ضربه بزرگ اطلاعاتی ایران به اسرائیل


خبرنگار شبکه المیاد ین د ر تهران گفت د سترسی ایران به اطلاعات حساس رژیم صهیونیستی د ر زمان کنونی حامل پیام‌های بسیار مهمی د ر ابعاد  متعد د ی است.  به گزارش ایسنا، خبرگزاری صد اوسیما روز شنبه و به نقل از منابع مطلع د ر منطقه گزارش کرد  د ستگاه اطلاعاتی ایران به انبوهی از اطلاعات و اسناد  راهبرد ی و حساس رژیم صهیونیستی، از جمله هزاران سند  مربوط به طرح‌ها و تأسیسات اتمی آن رژیم د ست یافته است.  این منابع اعلام کرد ند ، اگرچه عملیات د ستیابی به اسناد  مذکور چند ی پیش انجام شد ه، اما حجم بسیار زیاد  اسناد  و ضرورتِ انتقالِ امن همه محموله به د اخل کشور، موجب شد  تا حصول اطمینان از رسید ن همه آن‌ها به اماکن محافظت شد ه مورد  نظر سکوت خبری اعمال شود .  منابع مطلع همچنین اعلام کرد ه‌اند  فراوانی اسناد  د ر حد ی است که صرف بررسی آن‌ها و مشاهد ه تصاویر و فیلم‌ها، زمان قابل توجهی را به خود  اختصاص د اد ه است.
 د ر همین رابطه خبرنگار المیاد ین مستقر د ر تهران نیز اظهار کرد : آنچه این منابع افشا کرد ند ، از نظر کمیت و کیفیت اسناد  به د ست آمد ه، نقض امنیتی بزرگی برای رژیم اشغالگر محسوب می‌شود  و انتظار می‌رود  اطلاعات بیشتری د رباره این اسناد  همراه با تصاویر وید یویی منتشر شوند .  خبرنگار المیاد ین د ر اد امه نیز گفت: احتمالا افراد ی که تل‌آویو آنها را بازد اشت کرد ه، د ر ارتباط با افشای همین اسناد  بود ه‌اند .  او تاکید  کرد : افشای این اسناد  د ر زمان کنونی حامل پیام‌های بسیار مهمی د ر ابعاد  متعد د ی است.  رسانه‌های رژیم صهیونیستی با اشاره به گزارشی که شبکه المیاد ین د رباره د ستیابی ایران به اسناد  مهم و حساسی از رژیم صهیونیستی منتشر کرد ، اعلام کرد ند : این یک افشاگری قابل توجه از سوی ایران و یکی از بزرگترین ضربه های جاسوسی است که تاکنون به اسرائیل زد ه شد ه است.  رئیس د فتر المیاد ین اظهار کرد : این اتفاق پیامد های بزرگی خواهد  د اشت و ممکن است به برکناری رئیس موساد  منجر شود .  او د ر اد امه گفت: اسرائیل تا این لحظه اطلاعی ند ارد  کد ام اطلاعات محرمانه‌اش را از د ست د اد ه و چه بسا اسرائیل نیز منتظر است ببیند  ایران چه اسناد ی را افشا خواهد  کرد .
 خبرنگار المیاد ین نیز گفت: تهران با این عملیات مفهوم بازد ارند گی را که تا پیش از این معمولا بر موازنه نظامی استوار بود ، بازتعریف کرد .
 او افزود : هفته های آیند ه همراه با غافلگیری های متعد د ی خواهد  بود  و ایران با این عملیات د ستگاه های اطلاعاتی اسرائیل را د ر وضعیت فروپاشی روانی قرار د اد .



 خبرنگار المیاد ین د ر اد امه گفت: چه بسا ایران به اسناد  د یگری د ر ارتباط با طرح‌های اسرائیل د ر منطقه و نه فقط برنامه هسته‌ای آن د ست یافته است.

قیمت لحظه ای ارز دیجیتال