روزنامه بهار
1396/05/29
رویکردم توسعه متوازن است
نمایندگان مجلس شورای اسلامی روز گذشته و در ادامه بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی رئیس جمهور برای کابینه دولت دوازدهم صلاحیت عبدالرضا رحمانیفضلی وزیر پیشنهادی کشور را بررسی کردند.عبدالرضا رحمانیفضلی ۵۸ ساله، دکترای جغرافیای انسانی دارد و وزیر کشور، نماینده دوره چهارم مجلس شورای اسلامی، رئیس دیوان محاسبات کشور، جانشین فرمانده کل قوا در نیروی انتظامی، دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر، معاون سیاسی سازمان صدا و سیما را در کارنامه کاری خود دارد.
در برابر تهدیدها چه کرده اید؟ !
نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس گفت: مشکل مردم کمبود منابع مادی و انسانی نیست بلکه فقدان تفکر مدیریت جهادی است مدیریتی که اخلاص داشته باشد. صفرعلی اسماعیلی در مخالفت با وزیر پیشنهادی کشور، با انتقاد از عملکرد چهارساله وی، گفت: تا چهاندازه توانستید مسئله اقتصاد مقاومتی را جامه عمل بپوشانید؟ ساماندهی اتباع بیگانه غیرمجاز جزو برنامههای پیشنهادی شماست. آنان از خدمات عمومی استفاده میکنند و اما هیچ پرداختی به دولت ندارند. آیا پروژه دستگیری اتباع بیگانه نتیجه بخش بوده است؟ این عضو هیات رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس خاطرنشان کرد: در ماده ۸۰ برنامه ششم دولت به پیشگیری و کاهش آسیبهای اجتماعی مکلف شده است. در فصل دوم به کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی اعتیاد، طلاق، ناهنجاریهای اجتماعی و حاشیهنشینی اشاره شده آیا توانستهاید جلوی این ناهنجاریها را بگیرید؟ برنامهریزی برای پیشگیری از قاچاق کالا، ارز و مواد مخدر است. هر سه این مسئله جوانان کشور را تهدید میکند برای حل این مشکلات چه برنامههایی دارید؟
به خوبی از پس وزارت کشور برآمده
نماینده مردم ممسنی در مجلس شورای اسلامی گفت: وزارت کشور وزارتخانهای گسترده با وظایفی فراوان است که رحمانی فضلی در ۴ سال گذشته به خوبی از پس آن برآمده است. مسعود گودرزی در موافقت با وزیر پیشنهادی کشور تصریح کرد: در دوره مسئولیت آقای رحمانی فضلی انتخابات با نشاط ریاست جمهوری با مشارکت حداکثری و بیسابقه ناشی از تلاش صادقانه همکاران وزارت کشور، سند موفقیت مدیریت کلان این وزارتخانه بود. در حوزه مرزی، ساماندهی مرزنشینان و کولبران و رفع مشکلات سرزمینی و در حوزه اقتصادی ساماندهی مشکلات پدیده شاندیز مسئلهای که نیم میلیون نفر را درگیر خود کرده بود و حرکت در مسیر سیاستهای ابلاغی رهبری از اقدامات شایان توجه آقای رحمانی فضلی در دوره مسئولیتشان در وزارت کشور بود.
دارای نگرش سیستمی است
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: رحمانی فضلی دارای نگرشی سیستمی و تحلیل غیرخطی و رویکردی جامع نگر است. فریده اولادقباد به عنوان موافق وزیر پیشنهادی کشور تصریح کرد: رحمانی فضلی مصلحت نظام سیاسی و سازمانی را به سلایق فردیترجیح میدهد و سابقه شان نشان دهنده رویکرد توسعهمحوری در سازمان تحت امرشان است. وی افزود: در هرجایی که نیازمند تلاش مضاعف و اقدام جهادی باشد رحمانی فضلی پیشگام بوده و در برنامههایشان نیز برنامههای متنوع و گسترده برای عملکرد مطلوبتر وزارت کشور دیده میشود.
هم و غم وزیر رضایت همکارانش است
زهرا سعیدی نماینده مردم مبارکه در مجلس شورای اسلامی در مخالفت با وزیر پیشنهادی کشور با اشاره به اهمیت و جایگاه وزارت کشور در سیاست داخلی و توسعه، اظهار داشت: در برخی موارد نیاز به شفافسازی است و مجلس باید به لحاظ جایگاه نظارتی به سکینه قلبی برسد. وی با انتقاد از عدم حضور وزیر کشور در استانهای مختلف طی چهار سال گذشته، خاطرنشان کرد: اینکه تمام هم و غم وزیر کشور رضایت همکاران خود باشد و به نظر مجلس اهمیت ندهد تفکر نادرستی است. اگر هم ما این را نقد میکنیم حسب وظیفه نظارتیمان است و شأن مجلس و نمایندگان با برخی رفتارها کم و زیاد نمیشود. نماینده مردم مبارکه در مجلس شورای اسلامی بیکاری، تورم و اعتیاد را سه نگرانی عمده مردم عنوان و خاطرنشان کرد: سالانه چهار هزار نفر در کشور قربانی موادمخدر میشوند و موادمخدر عامل ۵۰ درصد طلاقها، ۶۵ درصد همسرآزاریها، ۳۵ درصد سرقتها و ۲۵ درصد قتلها است و گردش مالی سه میلیارد دلاری دارد. سعیدی حضور همزمان رحمانی فضلی در وزارت کشور و ستاد مبارزه با موادمخدر را غیرقانونی عنوان و خاطرنشان کرد: لازم است توضیحات شفافی به نمایندگان داده شود که وزارت کشور برای مبارزه قاطع با قاچاقچیان چه اقدامی انجام داده است.
