شینهوا به نقل از سفیر ژاپن در ایران: ژاپن بدون توجه به تحریم‌ها با ایران تجارت‌ می‌کند

خبرگزاری رسمی چین گزارش کرد که ژاپن بدون توجه به تحریم‌های آمریکا علیه ایران، به تجارت قانونی و مشروع با ایران ادامه خواهد داد.
به گزارش ایرنا، شینهوا روز جمعه از قول میتسوگو سایتو سفیر ژاپن در ایران آورده است که به رغم تحریم‌هایی که وجود دارد ما مناسبات و همکاری‌های تجاری با ایران را ادامه خواهیم داد.
وی افزود: تحریم‌هایی از سوی آمریکا در نظر گرفته شده است اما شرکت‌ها، بازرگانان و صاحبان موسسات ژاپنی بدون توجه به آنها به تجارت با ایران ادامه خواهند داد.
خبرگزاری رسمی چین‌ می‌نویسد که دیپلمات ارشد ژاپنی در ملاقاتی که عبدالناصر همتی رییس بانک مرکزی ایران داشته به او گفته است که در ماه‌های اخیر با وجود این تحریم‌ها، شرکت‌ها و بازرگانان ژاپنی از تجارت خود با ایران حراست کرده اند.
سفیر ژاپن در ایران با اشاره به اینکه بزودی یک هیات بانکی از ایران راهی توکیو‌ می‌شود، خاطرنشان کرد ما بر اساس منافع خودمان با قدرت همکاری‌های اقتصادی با ایران را ادامه‌ می‌دهیم.
سایر اخبار این روزنامه
بیانیه جمعی از اصلاح‌طلبان به مجمع تشخیص مصلحت نظام پیرامون ضرورت تصویب لوایح چهارگانه بررسی می‌شود: خشایار الوند، طنزپرداز و نویسنده مجموعه‌های موفقی مانند «پایتخت» و «شب‌های برره» در 51 سالگی درگذشت مخالفت مجلس با افزایش قیمت سیگار سلامت جامعه زیر پای مافیای دخانیات دادستان کل رژیم صهیونیستی تصمیم به اقامه دعوی علیه نتانیاهو گرفت نخست‌وزیر متهم گزارش «همدلی» از حواشی ماراتن قیمت ها در خصوص یکی از پر مصرف ترین کالاهای اساسی کشور توییت ظریف پس از مذاکرات ناکام سران آمریکا و کره شمالی: مذاکره جدی با نمایش‌های پر سر و صدا متفاوت است به‌منظور تعمیرات سالانه و تعویض سوخت نیروگاه اتمی بوشهر خاموش شد همتی: حفظ روابط محدود بانکی با بانک‌های خارجی یک ضرورت است شینهوا به نقل از سفیر ژاپن در ایران: ژاپن بدون توجه به تحریم‌ها با ایران تجارت‌ می‌کند نماینده مردم ایلام مجلس شورای اسلامی: روسیه و چین دنبال بهانه‌ هستند تا با ما رابطه بانکی نداشته باشند عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس مطرح کرد؛ کارگران در شرایط سختی زندگی می‌کنند