رحمانی‌فضلی: شهرداری ها باید به دنبال تامین منابع مالی جدید باشند

وزیر کشور گفت: شهرداری ها باید به دنبال تامین منابع مالی جدید باشند زیرا از یک سو با تراکم نیروی انسانی مواجهند و از سوی دیگر با کمبود منابع دست و پنجه نرم می کنند. بنابراین برای رفع مشکلات موجود باید به فکر منابع جدید در تامین نیازهای مالی باشند.
به گزارش ایلنا،‌ شهرداران ۶ کلانشهر سارى، خرم آباد، بوشهر، کرج، اهواز و بندرعباس در جلسه ای با حضور عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور احکام خود را از وی دریافت کردند. رحمانی فضلی در ابتدای این جلسه وی با بیان اینکه شهرداری‌ها فقط وظیفه عمرانی ندارند، گفت: شهرداران باید نسبت به مسائل اجتماعی و فرهنگی توجه ویژه داشته باشند. هر چند باید در مسائل عمرانی با اولویت بندی اقدام کنند تا بتوان با استفاده بهینه از منابع، بهره وری را افزایش یابد. وزیر کشور با بیان اینکه یکی از وظایف مهم شهرداری‌ها در مسئله خدمات جلوه پیدا می کند، ادامه داد: ارائه خدمات کار ثانی نیست بلکه باید در کوتاه ترین زمان بهترین خدمات را به مردم ارائه کرد. رحمانی فضلی با بیان اینکه تدوین، تصویب و اجرای بودجه در حوزه شورا و شهرداری انجام می گیرد بر لزوم مدیریت مالی در شهرداری‌ها تاکید کرد و گفت: یکی از ویژگی‌های مهم شهرداری‌ها ارتباط مستقیم مدیریت شهری با مردم است؛ لذا عملکرد این نهاد در افزایش رضایتمندی مردم بسیار مهم و تاثیرگذار است؛ بنابراین اگر عملکرد شهرداری ها موفق باشد افزایش رضایتمندی مردم را در پی خواهد داشت. وی با بیان اینکه شهرداری و معاونت عمرانی استانداری و وزارت کشور باید همکاری، تعامل و ارتباط تنگاتنگ داشته باشند، گفت: وظیفه ما رعایت قانون است و در تعاملات نیز باید قانون را مدنظر داشته باشیم. وزیر کشور با اشاره به لزوم حمایت شوراهای اسلامی شهر از شهرداران افزود: حمایت شورا از شهردار باید به گونه ای باشد که شهردار جسارت تصمیم گیری داشته باشد همچنین شهرداران باید دارای روحیه انقلابی و جهادی برای رفع مشکلات و خدمت به مردم داشته باشند. هر چند امکان دارد کوتاهی در این رابطه وجود داشته باشد که می توان با طرح سوال نسبت به رفع مسائل اقدام کرد. رحمانی فضلی با بیان اینکه رابطه شوراهای اسلامی شهر و شهرداران باید برادرانه، صمیمی و دوستانه باشد گفت: شوراهای اسلامی شهر و شهرداری ها باید همکاری خوبی با سایر نهادها و دستگاه ها بخصوص قوه قضائیه داشته باشند. وی با بیان اینکه نقش شهردار در مدیریت کلان شهر بسیار مهم و اثرگذار است، گفت: شهرداری ها باید به دنبال تامین منابع مالی جدید باشند زیرا از یک سو با تراکم نیروی انسانی مواجهند و از سوی دیگر با کمبود منابع دست و پنجه نرم می کنند. بنابراین برای رفع مشکلات موجود باید به فکر منابع جدید در تامین نیازهای مالی باشند. وزیر کشور با اشاره به فعال شدن کمیسون کلانشهر تهران و سایر کلانشهرها در دولت یازدهم تاکید کرد: شهرداری و شورای عالی استانها می توانند مشکلات خود را در قالب لایحه ای به این کمیسیون در دولت ارائه کنند تا نسبت به رفع مشکلات موجود اقدام شود.
سایر اخبار این روزنامه
علی لاریجانی: قدرت رهبران دنیا در عقلانیت است نه در عربده‌کشی « ابتکار» در گفت‌وگو با فعالان سیاسی بررسی کرد استفساریه‌ای برای پیرمردها مریم نشیبا،گوینده رادیو در گفت وگو با «ابتکار» از دوران تدریس در مدرسه گفت گلبانگ معلمی از جنس صدا محمدصادق جنان صفت به بهانه حرف عجیب خسروتاج و یادآوری وعده وزیر «ابتکار» از مداخله برخی نمایندگان در انتصاب استانداران گزارش می دهد پای «بهارستان » در کفش «فاطمی »! « ابتکار» زوایای همه‌پرسی اقلیم کردستان در منطقه را بررسی می‌کند راه دشوار همه‌پرسی در میان بحران خاورمیانه ??????? ?? ?? ?? ??? ??? ???? ????? ?????? ?????? ??? ????? ?? ???????? ??????? معاونت سازمان میراث از طرح «شهر گردشگر» برای توسعه توریسم در ایران پرده برداری کرد رحمانی‌فضلی: شهرداری ها باید به دنبال تامین منابع مالی جدید باشند جهانگیری در افتتاحیه نمایشگاه بین المللی ایران پلاست: آماده مقابله با تهدیدات جهانی هستیم ولایتی در دیدار رئیس آکادمی دیپلماسی فرانسه استفاده از زور صلح و ثبات منطقه‌ای و جهانی را به خطر می‌اندازد محمد شریعتمداری در جلسه فراکسیون ولایی: اجازه ورود کالاهای بی‌رویه را نمی‌دهیم علی اکبر صالحی: تاسیسات هسته‌ای فردو نماد اقتدار ملی است