کشورهای میزبان متهمان پرونده گروهک منافقین مجرم محسوب می‌شوند

دوازدهمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات
۱۰۴ نفر از اعضای سازمان مجاهدین خلق موسوم به منافقین و همچنین ماهیت این سازمان به عنوان یک شخصیت حقوقی برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری میزان، دادگاه رسیدگی به اتهامات
۱۰۴ نفر از اعضای سازمان مجاهدین خلق موسوم به منافقین و همچنین ماهیت این سازمان به عنوان یک شخصیت حقوقی، روز سه‌شنبه (۱۸ اردیبهشت) در شعبه یازدهم دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی حجت‌الاسلام والمسلمین «دهقانی» در مجتمع قضائی امام خمینی(ره) به صورت علنی برگزار شد.


قاضی دهقانی در ابتدای جلسه دادگاه گفت: پرونده‌ای مشتمل بر کیفرخواست واصله از دادسرای عمومی و انقلاب تهران در مورد اتهامات ۱۰۴ سرکرده گروهک منافقین و شخصیت حقوقی سازمان به دادگاه واصل شد که شعبه یازدهم دادگاه کیفری یک استان تهران طبق قانون در حال رسیدگی به این پرونده است.
وی افزود: به کشور‌هایی که میزبان متهمان این پرونده هستند تذکر می‌دهیم، میزبانی از این متهمان برابر کنوانسیون‌های بین‌المللی مبارزه با تروریسم جرم محسوب می‌شود. برخی از این کشور‌ها مانند فرانسه نسبت به میزبانی متهمان این پرونده، که متهم به اقدامات تروریستی و جنایت علیه بشریت هستند، تجدیدنظر و نسبت به استرداد آن‌ها مطابق اعلان قرمز صادر شده با سازمان‌های بین‌المللی همکاری کنند. همچنین مردم کشور آلبانی به دلیل اینکه میزبان متهمان این پرونده است، استرداد آن‌ها به ایران را از دولت خود پیگیری کنند.
سایر اخبار این روزنامه
ضرورت هماهنگی دستگاه‌ها در به‌کارگیری سامانه جامع تجارت اسرائیل در تنگنای توافق دوحه (یادداشت روز) اخبار ویژه حملات ترکیبی مقاومت علیه اسرائیل همزمان با تحولات رفح! بهره‌برداری از ۱۱۰۰ پروژه عمرانی در سفرهای استانی رئیسی عصر طلایی تمدن اسلام تحت تأثیر انقلاب اسلامی و مجاهدت‌های رهبر معظم انقلاب در حال آغاز است اسرائیل حریف حماس نشد زنان و کودکان رفح را گروگان گرفت گزارش تارنمای اینترسپت از شکنجه دانشجویان بازداشتی در آمریکا نیچروان بارزانی: اجازه نمی‌دهیم اقلیم کردستان مرکزی برای تهدید ایران شود نشست رئیس قوه قضائیه با وزیر آموزش و پرورش و جمعی از معلمان نمونه کشور کشورهای میزبان متهمان پرونده گروهک منافقین مجرم محسوب می‌شوند مأمور پلیس هرمزگان در مبارزه با قاچاقچیان سوخت به شهادت رسید مبارزه با استقراض از بیگانگان  ضرورت هماهنگی دستگاه‌ها در به‌کارگیری سامانه جامع تجارت ضرورت هماهنگی دستگاه‌ها در به‌کارگیری سامانه جامع تجارت