قدرت تحلیل سیاسی دارد
نماینده مردم پاوه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به عملکرد رحمانی فضلی در دولت یازدهم، گفت: رحمانی فضلی دارای نگرش سیستمی است و قدرت تحلیل در مسائل و پدیدههای سیاسی را دارد. شهاب نادری که در موافقت با وزیر پیشنهادی کشور سخن میگفت با بیان اینکه وزیر پیشنهادی کشور دارای رویکرد مدیریت بحران است، خاطرنشان کرد: در هر شرایطی قدرت تصمیمگیری خاصی دارد که بر اساس منطق و اصول بخشی از آن را حل میکند و کسی است که نقدپذیر است حتی به سیستم خودش هم انتقادی فکر میکند و اگر در جایی مشکلی باشد به دنبال این است که آن را برطرف کند.
رحمانی فضلی اعتدال گراست
نماینده مردم گرگان در مجلس با بیان اینکه رحمانی فضلی در دولت یازدهم عملکرد خوبی در وزارت کشور داشته است، گفت: وزیر پیشنهادی کشور شخصیتی کوشا، متدین و انقلابی و مورد وثوق نظام بوده و از نظر سیاسی فردی اعتدالگرا است. نورمحمدتربتینژاد در موافقت با وزیر پیشنهادی کشور گفت: مسئولیت این وزارتخانه حساس، مهم و گسترده است و باید به کسی سپرده شود که از حیث شخصیت، تعهد، تخصص، تجربه و برنامه از بالاترین ویژگیها برخوردار باشد. این نماینده مجلس اظهار کرد: بنده رحمانی فضلی وزیر پیشنهادی کشور را با توجه به شناختی که نسبت به او دارم فردی توانمند برای سکانداری مجدد این وزارتخانه میدانم و شناختم از وی یک شناخت رزومهای بر روی کاغذ نیست بلکه مبتنی بر شناخت حدود ۳۰ ساله از ایشان است. رحمانی فضلی با ارتقای دانش و مدیریتی نیروی انتظامی موجب افزایش قابل ملاحظه اعتماد عمومی به پلیس شده است و این امر سرمایه بزرگ معنوی و امنیتی برای نظام است.
مبنای انتخاب توسعه محوری است
پس از اظهارات موافقان و مخالفان، وزیر پیشنهادی کشور از برنامههای خود دفاع کرد.
وزیر پیشنهادی کشور با بیان اینکه هیچ حزبی در انتظار مجوز نیست، گفت که در طول چهار سال گذشته توانستیم فضای امنیتی جریانهای سیاسی را ساماندهی کنیم؛ به طوری که در مراسمهایی همچون ۱۶ آذر و به خصوص انتخابات هیچ مشکل امنیتی و تنش اجتماعی به وجود نیامد. عبدالرضا رحمانی فضلی در دفاع از کارنامه اش اظهار داشت: از لحاظ فضای امنیتی و سیاسی فعالیتهای جریانهای سیاسی با کمک احزاب گروهها و رسانهها وضعیت به گونهای ساماندهی پیدا کرد که در ۱۶ آذر در طی ۴ سال اخیر بیش از ۶۰۰ سخنرانی در دانشگاهها با کمترین مشکل برگزار شد. رحمانی فضلی برگزاری انتخابات بدون هیچ مشکل و حتی باطل کردن یک صندوق از دیگر اقدامات مثبت وزارت کشور در دولت دوازدهم عنوان و اظهار کرد: برخی میگویند که عزل و نصبها نتیجه آثار انتخابات بوده حال اینکه مداخله در عزل و نصبها مبتنی برگرایشهای سیاسی، سیاست وزارت کشور نیست که اگر این اتفاق در استانی بیفتد قطعا با آن برخورد خواهد کرد.
وی در ارتباط با برنامه هایش برای این وزارت خانه گفت: مبنای انتخاب رئیس جمهور برای وزارت کشور، توسعه محوری بوده است. موضوع توسعه همه جانبه و پایدار و در ابعاد مختلف سیاسی اقتصادی اجتماعی و امنیتی است. وزارت کشور نقش هماهنگ کننده دارد و تنها وزارتخانهای است که 14 دستگاه باید در چارچوب وزارت کشور هماهنگ شوند. با اتکاء به این نقش هماهنگی باید تلاش کنیم توسعه محقق شود. وی با بیان اینکه با عدم توازن وتعادل در سطح کشور مواجه هستیم، تصریح کرد: اگر بخواهیم کشور متعادل داشته باشیم، باید رویکرد توسعه متوازن داشته باشیم. مناطق مرزی ما تماما دچار عدم توازن هستند. بقیه مناطق کشور هم با چنین مسائلی مواجه هستند. باید بتوانیم این مشکل را حل کنیم. وزیر پیشنهادی کشور گفت: در حوزه حقوق شهروندی که درباره آن دغدغه وجود دارد، باید مشکلات را حل کنیم. بازرسیهای مستمر از دستگاههای اجرایی در دستور کار وزارت کشور قرار گرفته است.
سایر اخبار این روزنامه
رویکردم توسعه متوازن است
رسالت ما رقابتی کردن تولید است
انسانی و نه سیاسی
برای برجام، دست ظریف را میبوسم
تأکید بر وحدت مدیریت فرهنگی
مسکن مهرنباید ادامه پیدا کند
توهم لاعلاج
خاستگاه محافظهکارانه رحمانی فضلی
محسن هاشمی؛ رئیس شورای پنجم
اعتراف رپر معروف به قتل
توهم لاعلاج
انسانی و نه سیاسی
اعتراف رپر معروف به قتل پدر خوانده اش
مولاوردی، توان جلیل به دوش بردن بار امانت