امیر صباحی فرد از منطقه پدافند هوایی جنوب بازدید کرد

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا (ص) از مواضع پدافندی و یگان‌های منطقه پدافند هوایی جنوب کشور بازدید کرد.
به گزارش ایسنا، امیر سرتیپ علیرضا صباحی فرد در این سفر از گروه پدافند هوایی خارک و یگان‌های عملیاتی این گروه پدافند هوایی بازدید کرد و میزان آمادگی آنان را مورد ارزیابی قرار داد.
وی همچنین در جمع کارکنان منطقه پدافند هوایی جنوب گفت: منطقه پدافند هوایی جنوب یکی از حساس‌ترین مناطق پدافند هوایی کشور است؛ چرا که حراست از آسمان مقدس خلیج همیشه فارس را بر عهده دارد و جزیره خارک هم یکی از جزایر راهبردی است که بخش عمده صادرات نفت کشور از این جزیره انجام می‌شود.
فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا (ص) تاکید کرد: در دوران دفاع مقدس هم کارکنان پدافند هوایی با فداکاری مثال زدنی خود از آسمان خلیج فارس و امنیت جزیره خارک حراست کردند و اجازه ندادند امنیت تردد کشتی‌ها از جزیره خارک و صادرات کشور مختل شود و امروز هم کارکنان پدافند با تمام توان ادامه دهنده پیشکسوتان خود هستند.
سایر اخبار این روزنامه
آغاز فعالیت بازار ثانویه ارزی در بازار سرمایه طی روزهای آینده دکتر روحانی در پاسخ به تهدید نفتی ترامپ: امکان ندارد نفت منطقه صادر شود و نفت ایران صادر نشود تاکید نوری مالکی بر لزوم انحصار سلاح در دست دولت عراق برملا شدن نقشه آمریکایی‌ها برای ورود 600 داعشی به چند استان عراق کارشناسان نظامی فرانسوی: ائتلاف سعودی در باتلاق یمن گیر افتاده است دست‌های ائتلاف متجاوز در یمن بالا رفت آمریکا نسل جدید بمب‌های اتمی خود را در ترکیه مستقر می‌کند محل شهادت 290 مسافر هواپیمای ایرباس در آب‌‌های خلیج فارس گلباران شد پس از دو ماه بسته اقتصادی 1+4 جمعه رونمایی می‌شود پاسخ وزارت کشور به مقاله بحران مدیریت در ماجرای آب خرمشهر و آبادان سردار شریف مطرح کرد تاکید فرمانده کل سپاه بر تحویل به موقع پروژه آبرسانی به خوزستان هیات عمومی دیوان عدالت اداری: کارگزاران روستایی مخابرات مشمول قانون کارند امیر صباحی فرد از منطقه پدافند هوایی جنوب بازدید کرد معاون حقوقی و امور مجلس وزیر آموزش و پرورش: همچنان آموزش و پرورش 3 هزار میلیارد تومان کسری بودجه دارد فرصتی برای مرور اجمالی کارنامه سیاه دشمنان ملت