حجت‌الاسلام رئیسی: در قوه قضائیه خیلی تلاش کردند که مرا به حاشیه ببرند

کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: باید آستانه تحمل مسئولان و نه فقط سران قوا بلکه همه مدیران بالا برود.
به گزارش انتخاب به نقل از ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی در حاشیه ضبط گفت‌وگو با ایرانیان خارج از کشور در شبکه جام جم در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره نحوه مواجهه دولت آینده با حاشیه‌سازی‌ها و حاشیه‌پردازی‌ها گفت: حاشیه‌ها مسئولان را از کار اصلی‌شان برای توجه به دغدغه‌های مردم و حل مشکل معیشت، گرانی و بیکاری و مقابله با ناهنجاری‌ها و آسیب‌های اجتماعی بازمی‌دارد و باید نسبت به حاشیه زدایی تلاش کرد.
رئیسی تاکید کرد: من به دور از جناح‌بازی‌ و سیاسی‌بازی و روابط سیاسی که بعضاً بین جناح‌ها و گروه‌هاست تلاش می‌کنم همراه با مردم و در خدمت مردم باشم و مردم هم حتماً دولت را همراهی و یاری می‌کنند.
این کاندیدای ریاست جمهوری گفت: در قوه قضائیه هم خیلی تلاش کردند که مرا از متن به حاشیه‌ها ببرند، ولی رسماً اعلام کردم که گرفتار حاشیه‌ها نخواهم شد و ان شاءالله در دولت هم همین کار را خواهم کرد.


رئیسی افزود: کشور ظرفیت‌های بسیاری دارد که باید از همه آنها استفاده شود اما به‌ خاطر برخی جناح‌بازی‌ها از این ظرفیت‌ها غفلت و کشور گرفتار حواشی شده است.
وی با بیان این‌که دولت او دولتی عدالت‌محور است، گفت: عدالت ایجاب می‌کند از همه ظرفیت‌هایی که کشور را پیش می‌برد بهره ببریم و بدون توجه به این‌که افراد از کدام شهر و طایفه‌اند، به هر کسی که ظرفیت خدمتگزاری به‌ مردم را دارد، میدان دهیم.
رئیسی گفت: وقتی وارد دستگاه قضا شدم در همان ابتدای امر جلسه‌ای با اصحاب رسانه داشتم که گفتند ۴۰ پرونده برای ما در دادگستری مطرح است که شاکی آنها دستگاه قضایی است. من گفتم اگر قرار است ما شاکی باشیم از همه رسانه‌ها گذشت می‌کنم و هر ۴۰ پرونده را بستیم‌ و تاکید کردم بگذارید رسانه‌ها در بیان نظرات و نقدهایشان آزاد باشند.
وی با بیان این‌که مسئولان باید همیشه خود را در معرض نقد قرار دهند، متذکر شد: دولتی که خود را در معرض نقدپذیری قرار ندهد حتماً دچار آفت و آسیب می‌شود.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: جوانانی در کشور هستند که به اشکالات به دقت توجه دارند و این اشکالات را هشدار می‌دهند گرچه ممکن است زبان و بیانشان تند باشد که دولتمردان باید برای شنیدن حرف‌های آنها آستانه تحمل خود را بالا ببرند.
خبرنگار دیگری از این کاندیدای ریاست جمهوری درباره واکنش او در مقام رئیس دولت آینده به نقدهای رسانه ملی از دولتش در صورت پیروزی در انتخابات پرسید و رئیسی پاسخ داد: من رئیس قوه‌ قضائیه‌ام و بخش مهمی از دستگاه‌های اجرایی و دولت به‌معنای عام کلمه در اختیارم هست و در بخش عملکردی نیز چند سازمان زیر نظر قوه قضائیه قرار دارد.
رئیسی افزود: معتقدم باید آستانه تحمل مسئولان و نه فقط سران قوا بلکه همه مدیران بالا برود و الان می‌بینید که در بخش‌های مهم رادیو و تلویزیون و رسانه‌های مکتوب و دیجیتال درباره عملکرد ما حرف می زنند.
