کوتاه از جهان
حماس: موافقت با توافق آتشبس را به میانجیگران اعلام کردیم
حماس امشب اعلام کرد که موافقت خود با توافق آتشبس را بر اساس روحیه مسئولیت پذیری خود در قبال مردم صبور فلسطین و برای پایان دادن به تجاوزات و جنایات اشغالگران، به میانجیگران اعلام کرده است.
حماس اعلام کرد: هیئت جنبش، موافقت خود با توافق آتش بس و مبادله اسیران را به میانجیگران(قطری و مصری) ابلاغ کرد. این جنبش افزود هیئت ما به ریاست خلیل الحیه، موافقت حماس با توافق آتش بس و مبادله اسیران را به میانجیگران(قطری و مصری) ابلاغ کرد. حماس ادامه داد ما با مسئولیت پذیری و روحیه مثبت بر اساس مسئولیت خود در قبال مردم صبورمان برای توقف تجاوزات و پایان دادن به جنایات علیه آنها عمل کردیم.
ششمین حمله یمن به ناو «یو.اس.اس هری ترومن»
یمنیها دیروز اعلام کردند که ناو آمریکایی «یو اس اس هری ترومن» و یگانهای دریایی وابسته به آن را در شمال دریای سرخ هدف گرفتند. یحیی سریع، سخنگوی ارتش یمن، گفت: «این عملیات توسط یگان موشکی و پهپادی و با موشکهای بالدار و پهپاد و حین اقدام تجاوزکارانه این ناو علیه یمن انجام شد. اهداف این عملیات به شکل موفقیتآمیز انجام شد و این ششمینبار است که این ناو از زمان ورود به دریای سرخ هدف قرار میگیرد.»
حمله هوایی اسرائیل به جنوب غرب سوریه
منابع محلی سوریه دیروز از حمله پهپادهای رژیم صهیونیستی به یک منطقه در جنوب غرب سوریه خبر دادند. این حمله در منطقه «غدیر البستان» انجام و چندین موشک به سمت اهدافی در این منطقه شلیک شد و تعدادی کشته و مجروح نیز بر جا گذاشت. ارتش رژیم صهیونیستی طی ماههای گذشته دههابار مناطق مختلفی از خاک سوریه را مورد تهاجم قرار داده است. حملات اسرائیل به سوریه پس از به قدرت رسیدن شورشیان «هیئت تحریر الشام» تشدید شده است.
عملیاتهای تازه سرایا القدس علیه صهیونیستها
سرایا القدس، شاخه نظامی جهاد اسلامی، اعلام کرد: «دیروز با همکاری گردانهای مجاهدین، تجمعات نظامیان دشمن صهیونیست در مجاورت مسجد البخاری در شرق اردوگاه جبالیا (واقع در شمال نوار غزه) را گلوله باران کردیم. همچنین با همکاری گردانهای شهید جهاد جبریل، مقر یگان مهندسی ارتش اشغالگر را در محور نتساریم هدف قرار دادیم. مجاهدین ما سهشنبه نیز با انجام عملیاتی در ۲ منطقه مزایا و عزبه ملین در اردوگاه جبالیا و کارگذاشتن دو بمب ضد تانک از نوع ثاقب، ۲ دستگاه تانک مرکاوا را که منجر کردند که به کشته و زخمی شدن همه نظامیان شد.»
مصادره 3300 سلاح و تانک سوریه توسط اسرائیل
ارتش اسرائیل اعلام کرد که از ابتدای ورود به خاک سوریه پس از سقوط بشار اسد، بیش از 3300 سلاح و تانک سوریه را مصادره کرده است.ارتش رژیم صهیونیستی در بیانیه خود افزود که نیروهای این رژیم همچنان به مأموریت خود در مناطقی که در سوریه به اشغال درآمده ادامه میدهند.


