تقويت روابط اقتصادي در دستور کار ايران و مجارستان

به گزارش ايلنا، علي لاريجاني در ديدار ژولت شمين معاون نخست وزير مجارستان با اشاره به روابط تاريخي و ديرينه دو کشور ايران و مجارستان گفت: رفت و آمدهاي مقامات نشان‌دهنده علاقمندي دو کشور براي گسترش روابط و تعاملات در حوزه‌هاي مختلف از جمله موضوعات پارلماني، منطقه‌اي و اقتصادي است.
او با بيان اينکه‌امروز شرايط براي همکاري‌هاي گسترده بين ايران و مجارستان مهياست، افزود: به ويژه بعد از توافق هسته‌اي زمينه‌ها براي همکاري‌هاي دوجانبه بهبود يافته و حتي کميسيون مشترکي براي گسترش روابط ايجاد شده بنابراين در شرايط کنوني احياء و تقويت روابط اقتصادي به ويژه مسائل صنعتي و زمينه‌ها و ظرفيت‌هاي جديد بايد در دستور کار قرار گيرد.
لاريجاني تقويت و گسترش موضوعات زيست محيطي، انرژي‌هاي نو، پروژه‌هاي عمراني مانند بنادر و راه‌آهن و بخش کشاورزي را اولويت‌هاي کنوني ايران دانست و گفت: قطعاً ايران و مجارستان مي‌توانند در اين حوزه‌ها همکاري گسترده و مثبتي داشته باشند البته در اين حوزه مسائل و تعاملات بانکي داراي اهميت بسيار زيادي است.
در اين ديدار ژولت شمين با اشاره به‌امادگي مجارستان براي گسترش روابط سياسي، اقتصادي و فرهنگي با جمهوري اسلامي‌گفت: کشور مجارستان در دوران تحريم روابط مثبت خود با ايران را حفظ کرد و اميدواريم در شرايط پسابرجام اين روابط و تعاملات گسترش يابد و در اين عرصه هيچ مشکل و مانعي وجود ندارد.


او ادامه داد: مجارستان علاقمند به گسترش همکاري‌هاي دو جانبه با جمهوري اسلامي‌است و اين کشور همواره در اتحاديه اروپا سعي کرده که حامي‌منافع ايران باشد.
معاون نخست وزير مجارستان با اشاره به ظرفيت‌هاي گسترده ميان ايران و مجارستان براي گسترش روابط تصريح کرد: در شرايط کنوني مسائل و ظرفيت‌هاي مختلفي از جمله در حوزه انرژي وجود دارد که دو کشور بايد در جهت تقويت روابط در اين حوزه تلاش کنند البته گسترش تعاملات بانکي نيز داراي اهميت است و بهبود هر چه سريعتر اين حوزه به نفع تجار و بازرگانان دو کشور خواهد بود.
شمين ادامه داد: کشور مجارستان علاقه بسياري براي همکاري‌ها با جمهوري اسلامي‌در زمينه بخش کشاورزي و انرژي‌هاي نو دارد که‌اميدوارم دو کشور برنامه‌ريزي و تلاش گسترده‌اي براي تقويت اين حوزه‌ها انجام دهند.
قیمت لحظه ای ارز دیجیتال