تاج: رای به نفع ما نباشد از لیگ قهرمانان کنار می‌کشیم

مهدی تاج رییس فدراسیون فوتبال درباره حضورش در جلسه کمیته مسابقات ‌ای‌اف‌سی و صحبت‌هایش با نماینده عربستان گفت: «من درباره سود فوتبال و سود کنفدراسیون آسیا صحبت کردم و اینکه اگر این روند ادامه داشته باشد، با آسیب رسیدن به تماشاگران و دلسردی اسپانسرها، فوتبال قاره متضرر خواهد شد اما نماینده عربستان فقط می‌گفت ایران ناامن است. گفتم اینجا در این جلسه نمایندگانی از کشورهای استرالیا، ژاپن، چین، قطر و کره‌جنوبی حضور دارند که تیم‌های کشورشان در چارچوب مقدماتی جام جهانی یا برای بازی با ایران یا برای بازی با عراق به ایران آمده‌اند و بدون کوچکترین مشکلی به کشورشان بازگشته‌اند و همه کشورها هم در بازگشت گفته‌اند در امنیت کامل بازی کرده‌اند. اینها نشان از امنیت مطلق ایران دارد. ما نباید اجازه بدهیم سیاست بیش از این در فوتبال دخالت و مردم را از دیدن فوتبال زیبا محروم کند. اگر شور تماشاگر و پول حامی مالی از فوتبال آسیا حذف شوند، آسیب بزرگی به فوتبال قاره وارد می‌شود. یوفا و فیفا اجازه دخالت سیاست در فوتبال را نمی‌دهند و ما هم باید از دنیا تبعیت کنیم. نماینده قطر هم در آن جلسه خوب صحبت کرد و در نهایت رای‌گیری بدون 4 کشور ایران، قطر، امارات و عربستان انجام شد.» وی با اشاره به اینکه رای به نفع ایران بوده گفت: «بیانیه را هم به این صورت نوشتند که خواست و اراده کمیته مسابقات به برگزاری بازی رفت و برگشت در همه کشورهاست در حالی که در بیانیه سال قبل به صراحت نام ایران و عربستان را آورده و از این بخش استثنا کرده بودند. در حقیقت کمیته مسابقات رای داده بود ایران امن نیست.»  تاج با اشاره به اینکه این رای باید به تایید هیات رییسه ‌ای‌اف‌سی برسد گفت: «البته ما در اجلاس هیات رییسه که به زودی در بانکوک برگزار می‌شود، آقای کفاشیان را داریم و مطمئن هستم ایشان به خوبی از دستاورد اخیر دفاع می‌کنند.»
به گفته تاج عربستانی‌ها دیروز به دیدن شیخ سلمان رفته‌اند تا رای را عوض کنند اما احتمال تصویب نشدن رای اولیه کم است چرا که کمیته مسابقات صراحتا رای به بازی رفت و برگشت در کشورها از جمله ایران داده و تبصره و قید و استثنا هم در آن دیده نمی‌شود.
جالب‌ترین حرف رییس فدراسیون فوتبال به موضع متقابلش درباره تصمیم احتمالی عربستانی‌ها مربوط می‌شود. ظاهرا سعودی‌ها به شیخ سلمان گفته‌اند اگر هیات رییسه رای اولیه را تایید کند از لیگ قهرمانان کنار می‌کشند اما تاج هم می‌گوید: «عکس این مساله هم صادق است و اگر این رای‌گیری و تصمیم قانونی کمیته مسابقات، در جلسه آینده هیات رییسه ای‌اف‌سی مصوب نشود، ما هم از مسابقات آسیا کنار خواهیم رفت چون این را ظلمی بزرگ در حق فوتبال ایران و آسیا می‌دانیم.»