وی ادامه داد: در انتخابات دوره قبل شاید کمتر کسی در کشور به میزانی که بنده مورد تهمت و افترا قرار گرفتم‌ بوده باشد و با آنکه حرف‌های نادرست و نابه‌جایی درباره من زدند و با آنکه‌ افترا از هیچ‌کس جایز نیست اما یک شکایت هم از کسی نکردم در حالی که رقبای ما صدها شکایت کردند.
رئیسی با تاکید بر این‌که باید فضا را برای نقد و نقدپذیری باز کرد، افزود: در جلساتی که با رسانه‌ها دارم و در نشست‌های دانشجویی و نخبگانی افراد به راحتی حرف‌ها و مسائل خود را مطرح می‌کنند و من این فضا را برای کشور مناسب می دانم.
رئیسی ادامه داد: وقتی رهبر معظم انقلاب ساعت‌ها می‌نشینند و اساتید و دانشجویان با ایشان به راحتی حرف می‌زنند و در دل‌هایشان را مطرح می‌کنند، تکلیف بنده به عنوان یک سرباز نظام و خدمت‌گزار مردم روشن است.
وی تاکید کرد: باید این روحیه در همه مسئولان باشد تا آسیب نبینیم و الا مسائل ابتدا به پچ‌پچ و درگوشی و کم‌کم به ناهنجاری‌ها تبدیل می‌شوند و آن وقت می‌گوییم چرا کسی به ما هشدار نداد که مثلاً در حوزه اقتصاد، در حوزه کشاورزی و در نظام ارزی و بانکی چه خبر است.
این کاندیدای ریاست جمهوری به ذکر نمونه‌ای در این خصوص پرداخت و گفت: امروز مردم سوال جدی دارند که ارز ترجیحی ۴۲۰۰ تومانی برای این بود که مردم در حوزه کالاهای اساسی در رفاه باشند اما چرا این ارز در اختیار آنها قرار نگرفت و بخش عمده آن به جیب دلال‌ها رفت و مردم مجبور شدند کالاهای اساسی را با قیمت بالا بخرند؟
رئیسی گفت: مسائل زیادی وجود دارد که اگر از سوی دلسوزان به‌موقع هشدار داده شود به اصلاح فوری امور منتهی می‌شود و یقیناً اصلاح امور به نفع همه است.
سایر اخبار این روزنامه
تبلیغات کاغذی انتخابات چه زیان‌‌هایی برای محیط زیست و فرهنگ دارد؟ دنیای تکنولوژی نجات‌دهنده کاغذ محمد یوسفی آرامش سبقت در وعده‌های بی‌سرانجام دبیر کمیته علمی کشوری کووید19: «قارچ سیاه» چیز جدیدی نیست روحانی در جلسه هیئت دولت: قصد انجام نطق خداحافظی ندارم؛ به موقع حرف‌هایی خواهم زد نشانه‌ای از «توهم» یا طرح یک «کودتا» خط‌ونشان ترامپ برای بازگشت به کاخ سفید احیای برجام به کجا می‌رسد؟ ماراتن مذاکرات وین، چند گام تا خط پایان «ابتکار» وضعیت بازار سرمایه در دولت دوازدهم را بررسی کرد تقصیر دولت در اوج و فرود بورس حجت‌الاسلام رئیسی: در قوه قضائیه خیلی تلاش کردند که مرا به حاشیه ببرند سخنگوی سپاه : اجازه خدشه‌ دار شدن منزلت اجتماعی سپاه را نمی‌دهیم وزیران کشور ایران و تاجیکستان تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند سخنگوی ستاد رئیسی اعلام کرد گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای در مورد کابینه احتمالی رئیسی صحت ندارد انجام ماموریت بزرگ با «صبوری» و «اتحاد» امتیاز می‌خواهیم، نه معجزه! دراگان اسکوچیچ: از تصمیم کنفدراسیون فوتبال آسیا ناامید شدم انجام ماموریت بزرگ با «صبوری» و «اتحاد» امتیاز می‌خواهیم، نه معجزه! انجام ماموریت بزرگ با «صبوری» و «اتحاد» امتیاز می‌خواهیم، نه معجزه!