تریدینگ فایندر

مذاکره‌ای که منوط به توقف غنی‌سازی باشد انجام نخواهد شد

مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل در دیدار وزیر کشور پاکستان با بیان اینکه غنی‌سازی جزو خطوط قرمز ایران است، گفت: اگر قرار باشد مذاکره به توقف غنی‌سازی منوط شود، قطعاً چنین مذاکره‌ای انجام نخواهد شد.
علی‌اکبر ولایتی، مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل، در دیدار با سید محسن نقوی، وزیر کشور پاکستان، ضمن ابراز خرسندی از این ملاقات، روابط ایران و پاکستان را عمیق، ریشه‌دار و برادرانه توصیف کرد و بر تحکیم و گسترش همکاری‌های دوجانبه تأکید کرد.
در این دیدار، پیام نخست‌وزیر و رئیس ستاد ارتش پاکستان برای تقدیم به محضر مبارک مقام معظم رهبری، توسط وزیر کشور پاکستان به ولایتی تسلیم شد.
دو طرف ضمن اظهار رضایت از روند رو به رشد روابط دوجانبه، بر اهمیت همکاری‌های گسترده‌تر در زمینه‌های مختلف تأکید کردند.
تریدینگ فایندر


ولایتی با اشاره به تحولات منطقه، به‌ویژه جنایات و اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا علیه ایران و نیز جنایات این رژیم در غزه، بر لزوم همفکری و اتحاد کشورهای اسلامی در برابر این اقدامات غیرقانونی تأکید کرد. وزیر کشور پاکستان نیز با محکومیت حملات و تجاوزات رژیم صهیونیستی و آمریکا به خاک جمهوری اسلامی ایران، حمایت خود را از مواضع ایران اعلام کرد.
درخصوص همکاری سه‌جانبه بین ایران، پاکستان و عراق در زمینه برگزاری مراسم اربعین، دو طرف ضمن استقبال از این موضوع، بر لزوم تقویت هماهنگی‌ها تأکید کردند.
ولایتی با اشاره به حضور پرشور زائران پاکستانی در مراسم اربعین، گفت: مردم مسلمان پاکستان از طریق ایران به عراق سفر کرده و در این مراسم عظیم شرکت می‌کنند؛ این کار، علاوه‌بر رسمیت دادن به روند همکاری، می‌تواند مقدمه‌ای برای تعاملات گسترده‌تر میان سه کشور باشد.
ولایتی در بخشی از سخنان خود با اشاره به تاریخ مبارزات مردم هند علیه استعمار انگلیس گفت: ما معتقدیم که مسلمانان نقش اساسی در آزادی هند از استعمار داشتند. مقام معظم رهبری نیز پیش از انقلاب کتابی در همین زمینه تألیف و منتشر کرده‌اند.
وی در ادامه با اشاره به وضعیت منطقه قفقاز و جمهوری آذربایجان گفت: شما روابط نزدیکی با آذربایجان دارید، اما در عین حال باید توجه داشت که حکومت آذربایجان اقداماتی انجام می‌دهد که با دیدگاه‌های جهان اسلام مغایر است. از جمله می‌توان به میانجی‌گری میان جولانی و رژیم صهیونیستی و همچنین صدور نفت به اسرائیل در اوج جنایات این رژیم علیه مردم مظلوم فلسطین اشاره کرد. شما می‌توانید از آن‌ها بپرسید که این اقدامات مغایر با دیدگاه مسلمانان و کشورهای اسلامی چرا انجام می‌شود؟
مشاور مقام معظم رهبری همچنین درباره احتمال مذاکره با آمریکا گفت: ما با مذاکره‌ای که بدون  پیش‌شرط و حفظ خطوط قرمز جمهوری اسلامی باشد مخالفتی نداریم. آن‌ها می‌گویند که ایران باید از غنی‌سازی دست بکشد، در حالی که این مسئله از خطوط قرمز ماست و اگر قرار باشد مذاکره به توقف غنی‌سازی منوط شود، قطعاً چنین مذاکره‌ای انجام نخواهد شد.
وی در ادامه سخنان رئیس‌جمهور آمریکا را «متناقض و غیرقابل اعتماد» توصیف کرد.
تریدینگ فایندر
سایر اخبار این روزنامه
با شعار مذاکره برای لغو تحریم جنگ هم به تحریم اضافه شد! با شعار مذاکره برای لغو تحریم جنگ هم به تحریم اضافه شد! لغو تحریم‌ها چه شد؟(یادداشت روز) لغو تحریم‌ها چه شد؟(یادداشت روز) اخبار ویژه اخبار ویژه سوریه در آتش و خون / هلاکت ده‌ها نیروی رژیم جولانی در کمین دروزی‌ها سوریه در آتش و خون / هلاکت ده‌ها نیروی رژیم جولانی در کمین دروزی‌ها دستورات رئیس قوه قضائیه برای مقابله با هرگونه گرانفروشی و احتکار ارزاق عمومی دستورات رئیس قوه قضائیه برای مقابله با هرگونه گرانفروشی و احتکار ارزاق عمومی شمشیر برّان نیروی هوافضای سپاه دست دشمنان را قطع کرد شمشیر برّان نیروی هوافضای سپاه دست دشمنان را قطع کرد قرارداد برقی‌سازی ۱۰۰۰ کیلومتر خط ریلی با شرکت چینی امضا شد قرارداد برقی‌سازی ۱۰۰۰ کیلومتر خط ریلی با شرکت چینی امضا شد بهره‌برداری از ۴ پروژه راهگشای ترافیکی در پایتخت با کاهش40 کیلومتری مسیر تردد بهره‌برداری از ۴ پروژه راهگشای ترافیکی در پایتخت با کاهش40 کیلومتری مسیر تردد آرامش، خردورزی و صلابت رهبر انقلاب در جنگ 12 روزه سرمایه‌ای بالنده و قوام‌بخش بود آرامش، خردورزی و صلابت رهبر انقلاب در جنگ 12 روزه سرمایه‌ای بالنده و قوام‌بخش بود مذاکره‌ای که منوط به توقف غنی‌سازی باشد انجام نخواهد شد مذاکره‌ای که منوط به توقف غنی‌سازی باشد انجام نخواهد شد آژانس در قبال ایران از انجام وظایف بی‌طرفانه و حرفه‌ای عدول کرد آژانس در قبال ایران از انجام وظایف بی‌طرفانه و حرفه‌ای عدول کرد باز هم مردم، جاروشان کردند باز هم مردم، جاروشان کردند پیامدهای خسارت‌بار مذاکره مجدد با آمریکا (مقاله وارده) پیامدهای خسارت‌بار مذاکره مجدد با آمریکا (مقاله وارده) بعد از فرنگی‌کاران، نوبت به درخشش آزادکاران رسید کشتی آزاد جوانان ایران هم قهرمان آسیا شد بعد از فرنگی‌کاران، نوبت به درخشش آزادکاران رسید کشتی آزاد جوانان ایران هم قهرمان آسیا شد