مدیرعامل رنو: تحت هیچ شرایطی ایران را ترک نمی‌کنیم

مدیرعامل شرکت خودروسازی رنو اعلام کرد: هر اتفاقی که در 15 اکتبر آینده (23 مهرماه) بیفتد، این شرکت نه تنها ایران را ترک نخواهد کرد، بلکه برای تداوم حضور در ایران برنامه‌ریزی بلندمدت و جدی دارد.
به گزارش ایرنا، دولت آمریکا به موجب قوانین داخلی این کشور باید هر 90 روز یکبار گزارشی درباره پایبندی ایران به تعهداتش در برجام تقدیم کنگره این کشور کند؛ رکس تیلرسون وزیر خارجه آمریکا در دو گزارش در ماه‌های آوریل (اسفند - فروردین) و جولای (تیر - مرداد) تاییدیه مربوط به این توافق هسته‌ای را صادر کرده است. موعد گزارش بعدی دولت آمریکا 15 اکتبر (23 مهرماه) است و در این تاریخ طبق قانون وضع‌شده در کنگره آمریکا، رئیس‌جمهور ملزم است پایبندی ایران به برجام را تایید کند یا نکند.
در همین پیوند، اما «کارلوس گون» مدیرعامل گروه خودروسازی رنو در ایران با اشاره به برنامه‌های میان مدت این گروه با تاکید بر اهمیت بازار ایران تاکید کرد که رنو ایران را ترک نخواهد کرد و برای این کشور برنامه‌ریزی بلندمدت و جدی دارد.
به گفته این مقام مسئول فرانسوی، سال گذشته رنو بهترین عملکرد خود را از ابتدای حضور بی‌وقفه خود در ایران از سال 2004 تجربه کرد و رکورد تولید و فروش را شکست؛ در 9 ماهه سال 2017 نیز رکوردهای جدیدی از تولید و فروش به ثبت رسیده است.


مطابق این برنامه 6 ساله، درآمد سالیانه رنو به بیش از 70 میلیارد یورو خواهد رسید و در پایان 6 سال حاشیه عملیاتی این شرکت بیش از هفت درصد خواهد بود.
برپایه این گزارش، رنو پیش‌بینی کرده که فروش خودرو در پایان این برنامه 6 ساله، به پنج میلیون دستگاه در سال خواهد رسید. گسترش سبد محصولات از جمله خودروهای تجاری سبک، خودروهای برقی و خودروهای خاص منطقه ای، از برنامه‌های دیگر این شرکت است.
سایر اخبار این روزنامه
مدیرعامل رنو: تحت هیچ شرایطی ایران را ترک نمی‌کنیم سرمایه‌گذاری 120 میلیون دلاری آلمانی‌ها برای احداث نیروگاه خورشیدی در ایران وزیر امور خارجه در جلسه غیرعلنی مجلس تاکید کرد ایران آمادگی هرگونه اقدام متناسب با تصمیمات آمریکا درباره برجام را دارد ادامه هشدار چهره‌های بین‌المللی به دونالد ترامپ درباره برجام تحلیل سیاسی هفته زنگنه: برنامه‌ای برای سهمیه‌بندی بنزین نداریم تازه‌ترین گزارش صندوق بین‌المللی پول از اقتصاد ایران؛ دولت طی چهار سال آینده در مدیریت متغیرهای کلیدی اقتصاد موفق خواهدبود دمشق: به کردها اجازه نمی‌دهیم حاکمیت سوریه را نقض کنند هشدار جهاد اسلامی درباره تلاش‌ها برای عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی ارتش عراق رسما آزادی حویجه را اعلام کرد دکتر روحانی در جلسه هیات دولت: برجام یک آزمون بسیار بزرگ برای همه دولت‌های جهان است علت اصلی خشم ترامپ از مقاومت برگزاری کمپین بین‌المللی تحریم امارات به‌دلیل جنایت جنگی در یمن سازمان ملل: تلاش سیستماتیک ارتش میانمار برای راندن روهینگیایی‌هاست کاندولیزا رایس: ترامپ مراقب لفاظی‌هایش علیه کره‌شمالی باشد رئیس امور تحقیقات و فناوری سازمان برنامه و بودجه: رشد 25 درصدی اعتبارات پارک‌های علم و فناوری