آبروریزی ترامپ در پارلمان اسرائیل


  گروه سیاسی: در شرایطی که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دیروز -دوشنبه- برای اجرای توافق آتش بس راهی سرزمین‌های اشغالی شده بود، سخنرانی او در پارلمان رژیم صهیونیستی (کنست) پس از اعتراض تعدادی از نمایندگان جنجالی شد. جنجالی شدن حضور ترامپ در کنست در شرایطی اتفاق افتاد که پس از حضور کوتاه مدت در تل‌آویو، او برای نشستی با حضور سران جهان به شرم الشیخ مصر و امضای رسمی توافق صلح غزه عازم قاهر شد. 
به گزارش «تجارت»، رسانه‌های عبری گزارش دادند که در جریان سخنرانی «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در کنست رژیم صهیونیستی، فضای صحن برای لحظاتی دچار هرج‌ و مرج شد و نیروهای امنیتی ناچار به مداخله شدند. مأموران امنیتی ابتدا فردی را که در میانه سخنرانی شعار داده بود، از سالن خارج کردند. به دنبال این اتفاق، رادیوی ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که ، «ایمن عوده» و «عوفر کسیو» ۲ عضو عرب کنست به دلیل اعتراض و قطع سخنان ترامپ از صحن پارلمان بیرون برده شدند. منابع رسانه‌ای عبری گزارش داده‌اند که این ۲ نماینده در آغاز سخنرانی ترامپ شعارهایی در اعتراض به سیاست‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی سر داده‌اند و نیروهای انتظامی بلافاصله آن‌ها را از جلسه خارج کرده‌اند. افزون بر این، دو نماینده پارلمان رژیم صهیونیستی اعلام کردند که سخنرانی دیروز ترامپ در کنست را تحریم می‌کنند چراکه طرح او برای آتش‌بس در غزه و آزادسازی احتمالی اسرای فلسطینی را یک شکست و نه پیروزی می‌دانند. برخی رسانه‌های رژیم صهیونیستی به نقل از «آمیت هالوی» عضو پارلمان این رژیم از حزب لیکود به ریاست نتانیاهو اعلام کردند: «پیشنهاد ترامپ که راه را برای آتش‌بس و عملیات برنامه‌ریزی‌شده تحویل بازداشتی‌ها هموار کرد، بر خلاف پیروزی در جنگ است.» همچنین این رسانه‌ها به نقل از «آوی ماعوز» رئیس حزب تندروی «نوعم» اعلام کردند که او در سخنرانی ترامپ حضور نخواهد داشت. این در حالیست که ترامپ برای دیدار با سران رژیم صهیونیستی و سخنرانی در کنست وارد تل‌آویو شده است.

جنگ تمام شد
جنجالی شدن حضور ترامپ در پارلمان رژیم اسرائیل در شرایطی اتفاق افتاد که رئیس جمهور آمریکا پیش از سخنرانی در پارلمان رژیم صهیونیستی با امضای دفتر یادبود این پارلمان نوشت: این افتخار بزرگی برای من است - یک روز عالی و زیبا. یک شروع جدید. ترامپ در گفتگو با خبرنگاران در کنست تکرار کرد: جنگ تمام شده است، حماس به طرح خلع سلاح پایبند خواهد بود. نتانیاهو نیز در سخنان خود گفت: جنگ تمام شد.

طلوع خاورمیانه جدید پس از صلح غزه
علی‌رغم جنجالی شدن نشست پارلمان رژیم اسرادیل، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در سخنان خود در کنست اسرائیل با استقبال از آزادی تمامی زندانیان صهیونیست طبق توافق آتش‌بس با گروه مقاومت فلسطینی حماس ابراز امیدواری کرد که منطقه غرب آسیا برای همیشه در صلح و آرامش باشد. وی پایان جنگ غزه را یک دستاورد بزرگ برای اسرائیل و تمام کشورهایی توصیف کرد که در این مسیر گام برداشتند و از کشورهای عربی و رهبران کشورهای مسلمان که به گفته او «برای فشار آوردن به حماس و آزادی زندانیان گرد هم آمدند» قدردانی کرد. ترامپ با بیان اینکه «این، طلوع تاریخی یک خاورمیانه جدید است» گفت: بسیاری به ما می‌گفتند که شما وقتتان را تلف می‌کنید اما ما با افراد با استعدادی که منطقه را و اسرائیل را دوست دارند، همکاری کردیم. او مدعی شد: این، پایان عصر وحشت و مرگ و آغاز عصر ایمان و امید و خداست. این، آغاز یک توافق بزرگ و هماهنگی پایدار برای اسرائیل و همه ملت‌های منطقه‌ای است که به زودی به منطقه‌ای واقعاً باشکوه تبدیل خواهد شد. من به شدت معتقدم که این طلوع تاریخی یک خاورمیانه جدید است.

