فساد فقط مربوط به نهادهای اجرایی نیست

محمدرضا عارف رئیس فراکسیون امید در جمع رئیس و مدیران ارشد دیوان محاسبات کشور با انتقاد از برخی اظهار نظرهای غیر دقیق و شایعه‌سازی در فضای رسانه‌ای کشور توسط برخی اشخاص و مسئولین گفت: گاهی برخی افراد برای آن که در فضای مجازی قهرمان شوند اظهارنظرها و شایعاتی را مطرح می‌کنند که تا مدت‌ها افکار عمومی ذهن‌شان درگیر این گونه شایعات می‌شود. متاسفانه در فضای مجازی هر چه تند و تیزتر صحبت شود با اقبال بیشتری رو به رو می‌شوند غافل از این که قهرمانان فضای مجازی فردا علیه خودشان در همین فضای مجازی عمل
خواهند کرد.
وی همچنین گفت: در اوایل انقلاب برخی از افراد که فارغ‌التحصیلان خوب دانشگاه‌ها و مدیران توانمندی هم بودند به خاطر تاکید بر ویژگی «تعهد» کنار گذاشته شدند و افرادی بعضا بی‌تجربه ولی دارای تعهد کاری به کار گرفته شدند و هزینه‌های جابجایی را دستگاه‌های اجرایی با توجه به اهمیت و ضرورت این ویژگی پذیرفتند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: گاهی به برخی افراد که ظرفیت پذیرش مسئولیت نداشتند سمت‌های کلانی داده شد و آنها با عملکرد بدشان برای کشور مشکلات عظیمی را ایجاد کردند که هنوز تبعات سوء مدیریت آنها را مشاهده می‌کنیم و عجیب است که اکنون در مقام مدعی هم ظاهر می‌شوند.


وی به اهمیت نقش نظارت در یک نظام ارزشی و دینی اشاره کرد و با برشمردن راهبردهای نظارت در یک نظام حکومتی گفت: باید بر اجرای دقیق قوانین و مقررات نظارت جدی شود و همچنین به جای مچ‌گیری و پیدا کردن سوژه از دستگاه‌ها باید راهکار پیشگیری از سوی نهادهای نظارتی دنبال شود.
عارف با انتقاد از تسویه‌حساب‌های سیاسی از سوی نهادهای نظارتی با برخی مدیران، این گونه برخوردها را باعث سرمایه‌سوزی در کشور دانست و تصریح کرد: متاسفانه شاهد هستیم بخاطر برخوردهای سیاسی با موضوع نظارت از وظیفه ذاتی نهادهای نظارتی غفلت می‌شود و این موضوع باعث شکل‌گیری برخی تخلفات بخصوص زمینه‌ساز برخی فسادها در دستگاه‌ها‌ شده است.
رئیس فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی با بیان این که متاسفانه قبح فساد ریخته شده و رومیزی به جای زیرمیزی رایج شده است، گفت: وقتی صحبت از فساد می‌شود نباید این تلقی ایجاد شود که فساد تنها در نهادهای اجرایی امکان رشد و نمو دارد. متاسفانه نهادهایی که خود باید با فساد برخورد کنند بعضا آلوده به فساد می‌شوند به همین دلیل دستگاه‌ها‌ی نظارتی نباید برای هیچ فردی مصونیت قائل شوند.
به گزارش ایسنا،وی بر ضرورت اقتدار سازمانی دیوان محاسبات در راستای انجام وظایف محوله و نیز ارائه راهکار مناسب برای حل مشکلات دستگاه‌ها‌ از سوی دیوان تاکید کرد و گفت: باید نظارت دقیق و غیرمحسوس بر عملکرد ناظرین صورت بگیرد چرا که بخشی از مشکلات در فساد اداری ناشی از بی توجهی به نظارت بر عملکرد ناظرین است. اگر روزی ناظرین خود مرتکب تخلف و عدول از قانون شوند باید فاتحه امر نظارتی را در کشور خواند و باید گفت وای
به روزی که بگندد نمک!
سایر اخبار این روزنامه
مهدی مالمیر روزنامه نگار فساد فقط مربوط به نهادهای اجرایی نیست فریدون مجلسی کارشناس بین‌الملل علی شمس اردکانی رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی «آفتابه لگن هفت دست، شام و ناهار هیچی» حکایت مدیران ایرانی است دروغ است پسرم گاوداری ندارد محمدرضا باهنر و احمدی‌نژاد هم به کمپین «فرزندت کجاست» پیوستند عواملی که باعث می‌شود روزنامه‌ها در ایران در مورد برخی موضوعات مثل فساد در توزیع کاغذ و آگهی اتحاد نداشته باشند چیست؟ سنگلج در سوگ عزت با عزت رفت توافق اولیه ترامپ و پوتین درباره خروج ایران از سوریه افتتاح شماره حساب ارزی برای کمک به فقرا وعده‌های سرخرمن در مورد معوقات بانکی دادگاه مفسدان اقتصادی علنی و از شبکه‌های صدا و سیما پخش خواهد شد صعود ارزش لیر فرار مردم ونزوئلا به کشورهای همسایه تجربه حمایت اروپا از کوبا در برابر تحریم‌های آمریکا واکنش سازمان انرژی اتمی به گزارش «چرا نیروگاه اتمی بوشهر به داد صنعت برق نمی‌رسد»