الحوثی: مقاومت ثابت قدم ماند و پیروز شد
«سید عبدالملک الحوثی» رهبر انصارالله یمن در سخنرانی دوشنبهخود به مناسب آتش بس در غزه گفت پیروزی ملت فلسطین بر تجاوزگری رژیم صهیونیستی، یک پیروزی عظیم و تاریخی است، ما این پیروزی را به تمام اقشار ملت فلسطین در داخل و خارج بهخصوص مجاهدان گروههای مقاومت و رزمندگان فداکار تبریک میگوییم.
وی تصریح کرد: این پیروزی بزرگ با وجود یورش کامل به غزه و تجاوزگری گسترده با مشارکت آمریکا و نیز شرایط پیچیده و گرسنگی، محقق شد، مقاومت در مواضع سیاسی خود ثابت قدم ماند و تسلیم فشارها و تلاشهایی برای باج خواهی نشد و چیزی را که دشمن در تحقق آن در میدان شکست خورد، به دشمن اعطا نکرد. حمایتهای مردمی فلسطین در غزه و کرانه باختری با وجود همه ویرانگریها و گرسنگی ادامه داشت و مردم آن ثابت قدم بودند. سیدعبدالملک الحوثی افزود: جبهه حمایت و پشتیبانی از غزه دشمن را در هم کوبید و ایران نقش مهمی در تحقق این پیروزی داشته است.
ایران با وجود همه فشارها به حمایت از مقاومت پایبند باقی ماند.جبهه پشتیبانی یمن نیز برای انجام وظیفه مقدس و مسئولیت دینی است. آمریکا نیز با وجود همه فشارها و تجاوزات موفق نشد ما را از مواضع خود بازدارد.
رهبر انصارالله تصریح کرد: آمریکا در حمایت از کشتیهای اسرائیلی شکست خورد و در نتیجه کشتیرانی اسرائیل از طریق دریای سرخ متوقف و بندر ایلات تعطیل شد. وی تأکید کرد: ما روند اجرای توافق آتشبس در غزه را زیرنظر داریم و ازسرگیری عملیات ما به میزان پایبندی دشمن بستگی دارد و دست ما نیز روی ماشه است.