کوشنر برنامه صلح با ایران را پیگیری کند



رئیس جمهور آمریکا در بخش دیگری از صحبت‌های خود به تجاوز وحشیانه جنگنده‌های کشورش به ایران و هدف قرار دادن تاسیسات هسته‌ای کشور اشاره کرد و مدعی شد: اگر ما تأسیسات هسته‌ای ایران را بمباران نمی‌کردیم، ابر تیره‌ای بر سر توافق غزه وجود داشت. ترامپ با اشاره به توافق صلح غزه گفت: اگر به آن فکر کنید، اگر ما این کار را نمی‌کردیم و با فرض اینکه همان توافقی را که امروز داریم، انجام می‌دادیم، ابر تاریکی بر سر این توافق وجود داشت. و اول از همه، این اتفاق نمی‌افتاد زیرا سایر کشورهای عرب و مسلمان واقعاً از انجام توافقی که اکنون داریم، احساس راحتی نمی‌کردند.
او مدعی شد که تهران را در حال حرکت به سمت «توافق» برای عادی‌سازی روابط با واشنگتن می‌بیند و گزارش‌های مربوط به از سرگیری برنامه هسته‌ای ایران را باور نمی‌کند. او با تکیه بر ادعاهای واهی و خصمانه آمریکا علیه کشورمان، خطاب به ایران گفت: از تهدید همسایگان دست بردارید، از تأمین مالی شبه‌نظامیان دست بردارید و حق موجودیت اسرائیل را به رسمیت بشناسید. ما هم آماده‌ایم، هر زمان که شما آماده باشید؛ این بهترین تصمیمی خواهد بود که ایران تاکنون گرفته است. و این اتفاق خواهد افتاد. ترامپ گفت: اگر بتوانیم با ایران به یک توافق صلح برسیم، عالی خواهد بود. آیا از این خوشحال خواهید شد؟ اوباما رفت و توافق هسته ای با ایران به پایان رسید ، اما من این توافق نامه را لغو کردم.  افتخار می‌کنم که از برجام خارج شدم و آن را نابود کردم.
ترامپ تاکید کرد: ایران خواهان توافق است. من می‌توانم آن را ببینم. من در انعقاد قراردادها خوب هستم و می‌دانم چه زمانی آنها خواهان توافق هستند. وی همچنین گفت که «قبل از توافق با ایران، باید روی جنگ اوکراین تمرکز کنیم. اگر می‌توانستیم با ایران به توافق صلح برسیم نیز عالی می‌شد.» در ادامه ترامپ با اشاره به کوشنر گفت: به نظر می رسد برای شما ماموریت جدیدی دارم، و خوب است که توافق صلح را با ایرانی‌ها  امضا کنیم.

حمایت از خلع‌سلاح حزب الله
 او مدعی شد: اکنون زمان بسیار هیجان‌انگیزی برای اسرائیل و کل خاورمیانه است، زیرا در سراسر منطقه، نیروهای هرج و مرج، ترور و ویرانی که دهه‌ها منطقه را آزار داده‌اند، اکنون ضعیف، منزوی و کاملاً شکست خورده‌اند. ائتلاف جدیدی از کشورهای مغرور و مسئول در حال ظهور است و به خاطر ما، دشمنان تمام تمدن‌ها در حال عقب‌نشینی هستند. ترامپ با بیان اینکه نخست وزیر رژیم صهیونیستی فرد سختی برای حصول توافق است، خطاب به نتانیاهو گفت: می‌توانی کمی مهربان‌تر باشی چون دیگر در جنگ نیستی. او افزود: فقط با پذیرفتن فرصت‌های این لحظه می‌توانیم به هدفمان که تضمین پایان همیشگی وحشت سال‌های اخیر است، دست یابیم. ترامپ گفت: دولت من به طور فعال از رئیس جمهور جدید لبنان و ماموریت او برای خلع سلاح حزب‌الله حمایت می‌کند.