فاینانس هواپیماهای ایران‌ایر سرانجام نهایی شد

پس از ماه‌ها گمانه‌زنی و مذاکره یک شرکت چینی اجرای فاینانس قرارداد خرید هواپیماهای ایران‌ایر را تقبل کرد.
به گزارش ایسنا، طبق اعلام وزارت راه و شهرسازی ساعتی پیش در دفتر فرزانه شرف‌بافی – مدیرعامل ایران‌ایر – مذاکرات این شرکت هواپیمایی با یک شرکت چینی مذاکرات به امضای یک تفاهم‌نامه رسید تا این شرکت اجرای فاینانس هواپیماهای خریداری شده ایران‌ایر را برعهده بگیرد.
این مذاکرات در حالی به نتیجه نهایی رسیده که پس از گذشت حدود یک سال و نیم از خرید هواپیماهای ایرباس و بوئینگ سنگ‌اندازی‌های آمریکا و ترس بانک‌های بین‌المللی برای ورود به بازار ایران باعث شده بود که امکان نهایی شدن فاینانس به وجود نیاید.
ایران ایر به منظور اجرایی شدن قرارداد خود با ایرباس مجبور شد سه فروند هواپیمای جدید که از این شرکت را تحویل گرفته را به شکل نقدی خریداری کند و بنا بر آن بود که با نهایی شدن فاینانس مبلغ پرداختی ایران ایر به عنوان پیش پرداخت دیگر هواپیماها لحاظ شود.


طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته 85 درصد از بهای هواپیماهای خریداری شده از سوی ایران به شکل فاینانس و 15 درصد به شکل نقدی پرداخت خواهد شد.
ایران‌ایر 100 فروند ایرباس، 80 فروند بوئینگ و 20 فروند‌ای تی آر خریده که قرارداد آنها پس از اجرایی شدن توافق هسته‌ای میان طرفین به امضاء رسید.
اوفک، وزارت خزانه‌داری آمریکا فروش این هواپیما به ایران را در مجوزهایی چندگانه مورد تایید قرار داده است.
سایر اخبار این روزنامه
فاینانس هواپیماهای ایران‌ایر سرانجام نهایی شد 14 طرح سرمایه‌گذاری در منطقه آزاد چابهار به مرحله قرارداد رسید آیت‌الله سید محمود طالقانی: می‌خواهند زن‌ها را به ابتذال رژیم گذشته برگردانند روسیه: آمریکا به دنبال تقسیم سوریه است مدیرکل سرمایه‌گذاری خارجی وزارت صنعت: 3.2 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری خارجی صنعتی در دولت دوازدهم انجام شد در جلسه شورای عالی فضای مجازی به ریاست دکتر روحانی؛ اولویت‌های فضای مجازی کشور در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی برای سال 1397 تعیین شد آیت‌الله نصرالله شاه‌آبادی دعوت حق را لبیک گفت با این ناهنجاری برخورد کنید آذری جهرمی: مانع تراشی با هر روشی برای توسعه فناوری اطلاعات خیانت به آینده کشور است غلامحسین کرباسچی، دبیرکل حزب کارگزاران در گفت‌وگوی اختصاصی با روزنامه جمهوری‌اسلامی: اولویت رئیس‌جمهور در شرایط فعلی باید ایجاد وفاق سیاسی در داخل کشور باشد دکتر روحانی رحلت مرحوم آیت‌الله شاه‌آبادی را تسلیت گفت روابط عمومی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه اعلام کرد: انهدام خودروی انتحاری و هلاکت تروریست‌ها در منطقه مرزی سراوان رئیس دیوان عدالت اداری: عملکرد کمیسیون ماده صد شهرداری‌ها نیازمند اصلاح است رسانه اتریشی: هویت عامل حمله به اقامتگاه سفیر ایران مشخص شد 7 فیلم اکران نوروزی، قطعی شدند