیف سبد سهام مربوطه در هیئت وزیران، مبنای عمل قرار گیرد. در بخشی دیگر از جلسه، موانع واگذاری بنگاه‌های دولتی تحت مدیریت دولت از جمله آیین‌نامه شیوه‌های قیمت‌گذاری مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مصوب شد به منظور تسهیل واگذاری این بنگاه‌ها از شیوه‌های ترکیبی در قیمت‌گذاری آنها استفاده شود.

افزایش شهدای غزه به ۳۱ هزار و ۱۸۴ تن



برای صد و پنجاه و هشتمین روز، جنگ رژیم صهیونیستی در نوار غزه در بحبوحه ادامه بمباران‌های خشونت‌آمیز و کشتار در مناطق مختلف نوار غزه در میان تشدید گرسنگی و قحطی گسترده به‌ویژه در شمال ادامه دارد. وزارت بهداشت غزه اعلام کرد که تعداد قربانیان تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه از هفت اکتبر به ۳۱ هزار و ۱۸۴ شهید و ۷۲ هزار و ۸۸۹ مجروح رسیده است. این وزارتخانه افزود: نیروهای اشغالگر رژیم صهیونیستی طی ۲۴ ساعت گذشته هشت کشتار علیه خانواده‌ها در نوار غزه انجام دادند که ۷۲ شهید و ۱۲۹ مجروح برجای گذاشت. گردان‌های القسام، شاخه نظامی حماس اعلام کرد مبارزانش با نیروهای صهیونیستی در کمینی مستحکم برخورد داشتند و با آنها وارد درگیری شدند این درگیری در شهرک حمد رخ داد و بعد از آن هواپیماهای اشغالگران رویت شدند که در حال انتقال کشته‌ها و زخمی‌ها بودند. خبرنگار الجزیره گزارش داد که ۱۱ شهید از شهرک القراره در شمال خان یونس از زیر آوار بیرون کشیده شدند.

اعلام آمادگی اوکراین برای پذیرش صلح
وزیر خارجه اوکراین گفت اکنون زمان آن فرا رسیده که به فکر صلح در اوکراین باشیم. دیمیترو کولبا، در مصاحبه با اسکای نیوز گفت: ما برای برگزاری نشست سران در سوئیس با هدف تحقق صلح در اوکراین تلاش می‌کنیم. وی ادامه داد: روسیه می‌تواند در نشست دومی که درباره صلح در اوکراین برگزار خواهد شد، شرکت کند. کسانی هستند که می‌خواهند اوکراین امتیازهایی بدهد. وزیر خارجه اوکراین هم‌چنین درباره وضعیت میدانی جنگ گفت: وضعیت میدانی باثبات است و نیروهای ما با حملات روسیه مقابله می‌کنند.

تبریک رئیس‌جمهور ازبکستان به رئیسی
رئیس‌جمهور ازبکستان در پیامی حلول ماه مبارک رمضان را به رئیس‌جمهور و مردم کشورمان تبریک گفت و ابراز اطمینان کرد که دو کشور در راستای نیل به هدف نیک تأمین پیشرفت ملت‌های خود تلاش‌های مشترک را به طور مستمر ادامه خواهند داد. «شوکت میرضیایف» رئیس جمهور ازبکستان در پیامی با تبریک حلول ماه مبارک رمضان به سید ابراهیم رئیسی و مردم ایران تصریح کرد: در سال‌های اخیر تبادل هیئت‌ها میان دو کشور در سطوح بالا و عالی فعال‌تر شده و روابط چند وجهی کشورهای ما متکی بر دوستی دیرین و اصول احترام و سود متقابل با سرعت‌های زیاد در حال توسعه می‌باشد.